תמונות(משולב)-B.smithi , L.parahybana

הפינק גדלה יפה :)
מאוד אהבתי את התמונות, תודה על הפרסום D:
תודה!!

אין על לפרסם תמונות ובכלל שאלות טובות לשאר חברי הפורום ולקבל מענה חיובי!
יש לי בעיה עם הסמיתי.....נראית עצובה כזאת לא יודע למה...זה הורג אותי זה גם מתבטא בתמונות לעומת הלסידורה..אם למישהו יש עצות אני יהיה אסיר תודה!!
*מגדל בכיף*

Lasiodora parahybana -פאגוציט
Brachypelma smithi -הליקובקטר

מת על הפורום!!!!
רואים לפי הצורה של הרגליים שלה, שאין לה מספיק לחות + מזון.

תרסס הרבה על חצי מהכלי שלה (החצי של הכלי מים) תוודא שנשאר מים בכלי מים שלה ותדחוף אותה אליו, עד שהרגל שלה טיפה תיגע במים עם היא לא שותה לבד, תוודא לרסס לה ככה כל יום, באותה נקודה (רק אל תרטיב את המצע, שיהיה לח מאוד) ואז בזהירות תנסה להאכיל אותה , בתיקן , או בתולעת קמח וכו'.

אגב , אתה מרוצה יותר מה plantation soil, מאשר ה Coco husk ?
אני אישית משתמש רק ב Soil, מצע מצוין, יפה סופג נוזלים ולא נעשה עליו עובש מגעיל בקלות.
חהחה ואני מאז ומתמיד משתמש בזה...מה שבהישג יד....
*מגדל בכיף*

מת על הפורום!!!!
חחח זה מצע ממש טוב.

איך אני יודע לפי הרגליים?
טרנטולות שאין להם מספיק לחות מפגינים חוסר יכולת לזוז כמו שצריך בגלל מחסור בלחץ הידראולי במפרקי הרגליים.
מה שקורה זה, שהלחץ יורד ואז הרגליים של הטרנטולה עצמה מתחילות "להתבלגן" , וכשהיא הולכת הן פרושות לצדדים בצורה לא נכונה, ונראה כאילו היא ממש גוררת את עצמה טיפה (או הרבה במקרים קיצוניים שהתפתחו לDks)
ברגע שזה קורה, כל מה שאתה צריך לעשות זה או להשים אותה בicu, קופסה מלאה בנייר סופג לח מאוד, הרבה אוורור ולהשים על ממיר חם.
כמובן שבפנים גם שמים כלי מים אבל לא מתעסקים עם מזון במשך כשבוע בערך עד שהטרנטולה מתאוששת.

טרנטולות כמו ברכיפלמות ולאסיאדורות , בדרך כלל לא אוהבים לחות גבוהה אז הם יטפסו על על משטחים בשביל להתרחק מהמצע, בגלל זה לרסס כרבע מהכלי , בצד של הכלי מים.
אולי בהתחלה היא תטפס וכו', אבל זה יעבור אחרי שתפסיק עם הריסוס, אתה תפסיק להשים לחות כשהיא תחזור לעצמה.
תודה רבה!!! זה מידע ממש ממש מועיל!!!!!!
*מגדל בכיף*

מת על הפורום!!!!