פיתון . אמיתי ?

מוכר וישן ראיתי המון תמונות אני אישית חושב שאמיתי

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
לדעתי שקר...
1.שים לב שהתמונות אחת חדשה ואחת ישנה,ממש רואים את זה באיכות שלהם.
2-כשנחש בולע את הטרף הוא פותח את הפה בהדרגה,לנו בני האדם יש כתפיים מה שאומר שהוא מתחיל בראש (רואים לפי אחת התמונות שהוא אכל אותו מהראש ) ואז צריך לפתוח את הלסת ברוחב הכתפיים של האיש הזה,מה שאומר שהוא צריך לפתוח את הפה שכל הכתפיים יכנסו בפתיחת פה אחת ומשם להמשיך לבלוע..
נחשים בטבע אוכלים גם דברים שיותר גדולים מבני אדם אבל לחיות בטבע אין כתפיים כמו של בני אדם אלה שהכתפיים של בעלי החיים מתרחבים בהדרגתיות ולא ב"מכה אחת" כמו שלנו..
התמונה אמיתית, הסיפור מאחורי התמונה לא.
הפיתון, אגב, קטן יחסית, פשוט צילמו אותו מקרוב, ויש אנשים ברקע, אבל אם תסתכלו יחסית לרצפת אוטובוס, הוא די קטן.
הפסים על הרצפה בגודל של 4 ס"מ.
אני חושב אמיתי בקשר לתיאוריה של יובל הנחשים יחסים את האוכל בבליעה אז אני חושב שהעניין של הכתפיים לא קריטי

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
בגלל שהם אוכלים בבליעה אז זה קריטי,פיזית הם לא יכול להביא את הלסת שלהם למצב שהיא תיפתח במכה אחת כל כך הרבה
יובל בלי קשר לתמונה הזאת, נחשים אכלו בני אדם בעבר, זה לא משהו בלתי אפשרי..

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
לא אומר שזה לא אפשרי..אני פשוט מחבר את הכל כמו פזל ולפי דעתי זה יוצא שזה לא נכון..
גם ההבדלים בתמונות גם הגודל של הנחש וגם הגודל של הבן אדם,פשוט נראה לי לא הגיוני.