לטאה גדולה

עמוד 1 מתוך 2
סתם זה מעצבן הבנתי שצריך להחליף את זה כל חצי שנה
אבל הסתדרתי
אוכל ומים צריך להחליף כל יום, אני מקווה שזה לא יעצבן אותך...
בקרו אותי בפייסבוק בדף של "פרה היסטורי לטאות"
בכלל לא
פשוט כל חצי שנה להוציא כסף למנורה
אולי זה מתאים לשוויץ או למדינה קרה אבל למדינה כמו שלנו זה פשוט שטויות
dkcucrucxehבכלל לא
פשוט כל חצי שנה להוציא כסף למנורה
אולי זה מתאים לשוויץ או למדינה קרה אבל למדינה כמו שלנו זה פשוט שטויות
אתה חושב שכמות אוכל של כוח בוגר תעלה לך פחות?
אנשים , דיי
אני חושב שכבר אפשר להתעלם מהשטויות האלה
אחריי כמה פעמים שציינתי שחרקים זה לא בשביל כוח , אולי רק לחודש הראשון. ובאפרוחים אין חומרים מזינים , וש80% מהתזונה של הכוח צריכה להיות מכרסמים
ואין פה הבנה הוא מתעקש שכוח יכול לחיות על תולעים ביצים ופעם בחודש אפרוח.
וכמו שניר ציין פה אם עלות המנורה המינימלית (שעולה מקסימום 80 שקל כל חצי שנה) בעייתית לך אז איך תסתדר עם כמה שכל כמויות האוכל עולות ?
אם לא מסתדר לך אל תנסה לשנות את התנאיים שהכח צריך , אם זה לא הולך אז תוותר
ובכלל כל הדיון הזה לא צריך להתקיים אם אמרת לי שאתה רוצה לקנות מהבקיעות של שנה הבאה ..
לא עוד שנה אחרי החורף
ואני מבין שהכח יאכל עכברים אין לי בעיה אם זה רוב התזונה שלו תיהיה עכברים
פשוט לקנות מנורה שמחכה את הקרינה של השמש בארץ כמה שלנו זה סתם בזבוז
הכח פשוט יהיה בחוץ בכלוב ויקבל את הקרינה שלו מהשמש
וגם בכל הדפי גידול(רק 2) שמצאתי היה כתוב שחרקים זה אוכל יותר טוב ומזין מעכברים
1. חרקים היא תזונה יותר טובה מעכברים בכח סוואנה. כל הכוחים האחרים צריכים תזונה הרבה יותר בשרית, עכברים, חולדות ובכוחים ממש גדולים, זה הרבה מאוד חולדות.

2. אם הכח יחיה בחוץ, הוא חד משמעית לא צריך נורת UV, אבל עלות החימום בחורף תעבור פי מאה את עלות נורת ה UV.

3. קצת מצחיק שאתה מתחשבן את עלות הנורה (שהיא זניחה לחלוטין לעומת קניית הכח והכנת כלוב, זה כמו תקציב נורות לכל חיי הכח. תקציב האוכל גם לא קטן וכמו שכבר אמרתי, תקציב החימום בחורף בכלל ירקיע שחקים.

על פניו, נראה שאתה עדיין לא בשלב של לגדל כח שהוא לא חיה זולה לקניה ולא לאחזקה.
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp
BAGIRA1. חרקים היא תזונה יותר טובה מעכברים בכח סוואנה. כל הכוחים האחרים צריכים תזונה הרבה יותר בשרית, עכברים, חולדות ובכוחים ממש גדולים, זה הרבה מאוד חולדות.

2. אם הכח יחיה בחוץ, הוא חד משמעית לא צריך נורת UV, אבל עלות החימום בחורף תעבור פי מאה את עלות נורת ה UV.

3. קצת מצחיק שאתה מתחשבן את עלות הנורה (שהיא זניחה לחלוטין לעומת קניית הכח והכנת כלוב, זה כמו תקציב נורות לכל חיי הכח. תקציב האוכל גם לא קטן וכמו שכבר אמרתי, תקציב החימום בחורף בכלל ירקיע שחקים.

על פניו, נראה שאתה עדיין לא בשלב של לגדל כח שהוא לא חיה זולה לקניה ולא לאחזקה.
זה ממש ברור שחרקים זה הרבה יותר טוב ממכרסמים אבל בוא ותראה לי מי ייתן לכוח סוואנה שלו ארוחה מלאה של חרקים של 50 תיקנים נצמדים ו100 זאופובס? זה ממש לא פרקטי אולי לחודש או חודשיים ראשונים.
צודק לגמרי, זה בעייתי (מנסיון אישי).

אני משתדל שלפחות ארוחה אחת בשבוע תהייה על טהרת החרקים, זה בד"כ כוס מלאה בזאופובוסים ואיזה 6-7 תיקנים לוחשים.

בכוחים אחרים, זה כלל לא נחוץ, הם מסתדרים מצוין עם תפריט עכברים/חולדות.

הטגו האדום שלי (זה לא כח אבל "חבר של")בורח מהתיקנים הלוחשים! :-)
הוא בכלל תמיד יעדיף פירות.
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp
בגלל זה אני מעדיף לחכות קצת ולהרבות תיקנים לפני שאני מביא את הכח
BAGIRAצודק לגמרי, זה בעייתי (מנסיון אישי).

אני משתדל שלפחות ארוחה אחת בשבוע תהייה על טהרת החרקים, זה בד"כ כוס מלאה בזאופובוסים ואיזה 6-7 תיקנים לוחשים.

בכוחים אחרים, זה כלל לא נחוץ, הם מסתדרים מצוין עם תפריט עכברים/חולדות.

הטגו האדום שלי (זה לא כח אבל "חבר של")בורח מהתיקנים הלוחשים! :-)
הוא בכלל תמיד יעדיף פירות.
כן גם אני נותן לזוג סוואנות שלי (חצי שנה) לפעמים תיקנים גולגולת המת בוגרים .. :)
איזה סוג תיקנים כדי לי לגדל
חשבתי להביא אפריקאים כי הם מתרבים מהר ואני צריך כמות
ללטאה גדולה? אני הייתי מגדל אפריקנים או צרצרים בגלל המהירות של ההתרבות ולוחשים בגלל הגודל לכשהלטאה תגדל.