המכשיר הזה נראלכם אמין?

אני רוצה לקנות את המכשיר הזה שמשלב בתוכו מד טמפ' ומד לחות
http://www.ebay.com/itm/Clock-LCD-Digital-Hygrometer-Humidity-Thermometer-Temperature-Meter-Gauge-/360713648375?pt=US_Weather_Meters&hash=item53fc3578f7
אבל אני לא כלכך בטוח אם זה כלכך אמין מבחינת דיוק המכשיר..
יצא לכם להתנסות עם מכשיר סיני או שאתם משתמשים רק בחברות היותר איכותיות?
בדרך כלל במכשירים האלה הרגש(החיישן שמתחבר עם כאבל אל גוף המרכזי) מודד רק את אחד מהערכים(נראה לי חום) אבל הלחות נמדדת איפה שנמצא המכשיר המרכזי... ככה שאלא אם שמים את כול המכשיר בתוך הטרריום, זה לא נותן את האפקט הרצוי.
ישנם מכשירים קצת יותר יקרים, שמחוברים להם שני חיישנים שונים.
המכשיר הזה אחלה לזוחלים שלא מאוד קריטי למדוד להם לחות.
כפיראני אישית משתמש בכזה.
איך הדיוק שלו?
הוא בתוך הטרריום אצלך?
אורן הראלבדרך כלל במכשירים האלה הרגש(החיישן שמתחבר עם כאבל אל גוף המרכזי) מודד רק את אחד מהערכים(נראה לי חום) אבל הלחות נמדדת איפה שנמצא המכשיר המרכזי... ככה שאלא אם שמים את כול המכשיר בתוך הטרריום, זה לא נותן את האפקט הרצוי.
ישנם מכשירים קצת יותר יקרים, שמחוברים להם שני חיישנים שונים.
המכשיר הזה אחלה לזוחלים שלא מאוד קריטי למדוד להם לחות.
זה לא נשמע כמו בעיה רצינית לשים את המכשיר בתוך הטרריום..
לא לא, בכלל לא.
אני פחות מתלהב כי לחיות שדורשות לחות גבוהה, זה פחות מדוייק, קשה לרסס על זה מים(זה יתקצר) וגם לך תנקה את זה אם הם מחליטים שזה אחלה שירותים.
למרבית הזוחלים זה אחלה... לזוחלים קצת יותר רגישים הייתי הולך על משהו מעט יקר יותר מיצרן מוכר.
אין באמת שוני בין המכשירים, זה הכל תלוי בכיול שלהם ככה שאלוהים יודע מה הטמפרטורה הרצויה.

המכשיר הנל נמצא בתוך הטרריום אצלי (אני משתמש גם במד לחות שלו)
כפיראין באמת שוני בין המכשירים, זה הכל תלוי בכיול שלהם ככה שאלוהים יודע מה הטמפרטורה הרצויה.

המכשיר הנל נמצא בתוך הטרריום אצלי (אני משתמש גם במד לחות שלו)
כל העניין שהוא מודד תמינימום של הלחות/טמפרטורה ואת המקסימום, זאת הסיבה שהוא בתוך הטרריום.

אל תרסס תמכשיר ולא תיהיה לך בעיית נהרס או משהו כזה.

נ.ב אני משתמש במכשיר כבר שנה וחצי לחיות שעניין הלחות והטמפרטורה משמעותי מאוד ועדיין לא נתקלתי בבעיה.

שוב שורה תחתונה זה הכל עניין של איך אתה לוקח את זה, תמיד יש יותר טוב ואין סוף למחירים בדברים האלה.
מבחינתי זה עושה תעבודה כהלכה
תודה רבה על העזרה
נראלי שאני ילך על זה בנתיים, תמיד אפשר להחליף (;