השיטה הזאת של לשים בכוס חד פעמית ולשים במגירה חשוכה תמיד לקח לי הרבה זמן אבל ששמתי תולעים למקורזלת שלי כבר כמה פעמים שהם יצאו מהכלי התחפרו מתחת לכבול והתגלמו תוך שבועיים. אז חשבתי שאני יכול לאמץ את זה כשיטה כלומר לקחת קופסת פלסטיק בינונית לשים הרבה כבול ולתת ל30 זחלים בערך להתחפר שם ואז הם יתגלמו? מה אתם אמורים יעבוד?
זחלים - התגלמות
יכול להיות שכן יכול להיות שלא, אני אישית לא נותן לזה תשומת לב.. אני נותן לזחלים המון המון אוכל, ואז הם מתגלמים בכלי שלהם ביחד עם שאר הזחלים.. אני מטלטל את הכלי והגלמים עולים למעלה מהסובין ואני שם אותם בקופסה נפרדת.
כשאני ניסיתי את השיטה של ההפרדה לקח המון זמן, ושמתי לב שיעיל יותר להשאיר אותם להתגלם בכלי שלהם.
בכל מקרה, אשמח לדעת עם זה הצליח לך, הקטע של הזחלים בכבול.. בכללי בטבע, זה המצע שעליו הם חיים ומתרבים.
כשאני ניסיתי את השיטה של ההפרדה לקח המון זמן, ושמתי לב שיעיל יותר להשאיר אותם להתגלם בכלי שלהם.
בכל מקרה, אשמח לדעת עם זה הצליח לך, הקטע של הזחלים בכבול.. בכללי בטבע, זה המצע שעליו הם חיים ומתרבים.
כן קרה גם לי הקטע הזה ..
תשמע ניקו אני לא מבין איך הם מתגלמים בכלי זה מוזר אף פעם זה לא קרה לי , או שאתה מתכוון לזחלים מהסוג הקטן
בכל מקרה אני שם את הגדולים בכוסות חד פעמי תוך שבועיים מתגלמים לי
בתחילת החורף שמתי להם חימום לחיפושיות ולזחלים ועכשיו יש לי בסביבות 2000-4000 זחלים קטנטנים מאוד
תשמע ניקו אני לא מבין איך הם מתגלמים בכלי זה מוזר אף פעם זה לא קרה לי , או שאתה מתכוון לזחלים מהסוג הקטן
בכל מקרה אני שם את הגדולים בכוסות חד פעמי תוך שבועיים מתגלמים לי
בתחילת החורף שמתי להם חימום לחיפושיות ולזחלים ועכשיו יש לי בסביבות 2000-4000 זחלים קטנטנים מאוד
קודם כל לוקחים את הזחלים הכי גדולים שגודלם 5 ס''מ ,אחרי שהם מגיעים לגודל הזה .ותחזיקו את הזחל הוא יפריש מין נוזל כזה שהנוזל מונע ממנו להיתגלם שהוא עם כולם, בטבע הם מתרחקים מהאחים הקניבלים .ככה שאין להם אפשרות להטרף על ידם, לי אישית זה עובד מעולה כבר יותר מ10 שנים .אני לוקח את הזחלים הכי גדולים ,ושם בכוסות חד פעמיות תוך שבועיים וחצי הם כבר גלמים. ושבוע שבועיים אחרי הם חיפושיות ,אבל עכשיו שהטמפרטורה גבוהה יותר ככה הם יתגלמו מהר יותר.