צב חדש

היי כולם, אני יודעת שאני חדשה פה, ושליחה עם זה לא במקום הנכון. אני כבר זמן מה מחפשת צב יבשה, ואני לא מצליחה! אני לא סתם אחת שחושבת שהם יפה, אלא אני ממש חקרתי את העניין ויש לי את המקום לגדל צב יבשה לא גדולה. חשבתי או על indian star tortioise או red-footed tortoise. עוד מעט זה היום הולדת שלי ונו, מגיע הזמן כבר להגשים את החלום שלי ולגדל צב! יש למשהו כיוון? תודה רבה!
היי וקןדם כל מזל טוב, הגעת לפורום הנכון פה תמצאי כל מידע על זוחלים בין מאמרים ודרכי גידול טיפול בבעיות מדריכים ועוד.. מהאנשים המובילים והמומחים ביותר בארץ.

בקשר לבקשתך תפני ללוח מכירות ותכתבי את בקשתך לדוגמא: "מעונינת לרכוש צב x y z בסכומים xxx + ציוד אני מאיזור xxx ויכולה לידיעה לפה ולשם..."

בהצלחה וברורה הבאה.

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
starloverהיי כולם, אני יודעת שאני חדשה פה, ושליחה עם זה לא במקום הנכון. אני כבר זמן מה מחפשת צב יבשה, ואני לא מצליחה! אני לא סתם אחת שחושבת שהם יפה, אלא אני ממש חקרתי את העניין ויש לי את המקום לגדל צב יבשה לא גדולה. חשבתי או על indian star tortioise או red-footed tortoise. עוד מעט זה היום הולדת שלי ונו, מגיע הזמן כבר להגשים את החלום שלי ולגדל צב! יש למשהו כיוון? תודה רבה!
דבר ראשון ברוך הבא לפורום
קודם כול הייתי ממליץ לקרוא דפי גידול לפניי הקנייה
מה הטווח מחירים שלך ?
כי הרד פוט עולה באזור 3000 ש"ח לבייבי
והצב כוכב עולה באזור ה 1700 ש"ח לבייבי
אני הייתי ממליץ על צב סודני הוא צב שמגיע לגודל ענק אבל לוקח לו קצת זמן הוא אחלה למגדל מתחיל וקל לגידול ודיי זול עולה בסביבות ה500ש"ח (אני מוכר כאלה מריבוי ארץ ישראלי) עם הדרכה לטיפול וכל הציוד הנדרש במקום !
בהצלחה 😄
536966_532174536804703_1752103306_n.jpg
MSBC
starloverהיי כולם, אני יודעת שאני חדשה פה, ושליחה עם זה לא במקום הנכון. אני כבר זמן מה מחפשת צב יבשה, ואני לא מצליחה! אני לא סתם אחת שחושבת שהם יפה, אלא אני ממש חקרתי את העניין ויש לי את המקום לגדל צב יבשה לא גדולה. חשבתי או על indian star tortioise או red-footed tortoise. עוד מעט זה היום הולדת שלי ונו, מגיע הזמן כבר להגשים את החלום שלי ולגדל צב! יש למשהו כיוון? תודה רבה!
דבר ראשון ברוך הבא לפורום
קודם כול הייתי ממליץ לקרוא דפי גידול לפניי הקנייה
מה הטווח מחירים שלך ?
כי הרד פוט עולה באזור 3000 ש"ח לבייבי
והצב כוכב עולה באזור ה 1700 ש"ח לבייבי
אני הייתי ממליץ על צב סודני הוא צב שמגיע לגודל ענק אבל לוקח לו קצת זמן הוא אחלה למגדל מתחיל וקל לגידול ודיי זול עולה בסביבות ה500ש"ח (אני מוכר כאלה מריבוי ארץ ישראלי) עם הדרכה לטיפול וכל הציוד הנדרש במקום !
בהצלחה 😄

היא בקשה צב שלא גדל הרבה...לא יעזור לה לגדל אותו 5 שנים ואז למכור אותו כשיגדל לאחר שנקשרה אליו וטיפלה בו כל כך טוב..
דבר שני אני ממש לא ממליץ לקנות סודני מתחת לגיל שנה אם אין לך רקע בצבים,נכון שזה לא איזה צב עם נוסחאות גידול מיוחדות וקשות אבל התמותה של הסודנים עד גיל שנה דיי גבוה ולפעמים אפילו מגיע ל50% אצל מגדלים מתחילים.. אבל אם את בכל זאת מעוניינת בצב סודני והחלטת לקנות אחד בן שנה המחיר יהיה בין 1200-1600 (ממוצע מחיר גס)..
אלה בכל אופן הדעות שלי ומה שאני מכיר מניסיון שלי ושל מגדלים שדיברתי איתם שגידלו ומגדלים צבים סודנים...
לדעתי רד פוט יותר עמיד מצב כוכב לתנאי האקלים שיש בארץ.
ב"בית החיות" שבכפר הנגיד יש כרגע מתבגרים\בוגרים למכירה עד כמה שידוע לי. שווה לקפוץ לשם לראות ולקבל הדרכה בנושא. המחירים אמורים להיות רחוקים ממה שפורסם כאן.

ואני מצטרף להמלצה של יובל לא לקנות צב סודני. זו חיית מחמד ממש לא מומלצת, מנסיון.
הפייסבוק שלי:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001560175701

דף הפייסבוק של העמותה הישראלית לזוחלים, עשו לייק והשארו מעודכנים :)

http://www.facebook.com/israelreptiles