אפשר להתלונן עליו?!

dkcucrucxehמוזר מאוד איך קינג יכול לאכול צפע?!
הוא נחש שיכול לאכול את כל הנחשים הארסיים אם אני לא טועה
יש לו משהו מיוחד בדם או משהו כזה
התכוונתי כי צפע זה נחש הרבה יותר גדול ועוד עם לוקחים צפע מהטבע הוא הרבה יותר חזק
אני חושב שגם בני אדם יכולים לשתות ארס של נחש כי זה מגיע אל הקיבה שלא כמו רעל שמזיק גם בקיבה
dkcucrucxehהתכוונתי כי צפע זה נחש הרבה יותר גדול ועוד עם לוקחים צפע מהטבע הוא הרבה יותר חזק
אני חושב שגם בני אדם יכולים לשתות ארס של נחש כי זה מגיע אל הקיבה שלא כמו רעל שמזיק גם בקיבה
ברגע שתשתה ארס בוא נאמר שתתחיל להתפלל, זה ועוד איך מסוכן שלא יעלה למישהו פה בטעות להתנסות בזה! היו כבר מקרים כאלה פה.
טוב, כדי להסיר מעט את אווירת המיסטיקה\מידע לא נכון על ארס...

ארס נוירוטוקסי(שפוגע במערכת העצבים) מזיק אך ורק מהרגע שהוא נכנס לזרם הדם, ולא שנייה לפני כן.
כך שבאופן טכני(וטכני בלבד!) אדם עם מערכת עיכול מושלמת וללא שום פצע לאורך כול מערכת העיכול, יכול גם לשתות ליטרים של ארס נחש מבלי שזה יפגע בו.

עם זאת, אנחנו לא חיים בעולם מושלם ולכן סביר מאוד שלכול אחד מאיתנו יש איזשהו פצע באיזשהי נקודה לאורך הושט, קיבה או המעי, אשר דרכה עלול הארס לחדור למחזור אדם ואז בפועל זה יהיה זהה לכול דבר ועניין להכשה.

מעבר לזה, יש עוד סוגי ארסים המשפיעים על רקמות, וייתכן שכן יגרמו לנזק... בעיקר ארס המוטוקסי... לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה כאן... כי מדובר בחלבון, וחלבון אמור להתפרק בקיבה\כבד וכו'... מצד שני חומרים המוטוקסיים נועדו לגרום נזק רקמתי.

בכול מקרה, ממש ממש לא מומלץ וזה לא משנה איזה ארס זה.

משפחת הקינגסנייקים הינם אוכלי זוחלים מובהקים, ולשם כך, פיתחו את בין העמידויות המפותחות והמשמעותיות ביותר לארס של נחשים אחרים ולכן, זה אפשרי לחלוטין שקינגסנייק יהיה מסוגל להתמודד עם צפע קטן.
הגיל של הצפע הנאכל לא ידוע... גם לא ידוע אם המוכר הנ"ל לא אסף פשוט גופה של צפע מבחוץ ונתן לקינג לאכול...

בקיצור, יש כמה תרחישים אפשריים...

כמו כן, נחש מהטבע אינו באורח קסום "חזק יותר"- בדרך כלל, נחשים בטבע נהנים מפחות מאגרי אנרגיה לא מנוצלים, וכמו כן ממצב גופני ירוד בשל הקשיים המלווים לחיים בחוץ(טפילים, צלקות, וכו').
בתמונה הצפע לא נראה כל כך קטן ואני חושב שהקינג סנייק נראה גדול יותר בגלל שיש לו צפע בבטן
הצפע יכול להעביר לו מחלות, נכון?
לא שווה לקנות, גם בגלל המחיר המוגזם וגם בגלל העברת המחלות
לא לא לא. ממש ממש לא מומלץ לקנות. מי ששם תמונה כזו- לך תדע מה עוד הוא ניסה עם הנחש. לא הייתי מתקרב בכלל למודעה כזו.
עדיין לא הבנתי עדיין זה לא ניראה צפע מה שהוא אכל זה נראה שעיר אבל קינג סנייק אוכל צפע רק נחש חזק יכול לאכול צפע כמו אנקונדה וקוברות טורף בשנייה קוברה מיצרית זה מוזר צפע גדול בהרבה לי זה נראה גופה של צפע הצפע היה צריך לזוז אבל רואים את הצפע ישר
זוחלעדיין לא הבנתי עדיין זה לא ניראה צפע מה שהוא אכל זה נראה שעיר אבל קינג סנייק אוכל צפע רק נחש חזק יכול לאכול צפע כמו אנקונדה וקוברות טורף בשנייה קוברה מיצרית זה מוזר צפע גדול בהרבה לי זה נראה גופה של צפע הצפע היה צריך לזוז אבל רואים את הצפע ישר

בחיית רבאק חלאס עם השטויות...

תקרא תגובות קודמות ותבין למה קינג סנייק יכול לאכול צפע.

וממתי אנקונדה אוכל נחשים?!
האנקונדה ניזון מעופות ויונקים.

אגב, תערוך את ההודעה שלך, אי אפשר להבין כמעט כלום.