האכלת בואה קונסטריקטור - תדירות וכמות

שלום,
יש לי בואה קונסטריקטור אימפרטור כבן 5 חודשים. אני רוצה לדעת איך להאכיל אותו. אני לא מעוניין ב powerfeeding, אבל בהחלט מעוניין שיגדל מהר.
עשיתי "מחקר" ברחבי האינטרנט וקראתי שעד אורך של 90 ס"מ צריך לתת לו חולדה בקוטר של 1.5 פי מהחלק הכי רחב לאורך הגוף שלו, בתדירות של פעם בשבוע.
בין 90 ס"מ ל180 ס"מ צריך לתת לו חולדה או שתי חולדות (תלוי בגודל הסופי הרצוי) (בקוטר מתאים, כמו התיאור הקודם) בתדירות של פעם ב10 ימים.
מעל 180 ס"מ צריך לתת לו 2 חולדות או ארנבת (בקוטר מתאים, כמו התיאור הקודם) בתדירות של פעם בשבועיים.
זה ה routine שאני מתכוון לאמץ. אשמח מאוד לשמוע הערות/המלצות נוספות.

בנוסף, בריאן מ snakebytes עשה ניסוי על cornsnakes והראה שכרכני תירס שאוכלים המון בתדירות נמוכה, יגדלו מהר יותר (משמעותית!) מכרכני תירס שאוכלים ארוחות קטנות בתדירות גבוהה. סביר להניח אותה הנחה גם על בואה קונסטריקטור? אם כן, למה? (רק בבקשה לא לרשום "כי שניהם נחשים")

תודה רבה לכל העוזרים!
תאכיל כמו שרשמת..
דבר שני,כרכן זה לא בדיוק בואה אבל ספציפית המחקר שקראת מוכר לי ומראה שהוא עשה בדיוק מה שאתה מתכוון לעשות עם הבואה (אם הבנתי אותך נכון).
האכלה פעם בשבוע עד גיל שנה ופעם בשבועיים לאחר גיל שנה.
כמו שאמרת,יש לתת טרף שגודלו פי 1.5 מהעובדים של הנחש.
אין סיבה לתת לנחש 3-4 עכברים כל 4-5 ימים כשאפשר לתת לו חולדה אחת פעם בשבוע (גם כספית זה יוצא יותר יקר)