כרכן תירס מחירים

שלום לכולם.
אנחנו (בני הנוער של הקיבוץ) מקימים את הפינת חי מחדש בקיצור אני אחראי על הטיפול וקידום הזוחלים בפינת חי הזמנתי מצע (אספן בדינג) כבל חימום(3.5 מטר 15 וואט 150 שקל) ויש לי 2 שאלות
1. דיברתי עם מישהו לגבי כרכן תירס אלבינו בייבי 40 ס"מ ב250 ש"ח המחיר סביר ?
2. כרגע המקום הוא אקווריום מוסב חובה שיהיו פתחים בחזית ?
תודה לעונים מראש!!!! אם יהיו
חובה פתחים לא משנה איפה רק שלא יוכל לברוח,
המחיר קצת מובקע לא יותר מ150 שקל לאלבינו בייבי.
אל תשכח מסתור, מים ומד טמפרטורה.
בהצלחה :)

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
דבר ראשון והכי חשוב... בהצלחה!!! אחלה יוזמה רק באיזה קיבוץ אתם עושים את זה (אם במקרה אני מקיר מישהו שמוכר נחשים בסביבה שלך...)
דבר שני ברוב המקומות כרכן תירס בייבי אלבינו יעלה לך בסביבות ה- 150 אבל זה תלוי מאיפה אתה קונה.
קודם כל תודה רבה.
מיקום הקיבוץ הוא חולתה שבגליל העליון את האספן ואת הכבל חימום הזמנתי מחוות הזוחלים שבקצרין דרך אגב הציוד הגיע היום :) ולגבי המחיר של הנחש המצב הכלכלי שלנו לא מזהיר ככה שעדיף לוותר?
אתם לא מבינים כמה נלחמתי לגבי תקצוב לכרכן 😁
מחיר של כרכן תירס נורמל הוא 100-150
כרכן תירס אלבינו הוא 150-200 לרוב, אפשר למצוא גם יותר בזול(לרוב מעיד על מוכר חדש בתחום\נחש במצב רע)
אם אתה יכול להשיג את הכסף לדעתי כדי מאוד כי לגדל נחש זה ממש כיף
תלוי כמה תקציב יש לכם... יש הרבה דרכים להוזיל את מחיר הנחש וכל הציוד שלו, לדוגמא להזמין מאיביי כבליי חימום או כל ציוד אחר... אתה גם יכול לחפש ביד 2 כרכני תירס יש מלא אנשים שמוכרים שם ולפעמים במחיר זול משמעותית מכל מקום אחר
לכל הקשקשנים, איביי לא יותר זול מהארץ (לא בכל דבר) ובטח שלא בכבל חימום. אתם מוזמנים לקנות ולבדוק.
נחש זול זה לא אומר נחש חולה. זה עניין של היצע וביקוש. היום כרכני תירס אלבינו יש כמו זבל בשוק, מחר זה יהיה סנואו, ולאט לאט מופעים אחרים. רק תחכו.

לגבי מי שפתח את השירשור. אם אתה רוצה לחכות כמה חודשים עד שיחלו הבקיעות תקבל ממני מתנה זוג כרכנים זכר ונקבה. עניין של זמן אם יש לך סבלנות.
תודה רבה על העזרה כרגע התקציב הוא 250 שח עוד לא דיברתי עם המדריך לגבי לוותר על הנחש אבל הוא ניראלי יעדיף לחכות עוד קצת ולאזור סבלנות idanez אני יכול לפנות אליך בפרטי?
avivbit23תודה רבה על העזרה כרגע התקציב הוא 250 שח עוד לא דיברתי עם המדריך לגבי לוותר על הנחש אבל הוא ניראלי יעדיף לחכות עוד קצת ולאזור סבלנות idanez אני יכול לפנות אליך בפרטי?

אתה יכול לנסות... 😁

זמין גם בטלפון - 0587999666
idanezלכל הקשקשנים, איביי לא יותר זול מהארץ (לא בכל דבר) ובטח שלא בכבל חימום. אתם מוזמנים לקנות ולבדוק.
נחש זול זה לא אומר נחש חולה. זה עניין של היצע וביקוש. היום כרכני תירס אלבינו יש כמו זבל בשוק, מחר זה יהיה סנואו, ולאט לאט מופעים אחרים. רק תחכו.

