עדיף לתת מת שלא יפצע את הנחש .. אני אישית מביא גם ןגם..
לתת עכבר חי או מת?? מה עדיף?
עמוד 1 מתוך 2
הנחש לא נעשה תוקפן יותר.
סביר להניח שהנחש לא יתקוף אם לא יכנס למצב לחץ או שלא יהיה לידיים של מי שבא להחזיק אותו ריח של עכבר.
חי או מת, זה לא כזה רלוונטי כל עוד הוא אוכל בשני הדרכים..
אני חושב שיותר נחמד להאכיל בחי, זה נותן לך להנות מהנחש יותר, ואתה לא צריך להחזיק עכברים קפואים במקרר.
סביר להניח שהנחש לא יתקוף אם לא יכנס למצב לחץ או שלא יהיה לידיים של מי שבא להחזיק אותו ריח של עכבר.
חי או מת, זה לא כזה רלוונטי כל עוד הוא אוכל בשני הדרכים..
אני חושב שיותר נחמד להאכיל בחי, זה נותן לך להנות מהנחש יותר, ואתה לא צריך להחזיק עכברים קפואים במקרר.

אני חושב כמו זה שמעלי יותר מהנה חיי ואין צורך בעכברים במקרר, וגם מזון חיי שומר על הנחש באמת נחש ולא סתם איזה משהו חחח.
והכי הכי חשוב זה יותר בריא לונחש חיי הבשר החי בהרבה יותר מזין אותו מבשר מופשר וגם קצת ספורט לא יזיק לו :)
והכי הכי חשוב זה יותר בריא לונחש חיי הבשר החי בהרבה יותר מזין אותו מבשר מופשר וגם קצת ספורט לא יזיק לו :)

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
אלו שמעליי לא התייחסו לנקודה שברגע שאתה מאכיל בחי יש סיכוי שהנחש שלך לא יחזור לאכול אוכל קפוא! זה גם משהו לקחת בחשבון

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
chizoאלו שמעליי לא התייחסו לנקודה שברגע שאתה מאכיל בחי יש סיכוי שהנחש שלך לא יחזור לאכול אוכל קפוא! זה גם משהו לקחת בחשבוןאני לא חושב ככה הנחשים שלי לא עושו לי בעיה כזו, אם כבר צריך לכחת בחשבון את הסיכוי לפציעה מעכברים וחולדות בוגרות.

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
ברגע שמישהו מתחיל להאכיל בחי, סביר להניח שהוא ימשיך להאכיל בחי לא ? זאת הייתה הבחירה ההתחלתית שלו לא ? ככה אני חושב..
מכבד כל דעה..
שתהיה שבת שלום.
מכבד כל דעה..
שתהיה שבת שלום.

בהחלט יש סיכוי שלחזור לקפואים ידרוש מאמץ.. לא תמיד (ובדכ לא כתוצאה מהאכלה בודדת), אבל בהחלט שיקול. וכמובן שדברים יכולים להשתנות- זמינות העכברים החיים לא אחידה לאורך כל השנה ואין ספק שיכול להתעורר מצב בו צריך יהיה לחזור לקפואים..
כמובן שהסיכוי העיקרי הוא נשיכות..
Eladsa123 - אני מעולם לא שמעתי על ירידה בערך התזונתי אחרי ההקפאה. מאיפה הבאת את זה? ולהפך- חלק מהטפילים מתים בהקפאה, ככה שמבחינה בריאותית אי מכיר המלצות הפוכות דווקא.
שיקול אחרון- אם לא מגדלים את העכברים וצריך לקנות חי כל פעם (או במקרה של לחכות לוולדות מגרעינים בודדים)- בדכ בפועל הנחש אוכל פחות.. ופחות מסודר.. כשיש בפריזר תמיד עכברים נוח יותר להקפיד על זמני ההאכלה.
כמובן שהסיכוי העיקרי הוא נשיכות..
Eladsa123 - אני מעולם לא שמעתי על ירידה בערך התזונתי אחרי ההקפאה. מאיפה הבאת את זה? ולהפך- חלק מהטפילים מתים בהקפאה, ככה שמבחינה בריאותית אי מכיר המלצות הפוכות דווקא.
שיקול אחרון- אם לא מגדלים את העכברים וצריך לקנות חי כל פעם (או במקרה של לחכות לוולדות מגרעינים בודדים)- בדכ בפועל הנחש אוכל פחות.. ופחות מסודר.. כשיש בפריזר תמיד עכברים נוח יותר להקפיד על זמני ההאכלה.
אסף אני שמעתי על זה שהערך התזונתי יותר נמוך ואני לא חושב שבדקו את זה אבל זה נשמע נכון והגיוני
וגם חי זה בטוח יותר טעים (;
וגם חי זה בטוח יותר טעים (;
אסף לגבי הזמינות אתה צודק בהחלט, אצלי הנחשים אוכלים חי ואין שום בעייה עם נשיכות, חוץ מאחד שכבר חודשיים אצלי ועדיין קצת לחוץ .. אבל לא בגלל האוכל..
זה לא כזה משנה תעשה מה שאתה רוצה ושיותר נוח לך... זה שיקול אישי אם אתה יכול לשים במקפיא תשים במקפיא אבל אם ליד הבית יש חנות שמוכרת עכברים חיים אז לפי דעתי עדיף להביא חיים...