תיקנים לוחשים

כל כמה זמן הנקבה משריצה?
הם יכולים לנשוך?
איך אתם מכינים להם תערובת אוכל?
שלי מאוכל חתולים קצת סובין קצת אוכל דגים וממש ממש קצת סוכר(שמעתי שהם אוהבים דברים מתוקים)
הם נמצאים על כבול אז צריך להרטיב אותו קצת בשביל לחות?
תלוי מה התנאים ? אני אישית גידלתי מושבה ,הריבוי יחסית בהתחלה היה ממש איטי .אבל אחרי שהתחלתי להבין במה צריך להאכיל אותם ,הם היתרבו יחסית מהר. אני גידלתי אותם בלי מצע ,קופסא של כתר עם 4 קרטוני ביצים .פס עבה של ווזלין שמקיף את כל הכלי כדי שלא יברחו ,ואוכל טוב ומזין, כמו בונזו טחון בעזרת פטיש ,מזון דגים , תערובת עופות ,תפוזים, בטטות, גזרים, ומים בתוך מכסה של צנצנת שיש ספוג. והם לא נושכים ביכלל, מדובר באחד התיקנים הגדולים ביותר. והנחמדים שיש ,אבל קצת מסריחים טוב נוו תיקנים 😛 באמת שזה אחלה של תיקן ,לוקח להם להגיע לבגרות חצי שנה. אבל עם התנאים שרשמתי ,אז טיפה פחות בהצלחה איתם:)
יש לי זוג שנמצא על מצע כבול יש להם אבן חימום והאוכל שלהם זה אוכל חתולים עם אוכל דגים וקצת סוכר
פעם בשבוע אני נותן להם גזר
יש דרך לגרום להם להתרבות מהר יותר?
הקופסא קצת קטנה אבל אני יעביר אותם למשהו גדול יותר שהם יתרבו קצת
אצל תיקנים יש מין טרנד כזה, שעם יש רק זוג הם יתרבו לפחות אחרי כמה חודשים. פתאום תיהייה השרצה ,ממליץ לשים עוד 6 נקבות ,ו2 זכרים. אני התחלתי מזוג ,ו 5 נמפות שגידלתי בנפרד מהבוגרים .ואחרי חצי שנה רק הנקבה השריצה לי ,ועד שהיא השריצה הנמפות שגידלתי כבר היו חצי בוגרים. וחבר הביא לי עוד 12 נקבות בוגרות ,ופשוט היו לי מלא השרצות.
אין לי מאיפה להשיג עוד תיקנים זה די בעיה
אם אתה יודע אל מישהו באיזור חדרה שמוכר תיקנים אתה יכול לשלוח לי בפרטי?
שוב צריך לראות שהיא מוציאה נרתיק הטלה ,ואז אחרי כמה ימים מחזירה אותו .ואפריקאים בהחלט יהנו מקלמניטה, רק תוך יומיים שולשה לזרוק את השאריות ,כי זה יסריח .