בניית טרריום מעץ

שלום אני חדש פה ואחרי הרבה מאוד מאוד החלטות איזה סוג זוחל להביא החלטתי על כרכן תירס ומשם נגדל עוד ועוד עכשיו לא ממש בא לי לשלם מלא כסף על טרריום אז החלטתי לבנות יש לי עצים של ארון שזרקנו עכשיו השאלה איך אני ישים שם חימום יש למישהו רעיונות? (את הדלות כמובן מזכוכית) -אגב האורך שלו הוא 60 בעומק 37 וגובה 40

Uploaded with ImageShack.us

מה אתם אומרים אפשרי לגדל שם נחש? כמובן שזה לא גמור.. הדיסקים פשוט מחזיקים אותו כי אין שם עדין ברגים..
יפה מאוד!
לגבי החימום, פשוט תשים מתחת לטרריום משטח/ כבל חימום.
בהצלחה!!
nirmatt123יפה מאוד!
בהצלחה!!
זה טרריום מעץ החימום לא יחדור את העץ...
אתה יכול לשים משטח חימום בתוך הטרריום ואז להבריג מעליו חתיכת דיקט, ככה הנחש לא ייגע ישירות בחימום

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
chizo
nirmatt123יפה מאוד!
בהצלחה!!
זה טרריום מעץ החימום לא יחדור את העץ...
אתה יכול לשים משטח חימום בתוך הטרריום ואז להבריג מעליו חתיכת דיקט, ככה הנחש לא ייגע ישירות בחימום
זה כנראה מה שאני יעשה אני גם ישייף את הדיקט שיהיה יותר דק ויחדור החימום תודה רבה לעוזרים

אגב אתה יודע איפה אני יכול לקנות כרכן תירס בן חצי שנה ככה? אולי מישהו פה בפורום מוכר..
דבר עם אסף מורן

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
פלטת חימום תחדור את העץ (מניסיון, על עץ מצופה פורמייקה).

אני עוד השתמשתי בטרמוסטט מרב שהטמפרטורות היו גבוהות.

בהצלחה!
כפיר, כבר יצא לי לקרוא על רעלים שמשתחררים מהדבקים בסנוויץ' בחימום רציני..
בלי קשר, נראה מצוין! אבל איפה האוורור?
אסף מורןכפיר, כבר יצא לי לקרוא על רעלים שמשתחררים מהדבקים בסנוויץ' בחימום רציני..
בלי קשר, נראה מצוין! אבל איפה האוורור?
טוב לשמוע, מה הכוונה חימום רציני, חם שאי אפשר להניח תיד?
שאלה טובה שאין לי תשובה טובה עליה.. אני מניח שלחמם מעל זה לא סיפור.. אבל לחמם מתחת ככה שכל הסנוויץ' חם... באמת שלא יודע להגיד.. מה גם שהפורמייקה אמורה לתת אטימות ככה שגם אם יש אדים, אולי הם מאולצים לצאת רק מהצד.. אין לי ספק אבל שזה גם גורם לבלאי מואץ של העץ.