שמתי לב לכך שכמה מהתיקנים הנצמדים שאצלי במושבה מתים כך שחלק מהגוף בתהליך התנשלות מה לעשות כדי לפתור את הבעיה ? תודה
נצמדים מתים בנשל
זה מעיד על טמפרטורה לא תקינה ,או תזונה לקויה .כי בדרך כלל שנותנים להם תזונה נכונה ,ומחזיקים אותם בטמפרטורות גבוהות .הם מתנשלים בלי בעיות, מניסיון שלי.
מה הטמפרטורה שאתה מחזיק אותם כרגע? ועם אתה נותן להם בידיוק את מה שרשמתי לך בפעמים קודמות?
מה הטמפרטורה שאתה מחזיק אותם כרגע? ועם אתה נותן להם בידיוק את מה שרשמתי לך בפעמים קודמות?
אמרתי לך כבר כמה פעמים שגזר, ובונזו זה לא מספיק. הם צריכים גם בטטות, תפוזים חתוכים, תערובת עופות, או תערובת אפרוחים, תערובת מכרסמים . אתה מחליט לעשות מה שבא לך ,ואחרי זה אתה בא ושואל למה מתים לך .עם היית מקשיב ועושה מה שאומרים לך, לא היו מתים לך.
מצטער פשוט לא הבנתי את התשובה שלך על שאלה דומה שענית לי. חשבתי שאפשר לתת להם או גזר או תפוז או בטטה. בנוסף אם אני נותן להם בונזו של כלבים אני צריך גם לתת להם תערובת של עופות ומכרסמים או שזה לא חובה ?
תערובת של עופות זה הכי נוח תאמת ,וזה מאוד מזין. ואני לא מדבר על תערובת תוכים, אני מדבר על תערובת לעופות כמו תרנגולות, פסיונים ,ברווזים. אני נותן בזמן האחרון לזחלי הקמח, וזחלי הענק תערובת עופות. ויש תוצאות גדילה מרשימות, כנל גם עכברים זה מעולה לתת להם.