אנולות לא אוכלות

קניתי לפני יומיים זוג אנולות חומות ומאז לא נראה לי הן אכלו כי כל פעם שאני שם בכלי זחלים הם ישר בורחים ומתחפרים במצע.
כדאי להאכיל אותן בפה?
חוץ מזה קניתי היום אצל רפאל יפרח חיפושיות של זחלי באפלו ועוד מין של חיפושיות קטנות(חצי ס"מ) שהזחלים הם בגודל 7 מ"מ בערך.
זה יהיה טוב לאנולות?
yaron25253קניתי לפני יומיים זוג אנולות חומות ומאז לא נראה לי הן אכלו כי כל פעם שאני שם בכלי זחלים הם ישר בורחים ומתחפרים במצע.
כדאי להאכיל אותן בפה?
חוץ מזה קניתי היום אצל רפאל יפרח חיפושיות של זחלי באפלו ועוד מין של חיפושיות קטנות(חצי ס"מ) שהזחלים הם בגודל 7 מ"מ בערך.
זה יהיה טוב לאנולות?
קודם כל מזל טוב על האנולות, דבר שני את הזחלים רצוי לשים בקערה שהם לא יוכלו לצאת ממנה. מיותר לגמרי החיפושיות של זחלי הבאפלו,כי מדובר בחיפושיות שעפות ועוברות כל הזמן מכלי, לכלי. ועם יש לך זחלי קמח ,אז חיפושיות הבאפלו יכנסו לכלי ויתערבבו שם .וזה לא נוח ,וסתם מרגיז .למרות שהזחלים שלהם נחשבים מזינים מאוד ,חוץ מזה האנולות צריכות להיסתגל כמה ימים לבית החדש שלהם .ממש לא צריך להכניס להם את האוכל לפה ,ובטח שלא בכוח כי מדובר בלטאה עדינה מאוד .מה שכן תוכל לעשות זה בעזרת פינצטה ארוכה כמו להאכלה של נחשים ,אתה יכול לקחת זחל אחרי כמה ימים ולשחק מול הפרצוף של האנולות. בתיקווה שיאכלו מהפינצטה. וגם מידי פעם תביא להם צרצרים, או תיקנים אפריקאים. ותשחרר להם בטרריום, והם כבר ידאגו להם.
אנוליס
yaron25253קניתי לפני יומיים זוג אנולות חומות ומאז לא נראה לי הן אכלו כי כל פעם שאני שם בכלי זחלים הם ישר בורחים ומתחפרים במצע.
כדאי להאכיל אותן בפה?
זה יהיה טוב לאנולות?
קודם כל מזל טוב על האנולות, דבר שני את הזחלים רצוי לשים בקערה שהם לא יוכלו לצאת ממנה. מיותר לגמרי החיפושיות של זחלי הבאפלו,כי מדובר בחיפושיות שעפות ועוברות כל הזמן מכלי, לכלי. ועם יש לך זחלי קמח ,אז חיפושיות הבאפלו יכנסו לכלי ויתערבבו שם .וזה לא נוח ,וסתם מרגיז .למרות שהזחלים שלהם נחשבים מזינים מאוד ,חוץ מזה האנולות צריכות להיסתגל כמה ימים לבית החדש שלהם .ממש לא צריך להכניס להם את האוכל לפה ,ובטח שלא בכוח כי מדובר בלטאה עדינה מאוד .מה שכן תוכל לעשות זה בעזרת פינצטה ארוכה כמו להאכלה של נחשים ,אתה יכול לקחת זחל אחרי כמה ימים ולשחק מול הפרצוף של האנולות. בתיקווה שיאכלו מהפינצטה. וגם מידי פעם תביא להם צרצרים, או תיקנים אפריקאים. ותשחרר להם בטרריום, והם כבר ידאגו להם.
החיפושיות בתוך טרריום פלסטיק סגור והן לא בורחות או משהו.
ואני התכוונתי כשאמרתי להאכיל עם הפינצטה.
לקחתי קופסאת פלסטיק(עגולות כאלה קטנות)ושמתי בהם את הזחלים עכשיו הזחלים לא בורחים כי זה גבוהה להם מידי(6 ס"מ)אז זה בסדר לאנולה?היא תוכל לאכול משם?
חוץ מזה,איך אני מזהה אם הם בייחום?ואיך אני מעודד רבייה?
יש את כל הציוד והבנתי איך להאכיל אבל רק לא הבנתי איך אני מעודד רבייה.
היום ראיתי אותם והזכר רדף אחריי הנקבה לפי מה שראיתי ואז נעצר והתחיל לפרוש את הפימה,ואז הנקבה ואני חושה שהם אפילו התחילו להזדווג ואז נפלו מעלים אני לא ממש יודע...
בקטע הזה תסמוך עליהים ,השאלה העיקרית פה עם הנקבה בוגרת מינית? שלא חלילה תיפגע לך. וכמובן תנסה להאכיל אותם כמה שיותר ,ושוב תשחרר צרצרים, ותיקנים, עם אבקות קלציום וויטמינים. אגב זחלי ענק אסור לתת, הם לא מסוגלים לעכל אותם.