האם מישהו יכול להגיד לי בת כמה האיגואנה הזו?

שלום רב!
קניתי את האיגואנה הזו לפני כחודשיים ובחנות לא ידעו להגיד לי בת כמה היא בדיוק.
כמובן היא גדלה קצת מאז, רואים את זה בעיקר באורך הזנב ובצורת הראש שלה שהשתנה. כמו כן כשקניתי אותה הגב שלה, או יותר נכון ...SPIKES? לא בטוחה מה השם המדוייק בעברית 😄 😄 😄 כמאט ולא נראו ועכשיו הם מתחילים להיות בולטים מאוד.
כמו כן , למרות שלא רואים בתמונה כל כך, מין 3 קרניים קטנות ממש מעל האף, אף פעם לא ראיתי דבר כזה, זה בסדר?
בנוסף יש לי שאלה בקשר להשלה. זו השלה ראשונה שלה אצלי, היא השילה כבר מראש הרגליים והבטן.
הבעיה שלי היא שנראה שגם בגב היא מתחילה להשיל - זאת אומרת הצבע של העור על הגב שלה הפך לחום כאילו לפני שהוא מתחיל לנשור, וככה זה כבר כמאט שבוע. זאת האיגואנה הראשונה שלי ואני לא בטוחה אם זה בסדר וככה הן תמיד משילות או שמשהו לא בסדר והעור נתקע?
סידרתי את הטרריום שלה בדיוק לפי המאמר שמפורסם כאן באתר.
2013-11-15 07-02-45.809.jpg2013-11-15 07-03-13.304.jpg
ספרו לי מה אתם חושבים על הציורים שלי כאן: olga20.deviantart.com
אני אמא גאה ל: צב סודני, גקו מנומר זכר, שתי חתולות, קוקטייל, קוואקר, דגים שונים ומשונים ומשפחת אוגרים סיביריים.
הצורה בסדר. הצבע אני לא בטוח אבל נראה לי פשוט זה סיפור של תאורה וחוסר חום, מה שבאמת נשמע מדאיג זה השינוי במבנה גוף שלה? לא הבנתי למה אתה מתכון אבל אני מקוה שזה לא מחלת עצמות או משהו שים לב שאת נותנת את כל הויטמינים הנדרשים ושיש חימום וuv

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^