טעות בדף גידול

בדף גידול כתוב שהערך התזונתי של הזחלי עהק זהה לשל זחלי הקמח הקטנים, משפט זה לא נכון משום שזחלי הענק יותר גדולים אז יש בהם יותר חלבונים ושומנים.
אשמח עם זה יטופל בהקדם האפשרי כיוון שזה גורם לאנשים לחשוב שהערך התזונתי שלהם זהה ויאכילו רק בזחלי ענק.

יום טוב
* בואה קונסטריקטור נורמל
*קינג מקסיקני
*קינג קליפורניה
*שממית מנומרת סופר הייפו
*שממית מומרת הייפו סנואו
* שממית מנומרת במופע היי ילו
* כרכנית תירס נורמל
* כרכן תירס קארמל.
* פיתון מתכדר.
יותר שומנים וחלבונים ביחס למה? ערך תזונתי הוא ערך יחסי. הם גדולים יותר, אז יש יותר, אבל הערך התזונתי נותר זהה.
בכל מקרה, אם יש לך מידע מגובה אחר, בבקשה צרף קישור של פירוט מהימן של הערך התזונתי של כל אחד מהם. נשמח להוסיף כל מידע קונקרטי ואמין לדפי הגידול.
אני שאלתי את anolis אם הערך התזונתי של הזחלים הקטנים והזחלים הענקים זהה
והוא כתב לי "בגלל שזחלי הענק יותר גדולים אז יש בהם יותר חלבונים ושומנים"

ואני לא מתכוון אם הם זהים בכמות ההזנה.. אני מתכוון מה יותר בריא ללאופרד שלי. בדף כתוב שהערך התזונתי זהה אז הסקתי מזה שאני יכול להאכיל את הלאופרד שלי כל החיים שלו *רק* בזאופובוס..
* בואה קונסטריקטור נורמל
*קינג מקסיקני
*קינג קליפורניה
*שממית מנומרת סופר הייפו
*שממית מומרת הייפו סנואו
* כרכנית תירס נורמל
* כרכן תירס קארמל.
* פיתון מתכדר.
איך הבנת את זה? ממה שאני מכיר, לא כדאי שתאכיל את השממית שלך רק בסוג אחד של חרקים. לא משנה איזה סוג (ושני הסוגים של הזחלים לא נחשב כגיוון, בדיוק בגלל שהם דומים או זהים בהרכבם..)
. בדכ בערך תזונתי העיקר הוא היחס בין השומן לחלבון (עוד נתון חשוב הוא היחס סידן/זרחן) ככה שלהגיד שיש עוד משניהם זה לא אינפורמטיבי במיוחד ולא מתייחס לערך היחסי.. בכל מקרה, אם מישהו ירצה להרים את הכפפה ולנסות למצוא ולרכז רשימה מקיפה (שוב, ממקורות בדוקים) נשמח לפרסם אותה.
אז אני עדיין לא הבנתי לזחלי קמח הגדולים יש ערך תזונתי זהה לשל הזחלים הקטנים?!
* בואה קונסטריקטור נורמל
*קינג מקסיקני
*קינג קליפורניה
*שממית מנומרת סופר הייפו
*שממית מומרת הייפו סנואו
* כרכנית תירס נורמל
* כרכן תירס קארמל.
* פיתון מתכדר.
הנה בטבלה שהבחור שמעליך העלה. רשום שזחלי קמח קטנים יש בהם יותר דברים מאשר בזחלי הענק ,אבל גם לפי הטבלה הם דיי זהים.