הכרכנית מנסה לנשוך!

משום מה הכרכנית שלי לא ממש אוהבת שנוגעים בה או מתקרבים אלייה.. כל פעם שאני מנסה לתפוס אותה היא נותנת ליד שלי מבט מאיים כזה כאילו היא הולכת לנשוך.. אז אני צריך לחכות שהיא לא תסתכל וכשאני תופס אותה היא מנסה לנשוך ... מפספסת אבל בכל זאת חח מה עושים במצב כזה?? איך מרגיעים אותה

בת שמונה חודשים בערך..
אצלי כמעט חודש..
תנסה להחזיק אותה עם כפפות. אם היא נושכת אותך, אל תמשוך את האצבע כדי שלא תשבור לה שן בטעות.
תמשיך ככה כמה זמן עד שהיא תפסיק להיות תוקפנית ואז אתה תוכל להחזיק אותה בלי כפפות יותר.
בכל מקרה, תרים אותה לפחות איזה חצי שעה כל יום כדי שהיא תתרגל מהר.
היא רק Cage agressive , לכרכנים צעירים יש את הנטייה הזו.. היא אכן תנשך ותתקפל עם תעצבן אותה יותר מידי, מה שאני עושה זה פשוט שם שרוול ומרים אותה, אחרי שהיא מחוץ לטרריום היא רגועה בצורה מטורפת.. אין מימה לדאוג זה יעבור בעתיד הקרוב.

בכללי, שימוש בכפפות נראה לי מאוד מסורבל וגם לא עוזר במידה ניכרת, עם היא תנשך את האצבע יש מצב שהיא תאבד שיניים , אך עם היא תנשך כפפה יש סיכוי שהיא גם תאבד שיניים ושהם גם יסתבכו בפנים ויתקעו.
בגלל זה אני אומר, שעדיף לחטוף מכרכנית צעירה ביס כי זה בכלל לא כואב , זה לא מורגש (לעומת בייבי בואה, שלה יש חתיכת ביס)

גם לכרכנים בוגרים אין נשיכה כואבת, בעבר שננשכתי על ידי בוגר שמתי לב לדם רק לאחר חצי שעה, לא שמתי לב שננשכתי בכלל.

במידה ואתה ננשך, אל תנסה להוריד אותה בכוח.. פשוט תיגע לה בראש והיא תשחרר לבד.
אני מבין שזה לא כואב אבל הרתיעה מהנשיכה זה סוג של אינסטינקט כזה.. עד שאני לא יינשך עם ראשונה אני תמיד יירתע מזה ויפחד מהנשיכה חחחח כנראה שאני הולך להינשך בזמן הקרוב
tsahi195אני מבין שזה לא כואב אבל הרתיעה מהנשיכה זה סוג של אינסטינקט כזה.. עד שאני לא יינשך עם ראשונה אני תמיד יירתע מזה ויפחד מהנשיכה חחחח כנראה שאני הולך להינשך בזמן הקרוב
עם תתנהג בשכל, זה לא יקרה.
ואני מניח שכולנו, גם אחרי הרבה נשיכות נרתעים, זה כמו שאמרת אינסטינקט טבעי , אף אחד מאיתנו לא רוצה לקבל ביס מנחש.