הנחש מת

היום בבוקר ראיתי את הנחש שלי מת...שוב
ברגע זה הבנתי שהפרק הקטן שהיה לי עם נחשים נגמר , היו לי שלושה ,את שלושתם האכלתי,שמרתי על הטמפרטורה וכל מה שהיה צריך כדי לגדל נחש ..
אני אוהב נחשים יותר מכל חיה אחרת , אבל כנראה לא נועדנו להיות יחדיו ..
אני פורש מהקהילה בהזדמנות זו , לא הייתי בה יותר מדי חשוב אבל בכל זאת חשוב לי להודות לאנשים שעזרו לי שהייתי צריך.. תודה ולהתראות
צר לשמוע על מותו ופרשתך מהתחום יהיה נלמד לדעת מה הסיבות למות הנחשים? כי נחש זו חיה עמידה וככל הנראה משהו בטיפול לא היה בסדר

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
שמע באמת שאין לי מושג... אם מתים לך שני נחשים זה סימן שאתה לא אמור לגדל אותם אפילו אם זו חיה שאתה אוהב נורא.. (אחד ברח,שני היה חולה(ככה הביאו לי אותו) השלישי מת באשמתי....ואין לי מושג למה )
אתמול כתבת שהנחש בתת תזונה, הוא לא רצה לאכול והאוכל לא נגיש.
אם לקחת אחריות על בעל חיים ולא עשית את המקסימום לספק לו תנאים בסיסיים, סיבת המוות ידועה - הרעבה.
למה זה רלוונטי? כי לא כל הסיבות בשליטתנו, כמו טפילים ומחלות, אז חשוב מאוד לציין את מירב המידע הקשור במוות של חיה, בעיקר אם היית בקשר עם אחד מחברי הפורום האחרים ונגעת בחיות שלו או רכשת חיה במשלוח.

חבל, אנשים כאן היו יכולים לסייע לך על סמך תמונות של הנחש או במקרה חירום אף להגיע ולאסוף אותו בכדי לנסות ולהציל אותו - יש מגוון של מכרסמים שאפשר היה להציע כדי לגרות אכילה ובמקרה שזה באמת דחוף אפילו לעזור בהאכלה או להאכיל בכוח (ישנם סרטונים רבים ביוטיוב העוסקים בהתמודדות עם האכלה של נחשים סרבנים).