קניתי לפני יומיים שממית, כשהיא הגיעה היא לא רצת לאכול והייתה קצת בסטרס (ניסיתי להאכיל עם תולעי קמח).
יום למחרת אמרתי שאני יביא לה משהו שקופץ שיציק לה קצת והיא תאכל אותו, הבאתי צרצר תוך כמה שניות היא אכלה אותו (:
באותו יום גם קפצתי למשתלה וקניתי קוקוס גרוס, והכנתי לה תא לחות על מצא קוקוס גרוס שהרטבתי אותו, סחטתי אותו ושמתי שם, הקטע שהיא לא יוצאת למסתור שהבאתי בערב והיא רק בתא לחות, זה בסדר?
אגב המצע עצמו של הטרריום זה חול דיונות מסונן הרבה פעמים ואז אפוי בתור 40,דקות על 250 מעלות טורבו.
את המים אני שם בפלסטיק הלבן הזה, בקושי ראיתי אותה שותה.
שמתי את הוויטמינים והסידן בפקקים של קוקה קולה קטנים ושוב לא ראיתי אותה לוקחת אותם.
זאת התמונה של כל הטרריום שלה

וזה התא לחות

רציתי לדעת זה בסדר איך שאני מטפל בא ?
חסר לי משהו או משהו לא נכון ?
ואיך אני מרגיל אותה ליד, נגיד כשאני שם אותה על היד, היא ממהרת לרדת חח
יום למחרת אמרתי שאני יביא לה משהו שקופץ שיציק לה קצת והיא תאכל אותו, הבאתי צרצר תוך כמה שניות היא אכלה אותו (:
באותו יום גם קפצתי למשתלה וקניתי קוקוס גרוס, והכנתי לה תא לחות על מצא קוקוס גרוס שהרטבתי אותו, סחטתי אותו ושמתי שם, הקטע שהיא לא יוצאת למסתור שהבאתי בערב והיא רק בתא לחות, זה בסדר?
אגב המצע עצמו של הטרריום זה חול דיונות מסונן הרבה פעמים ואז אפוי בתור 40,דקות על 250 מעלות טורבו.
את המים אני שם בפלסטיק הלבן הזה, בקושי ראיתי אותה שותה.
שמתי את הוויטמינים והסידן בפקקים של קוקה קולה קטנים ושוב לא ראיתי אותה לוקחת אותם.
זאת התמונה של כל הטרריום שלה

וזה התא לחות

רציתי לדעת זה בסדר איך שאני מטפל בא ?
חסר לי משהו או משהו לא נכון ?
ואיך אני מרגיל אותה ליד, נגיד כשאני שם אותה על היד, היא ממהרת לרדת חח