מקסיקנית אדומת ברכיים *תמונות עדכניות* וכמה שאלות

קניתי היום טרנטולה אדומת ברכיים מקסיקנית, נקנתה מבחור בחיפה, הוא חשד שהיא נקבה אך הוא לא בטוח.
הוא לא הסביר לי יותר מידי עליה אבל חקרתי ולמדתי את הרוב מהאינטרנט אבל עדיין יש לי כמה שאלות חשובות
שהייתי שמח אם מישהו פה שמגדל את הזן הזה של הטרנטולה יוכל לענות לי עליהם.
(אני שואל פה למרות שקראתי את דף הגידול כי אני לא יודע אם הוא עדכני).

1.מה הטמפרטורה המומלצת לטרנטולה ביום ובלילה ?
2. מה אחוזי הלחות המומלצים לטרנטולה ?
3. כל כמה זמן להאכיל את הטרנטולה, היא בערך 6ס"מ?

והנה כמה תמונות שלה:

זה הטרריום שהיא נמצאת בו כרגע, 30*20*20.

זאת הטרנטולה, הבן אדם שמימנו קניתי אמר לי שהוא חושד שהיא נקבה.

עד תמונות של הטרנטולה אפשר למצוא פה :
http://www.yad2.co.il/Pets/hotPicPets.php?CatID=5&SubCatID=0&RecordID=887507&Code=c3ed01d8a8da7dc52a462fc5aef40b2c

תודה רבה מראש לכל מי שיעזור (:
תתחדש! נוספה לך חברה סופר מגניבה ויפה לחיים!
אתה שואל את מי אפשר לשאול שאלות......
תשובה:
כל אחד בפורום יעזור לך....לפני שאתה שואל תקפיד לקרוא מאמרים קיימים או לחפש קצת מידע בעצמך ואחר כך אם לא הצלחת תנסח שאלה שכולם יבינו.....אני אישית מחכה לשאלות חדשות וישנות ללמידה עצמית וריענון הזכרון חהחהחה
בהצלחה חבר!!!!!!!1
*מגדל בכיף*

Lasiodora parahybana -פאגוציט
Brachypelma smithi -הליקובקטר

מת על הפורום!!!!
Beno Moskoזו נקבה בהחלט.
תוכל להסביר לי איך אתה רואה את זה?
1.מה הטמפרטורה המומלצת לטרנטולה ביום ובלילה ?
2. מה אחוזי הלחות המומלצים לטרנטולה ?
3. כל כמה זמן להאכיל את הטרנטולה, היא בערך 6ס"מ?

1: הטמפרטורה המומלצת לטרנטולה בשעות היום ולילה היא בין 22 עד 27 מעלות, 25 טמפרטורה אופטימלית.

2: זה משתנה בין סוגי הטרנטולות, יש כאלה שבאות מיערות גשם או כמו הברכיפלמה שבאות מאזור חצי מדברי במקסיקו, זאת אומרת שהן אוהבות מצע יבש (מדבר על ה b.smithi ובכללי כל סוגי הברכיפלמה) ולא מעדיפות לחות גבוהה, מספיק לרסס אחת לשבוע טיפה נוזל על הדפנות של הטרריום מבפנים וזה יספיק, כמו כן גם הכלי מים מספק מספיק לחות כל עוד הוא מלא.

3: האכלה משתנה בגיל ובגודל הטרנטולה, ברכיפלמות מתפתחות מאוד לאט, ככה שאני אישית ממליץ לתת 4 ארוחות
בינוניות בשבוע, או 2 זחלים גדולים מסוג זאופובוס, ככל שהטרנטולה גדולה יותר המזון צריך להיות גדול יותר לגודל שלה זה יספיק בהחלט, האכלה "מוגזמת" לא תהרוג את הטרנטולה, רק תזיק לך מבחינה פיננסית.

אישית, אני ממליץ לך להחליף לה טרריום לאחד לא גבוה כל כך כמו הנאנו של האקזוטרה שיש לך שם, די מדאיג אותי
שהיא מטפסת ככה עד למעלה, זה מעיד עד לחות גבוהה מידי תדאג לאוורור מלא תמידי.

טיפ: תשים כלי קטן כמו של המים, שהוא די שטוח ותשים עליו את התולעים בשביל שלא יתחפרו לה, במידה ותולעת מתחילה להתחפר מיד תוציא אותה, אם לא זה סיוט.
הן נכנסות לתוך הרקע ושם מתחילות להתגלם ולהתרבות ולאט לאט נעשים חורים מגעילים ברקע והוא מתחיל להתפורר
למצע שזה מסכן את הטרנטולה.

הרבה מגדלים מתחילים מאוד אובססיבים לעשות הכל כמו שצריך אז מקפידים לפי "הספר" לתת את כל התנאים שאפשר.
שזה טמפרטורה ולחות. תזכור שטמפרטורה שקצת יותר נמוכה מ22 (עד 19 - 20 לא קבוע!) לא תזיק לטרנטולה בצורה משמעותית, וטמפרטורות שגבוהות מ 27 (28 - 29 לא קבוע ולפרק זמן של 12 שעות לפחות) לא יזיק יותר מידי.
פשוט קח את זה בקלות, זאת טרנטולה מאוד עמידה ומאוד קלה לגידול, לטעות בגידול שלה זה דבר מאוד קשה.
לפני חצי שנה קניתי בייבי b.smithi שהייתה בקופסת רטבים קטנה, ושחכתי מימנה כל החצי שנה פלוס הזאת, וכשנזכרתי שהיא חסרה פתאום הסתכלתי מהר על הקופסה בשביל לבדוק עם היא עדיין חיה, והיא הגיבה מצוין ותפקדה
מצוין, זה רק מוכיח כמה עמידות הן.

לגבי זכר או נקבה, לדעתי זכר האמת.
ניקולה תודה רבה על העזרה, אני שמח לראות שיש פה מישהו שמשקיע ושמח לעזור (:
היא התנשלה לי עכשיו, איך אני יכול לזהות את המין ?