בואה ראשונה !

שאלום אנשים,
התחלתי לגדל נחשים לפני כ - 3 חודשים, יש לי זוג כרכני תירס, ועכשיו נוספה נקבה צעירה בגודל 80 סמ' מסוג בואה הוג קרוס איילנד.

קצת תמונות:

בכללי בואה ראשונה שלי, מקווה שתשרוד עוד הרבהה זמן, אני מת לראות אותה עוברת את הגובה שלי 😁
אין סיבה שהיא לא תשרוד, תתחדש.

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
לרוב בואה הוג איילנד קרוס לא גדלים הרבה (למרות שזה הרבה תלוי גם בהורים),אז אל תבנה על זה שהיא תעבור אותך בגודל
יובל נדיבילרוב בואה הוג איילנד קרוס לא גדלים הרבה (למרות שזה הרבה תלוי גם בהורים),אז אל תבנה על זה שהיא תעבור אותך בגודל
המוכר אמר לי הוג קרוס, אין לי מושג עם זה איילנד או משהו כזה (לא כל כך מבין בבואות)

עלה 500, מחיר יקר מידי ?
Nicolala
יובל נדיבילרוב בואה הוג איילנד קרוס לא גדלים הרבה (למרות שזה הרבה תלוי גם בהורים),אז אל תבנה על זה שהיא תעבור אותך בגודל
המוכר אמר לי הוג קרוס, אין לי מושג עם זה איילנד או משהו כזה (לא כל כך מבין בבואות)

עלה 500, מחיר יקר מידי ?
אתה רשמת בעצמך "בואה הוג קרוס איילנד"..
אתה לא יודע מה אתה קונה ומה אתה רושם?..
ו500 ש"ח זה בסדר.
עוד תמונה

אחלה של נחש !
חשבתי שאני אקבל ביס,לבינתיים כל מה שקיבלתי זה נשיפה 😛
Nicolala

עלה 500, מחיר יקר מידי ?
ממי קנית?
מטירה,משירן?
Ben haim
Nicolala

עלה 500, מחיר יקר מידי ?
ממי קנית?
מטירה,משירן?
שירן
לדעתכם אפשר כבר לתת לה בוגרים?

היא בולעת אותו כמו כלום.