לכל בעלי ה 3 פלוס...

עמוד 2 מתוך 2
חבל שנמחקות פה תגובות למרות שלא היה בהן תוכן של קללות או משהו שהוא לא לעניין..
אם ההודעה שלי היתה מופנת לחבר פורום מין השורה ולא למנהל פורום היא לא היתה נמחקת..
כי זה עולם שכזה?
להכול יש טוויסט. 😛

נראה לי שהפיתרון האידיאלי ביותר עבורך הוא פשוט לגוון... שכול ארוחה תהיה פרט אחר... ככה אתה מספק מגוון, מונע עודף של חומר כזה או אחר...
בייחוד אם יש לך גישה פשוטה ולא יקרה לדברים האלה.
יובל נדיביחבל שנמחקות פה תגובות למרות שלא היה בהן תוכן של קללות או משהו שהוא לא לעניין..
אם ההודעה שלי היתה מופנת לחבר פורום מין השורה ולא למנהל פורום היא לא היתה נמחקת..
אני מנהל בפורום הזה... קרוב ל6 שנים.
אין אף אחד שמחקו לו הודעות שלא טען את הטענה הזו... פעם מאשימים בהעדפה של משתמשים מסויימים, פעם מאשימים ב "העדפה כלפי מנהלים"... זו טענה טבעית כמובן, ואני מבין אותה, אבל היא לא מי יודע מה מבוססת על עובדות.

בעוד שאני כן באיזשהו מקום מכבד מנהלים בפורום כי הם מתנדבים לתרום מזמנם ומהידע שלהם, תוך השתדלות(לא תמיד מצליחה) לשמור על נוסח מקצועי ומנומס, אני חושב שהם צריכים להיות כפופים עוד יותר מאחרים לנהלי הפורום.

אולי אני מקפיד יותר ממנהלים אחרים... אבל כשאני רואה שהתגובה שנכתבת מתחילה להיות נלהמת, ויורדת לפסים אישיים שאינם תורמים לשרשור, אני פשוט מוחק אותם.

אז כמו שכתבתי לך בפרטי, אתה יכול ומוזמן לשתף בדעתך, הכרותך ואי הסכמתך, כול עוד זה לא יורד לפסים לא רלוונטיים כמו אלה שבחרת להציג קודם לכן.
אני מבין שפספסתי משהו מענין P: ולנושא אני אוהב לגוון אז ההיתי נותן כל יונק בגודל המתאים ואולי גם כמה עופות..

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^