מעבר מקפואים לחיים

מאז שקנייתי את הכרכנית שלי אני מאכיל אותה רק מופשרים והיא בדרך כלל פשוט נותנת ביס וישר בולעת.. אם אני ינסה לתת לה עכבר חי היא תעשה אותו דבר או שהיא תתפתל עליו ותתקוף אותו כי עדייו לא יצא לי לראות את זה אצלה וזה באמת חלק מהכיף כשמגדלים נחש לראות את התקיפה הזאת.. תודה לעוזרים.
היא תתקוף ותתפתל...
יש הרבה נחשים שמורגלים למומת/קפוא ואז מפחדים מטרף חי אבל גם הם אוכלים בסוף.
לרוב יותר קשה להרגיל את הנחש מקפוא לחי ולא להפך כמו המצב שלך,למרות שגם פה יש יוצאים מהכלל..
אי מאמין שתיתן לה חי וממש לא תהיה לה בעיה..
סתם לצורך העניין, בעוד שאני לא יכול להתווכח על מה כיף או לא, אבל אין ספק שמדובר בסבל ממושך ולא הכרחי של העכבר(זה לא רק חניקה, זה שבירת כלוב הצלעות, דימום פנימי, ריסוק מערכות), בנוסף לנזק פוטנציאלי כתוצאה מפציעה לנחש- ביס יכול להזדהם, או להינתן במקום שלא רוצים אותו בו(ליד העין של הנחש) וכו'.

בקיצור, לטעמי ההנאה היא מעט סדיסטית ואין בה ערך מוסף.
עם הנחש שלך מורגל למופשרים ,ואמא ,או חברה שלך ,או אישתך ,מסכימות לך להשאיר במקפיא קטן כמות יפה של עכברים מופשרים. אז לפי דעתי אין צורך להאכיל בעכבר חי, בגלל כל מה שאורן רשם . והוא צודק ב100 אחוז.
אם לא נוח לך עם כל הטרף החי אז למה נחש?
אולי תגדל איגואנה במקום?
אני אישית מאוד אוהב את המרדף של הנחש אחרי העכבר
ומצלם עם מצלמת SLR את כל התהליך
נחש הוא נחש זה טבעו
fxnaorאם לא נוח לך עם כל הטרף החי אז למה נחש?
אולי תגדל איגואנה במקום?
נחש הוא נחש זה טבעו
מסכים איתך!! זה משו שכיף לראות!
tsahi195
fxnaorאם לא נוח לך עם כל הטרף החי אז למה נחש?
אולי תגדל איגואנה במקום?
נחש הוא נחש זה טבעו
מסכים איתך!! זה משו שכיף לראות!
שמע בתור אחד שמגדל קינגית שאוכלת הכל ,אבל מעדיפה אוכל חי זה בהחלט כיף לראות את המרדף, והתפיסה .אבל מצד שני עכברים, וחולדות צעירות .במיוחד חולדות ,הם לא חיות טיפשות .וביס מחולדה בראש של הנחש יכולה לגרום לו לצלקת לכל החיים, ואפילו להרוג אותו .וגם ביס מעכבר זה לא כזה נעים לפני כמה ימים הבאתי כמות של 5 עכברים ,והחזקתי את אחת הנקבות והיא הייתה נחמדה והביאה לי כזה ביס שירד לי מלא דם .וזה כאב ,לי ועיצבן אותי אז זרקתי אותה ישר לנחשה. אבל עם הנחש שלך לא מורגל לטרף חי, עכבר בוגר יכול להביא לו כזה ביס .במידה והוא לא יתפוס אותו כמו שצריך ,שזה פשוט יעשה לו טראומה. אבל אתה תעשה מה שאתה רוצה, אני לא מיתכוון להיתווכח איתך. רק פשוט עם יש לך נחש שמורגל למופשרים ,ויש לך אפשרות להחזיק כמות של עכברים קפואים במקפיא .ואין לזה שום התנגדות ,אז תמשיך ככה. ככה הנחש שלך יאכל כמו שצריך, בלי צלקות ובלי כלום .