כמה שאלות על הכחול לשון

הוספתי למשפחה השבוע חומט כחול לשון חדש ויש לי כמה שאלות עליו..אשמח אם תוכלו לעזור לי! :)
קניתי נורת Rapti Glo UVB 2.0 13W של EXO TERRA, הנורה הזו מתאימה לחומט?
ואם כן, איך עדיף לשים אותה ובמשך כמה שעות? תלויה בתוך הטרריום עם בית מנורה או מעל הטרריום עם רפלקטור?
ואפשר לתת לו פירות וכאלה? וגם את הקלציום צריך לשים לו כל יום באוכל או רק כמה פעמים בשבוע?

ואיפה אני יכול למצוא נגיד רקע כזה תלת מיימדי לטרריום או ציוד דקורציה איכותי באיזור המרכז?

מצטער על החפירה אבל אני רוצה את הטוב ביותר בשבילו!
תודה מראש לעונים! D:
דבר ראשון תתחדש( :
כעיקרון הוא לא חייב יו בי במידה ומספקים לו סידן ווטמינים,אבל תמיד טוב שיהיה אז כן היא מתאימה לו,לא צריך רפלקטור.
אתה יכול להאכיל אותו רק בפירות ומזון כלבים דל שומן בבגרותו וכצעיר בשילוב חרקים.שים לו קלציום כמה פעמים בשבוע.
קנית אותו מבית החיות?
yaron25253דבר ראשון תתחדש( :
כעיקרון הוא לא חייב יו בי במידה ומספקים לו סידן ווטמינים,אבל תמיד טוב שיהיה אז כן היא מתאימה לו,לא צריך רפלקטור.
אתה יכול להאכיל אותו רק בפירות ומזון כלבים דל שומן בבגרותו וכצעיר בשילוב חרקים.שים לו קלציום כמה פעמים בשבוע.
קנית אותו מבית החיות?
תודה :)
וכן, אחלה חנות!
הסידן והויטמינים זה בנוסף לקלציום נכון? וכל יום להוסיף לו את זה עם הקלציום?
הקלציום זה הסידן,הוויטמינים זה בנוסף.
אני טיפלתי בחומט שלך ובכל האחים שלו מאז שהם היו בני שבוע אני יכול להבטיח לך לך שהוא אוכל מצויין פירות,חרקים ואוכל לחתולים ואוכל משומר לכלבים.אחלה חיה שתגדל לך מאוד מהר.
yaron25253הקלציום זה הסידן,הוויטמינים זה בנוסף.
אני טיפלתי בחומט שלך ובכל האחים שלו מאז שהם היו בני שבוע אני יכול להבטיח לך לך שהוא אוכל מצויין פירות,חרקים ואוכל לחתולים ואוכל משומר לכלבים.אחלה חיה שתגדל לך מאוד מהר.
וואו מגניב ביותר!
אז ישמצב שראיתי אותך כשקניתי אותו? בראשון שעבר בדיוק לפני הסגירה..
אז אם כבר אמרת שכולם אחים יש לי עוד שאלה :)
שמעתי או קראתי איפשהו(כבר לא זוכר XD) שאפשר לגדל אחים ביחד והם לא יתקפו אחד את השני וכאלה....זה נכון? נגיד אם אני ארצה להביא עוד אחד מהאחים שלו?
לא, זה לא נכון, בגיל צעיר הם יסבלו אחד את נוכחותו של האחר אבל זה רק עניין של זמן עד שיהפכו אגרסיבים אחד לשני והפציעות (במקרה הטוב)יתחילו.
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp
BAGIRAלא, זה לא נכון, בגיל צעיר הם יסבלו אחד את נוכחותו של האחר אבל זה רק עניין של זמן עד שיהפכו אגרסיבים אחד לשני והפציעות (במקרה הטוב)יתחילו.
אה טוב שאמרת לי תודה!
בנוגע לרקעים או ציוד לדקורציה, יש למישהו מושג איפה משיגים?
יש לי מספר דוגמאות של רקע תלת מימדי לטרריומים, מאחר וזה מגיע במשטחים של 60X60 ס"מ, לא ניתן לשלוח ולכן לא מופיע באתר.
אתר הבית של reptilez :
BAGIRAיש לי מספר דוגמאות של רקע תלת מימדי לטרריומים, מאחר וזה מגיע במשטחים של 60X60 ס"מ, לא ניתן לשלוח ולכן לא מופיע באתר.
אה אתה אחראי על האתר שמוכר ציוד לזוחלים?
יש עוד דרך שאפשר לקנות ממך אז? נגיד לבוא לאסוף את זה במקום משלוח?
razop90
BAGIRAיש לי מספר דוגמאות של רקע תלת מימדי לטרריומים, מאחר וזה מגיע במשטחים של 60X60 ס"מ, לא ניתן לשלוח ולכן לא מופיע באתר.
החנות נמצאת בזכרון יעקב.
אתר הבית של reptilez :
BAGIRA
razop90
החנות נמצאת בזכרון יעקב.
תודה...מצאתי כבר רקע :)
גם לי יש שאלה...שמעתי שליפני ואחרי שנוגעים בחומט כחול לשון,צריך לשטוף ידיים..למה?יש לנו או להם חיידקים??