שאלה על אנקונדה..

עמוד 1 מתוך 2
האם מותר לגדל אנקונדה ירוקה?
האם זה מעשי לגדל אותה???
ועד כמה היא תוקפנית?
Snake iכן

לא

מאוד
קצר וקולע XD כל הכבוד רועי :)
אנקונדות ירוקות הן באמת רעות חח כמובן שיש פרטים רגועים.. אבל שוב... נדיר!.
לאלבום שלי
למה לא מעשי לגדל אותה?
תלוי בתנאים שאת יכולה לתת לה..
את מבינה שזה נחש ענק?
שצריך בריכה גדולה וכלוב בגודל של חדר?
ואוכלת מזון מאוד גדול?
זה לא נחש מומלץ,זה נחש שיכול להרוג בן אדם בקלות,נחש מאוד תוקפני,
לפי דעתי אפשר אבל ממש ממש לא כדאי..
snakeman404למה לא מעשי לגדל אותה?
תלוי בתנאים שאת יכולה לתת לה..
את מבינה שזה נחש ענק?
שצריך בריכה גדולה וכלוב בגודל של חדר?
ואוכלת מזון מאוד גדול?
זה לא נחש מומלץ,זה נחש שיכול להרוג בן אדם בקלות,נחש מאוד תוקפני,
לפי דעתי אפשר אבל ממש ממש לא כדאי..
ענית לעצמך אחי... למה לא מעשי לגדל אחת כזאת. בעיקר שאתה בנאדם פרטי.
לאלבום שלי
רועי פשוט קלע למטרה אין צורך להוסיף דבר
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
לא ממש מסכים,כי זה כן אפשרי וגם אני מתכוון להביא בקרוב בייבי..
אבל בסדר..
תנאים אני יכול לספק בלי בעיה, ולעומתה הצהובה מעשית?? והזכר צהוב יכול להרוג אותי?
אם אתה מתעקש על חנק ענק לך על בורמזי או בואה.
אם אתה שואל אותי שני הנחשים הנ"ל עדיפים באופי וביופי.

http://www.kef-hayot.co.il
החיות שלנו, הכיף שלכם!
ואני מצטרף עם שאלה?
והאם גידלת איי פעם נחש?
shirarmony

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

אני בן 17 וכן גידלתי במשך 3 שנים 2 כרכני תירס, וגם הרבתי אותם...
כרכני תירס 😄 תעבור למתכדר ואז לפיתונים....ואז אולי אחרי החתונה של הנכד שלך תקנה אנקונדה...
ועכשיו ברצינות-אתה לא יכול להשוות גידול כרכן לגידול בואה או בורמזי...ואתה ביכלל רוצה לקפוץ לאנקונדה...
בקיצור-[לדעתי אני מדגיש ל-ד-ע-ת-י]תתחיל עם בואה קונ' או בורמזי ואחרי שתהיה ספץ בהם אז תוכל לגדל אנקונדה...
ולדעתי גם עדיף שתיהיה קודם עם מתכדרים ואז תעבור לפיתונים...
מה הקושי הכל כך בלתי נסבל שכולם אומרים על האנקונדה הפלאית הזו? מה מיוחד בה שלא באחרים?? חוץ מהעובדה שהירוקה עשויה לאכול אותי, מה הקושי שבזכר צהוב? (שאולי מגרד ל-2.5 מטר)...
מתן מגוסכרכני תירס 😄 תעבור למתכדר ואז לפיתונים....ואז אולי אחרי החתונה של הנכד שלך תקנה אנקונדה...
ועכשיו ברצינות-אתה לא יכול להשוות גידול כרכן לגידול בואה או בורמזי...ואתה ביכלל רוצה לקפוץ לאנקונדה...
בקיצור-[לדעתי אני מדגיש ל-ד-ע-ת-י]תתחיל עם בואה קונ' או בורמזי ואחרי שתהיה ספץ בהם אז תוכל לגדל אנקונדה...
ולדעתי גם עדיף שתיהיה קודם עם מתכדרים ואז תעבור לפיתונים...
ומתכדר זה לא פיתון???
shirarmonyמה הקושי הכל כך בלתי נסבל שכולם אומרים על האנקונדה הפלאית הזו? מה מיוחד בה שלא באחרים?? חוץ מהעובדה שהירוקה עשויה לאכול אותי, מה הקושי שבזכר צהוב? (שאולי מגרד ל-2.5 מטר)...
שהאופי שלהם הוא תוקפני ולא צפוי...
אי אפשר בכלל להיות איתו??? התשוקה שלי היא לנחש גדול מאוד, ופיתונים לא כ"כ עונים על הדרישות... חשב לי לדעת אם זה לא מעשי בעליל לגדל את הצהובה, ואם אני עתיד להנות ממנה...
shirarmonyאי אפשר בכלל להיות איתו??? התשוקה שלי היא לנחש גדול מאוד, ופיתונים לא כ"כ עונים על הדרישות... חשב לי לדעת אם זה לא מעשי בעליל לגדל את הצהובה, ואם אני עתיד להנות ממנה...
אחי סלח לי אבל אתה בן 17, אין לך שמץ מה זה נחש בכזה גודל בבית. לא רואה את הכרכני תירס ממטר, ועזוב עד עכשיו גידלת את הנחש אולי הכי רגוע שקיים בתחום- זו התאבדות לקחת ישר אנקונדה.

אנקונדה לא צריכה טרריום, היא צריכה חדר בערך, עם בריכה שתתאים לגודל של הנחש.

אלא אם כן יש לך המון כסף ספייר- ואין להרבה בשכבת הגיל הנ"ל, קשה לי להאמין שתוכל לספק תנאים לנחש כזה. בא לך גם לקנות תרנגולות וכו' כדי להאכיל אותו?

תשמע, באמת, קח פיתון, מקסימום אחר כך תחליף. אנקונדות הן תוקפניות וחזקות בטירוף, זה מסוכן.
זו לא חיה לבית, לא משנה איזה, לדעתי.