לגבי מי שפתח את השירשור. אם אתה רוצה לחכות כמה חודשים עד שיחלו הבקיעות תקבל ממני מתנה זוג כרכנים זכר ונקבה. עניין של זמן אם יש לך סבלנות.
עידן כל הכבוד !!!
בהחלט דבר נהדר אתה עושה פה
ותאמין לי שהילדים יזכרו אותך
יוזמה מבורכת להתפתחות תחום הזוחלים
אני בעד תחום הנחשים בארץ ולפי דעתי אנשים כמו עידן משפרים אותו וגורמים לו לצמוח... כל הכבוד על היוזמה!!!
idanezלכל הקשקשנים, איביי לא יותר זול מהארץ (לא בכל דבר) ובטח שלא בכבל חימום. אתם מוזמנים לקנות ולבדוק.

אחד זה טוב שאתה נותן לו נחשים אתה מפתח את תחום הזוחלים בארץ אחלה יוזמה
שתיים אני בטוח שאיבי זול בהרבה מהארץ בכל מה שקשור לזוחלים אני קניתי משטח+טרמוסטט 200 שקל ושניהם עובדים מצוין
לא התכוונתי שתמיד אם הנחש קצת יותר זול הוא חולה אמרתי שאם המחיר זול יותר אז זה כנראה מישהו חדש בתחום ואולי הנחש חולה
יש פה אמרות קצת קיצוניות...
וכמו בכול דבר, אין שחור לבן, וכנראה מה שקיצוני לא באמת נכון.

לא פעם ולא פעמיים, נתקלתי במקרים בהם בע"ח זול=חד משמעית חיה חולה או באיכות ירודה.
והיו גם מקרים שלא.

נכונות של מגדל לעמוד מאחורי בעל החיים גם היא מגולמת במחיר, וכן, היצע, ביקוש ואיכות(כן, אפילו בתירסים יש לך יפים יותר ופחות).
וישנם אלה שלוקחים מחירים מופרכים... על האנשים האלה מאוד קל לעלות.

באי ביי יש בהחלט ציוד שהוא לאין ערוך יותר זול מבארץ... אין מה להשוות בכלל. משטחי חימום ב 8$, מדי חום זולים מאוד ואופציות שילוח סבירות מאוד.
אבל- המשלוח לוקח המון זמן... לפעמים זה הולך לאיבוד או מגיע הרוס(משטח חימום שכזה כמעט חישמל אותי)... זה סיכון שמי שמייבא לוקח ואם מוכר הלאה, רואה לנכון לגלם במחיר. גם זכותו של אדם לעשות קצת רווח- אבל תהיו מציאותיים רבותיי... כנראה שאף אחד לא ייבא מאי ביי וימכור באותו מחיר רק כדי להנעים את זמנו, זה ככול הנראה משתלם לו.

מצד שני, ישנם מקרים שמוצרים בארץ עולים רק מעט יותר מבחו"ל...

בקיצור, פשוט תהיו צרכנים חכמים, ותבדקו את כלל העלויות(לא להסתכל על עלות המשלוח למשל כשזה מגיע מארה"ב, ולצפות שהמחיר בארץ ושם יהיה זהה זו בורות, לדוגמא), תדעו להשוות וזהו.
הבעיה באיביי היא שאף פעם אי- אפשר לדעת מה ישלחו לך... זה יכול להיות מוצר איכותי מאוד ובמחיר טוב מאוד, אבל זו יכולה להיות זבל של סחורה שתוך שנייה מתקלקלת ... לי אישית אף פעם לא יצא לראות שמישהו קיבל סחורה פגומה אבל יש הרבה אנשים שמספרים שזה קרה להם.
אם באמת רוצים להיות בטוחים במה שקונים מומלץ לקנות ממגדל מקצועי או חנות חיות טובה, אבל זה כבר דעה אישית
בטח שיש...
מקפידים לקנות ממוכר עם ציון גבוה,
קוראים היטב את האותיות הקטנות,
קוראים חוות דעת על המוצר הזה באתרים הרלוונטיים.

אם לאחר כול זה התיאור של המוצר לא תואם את מה שקיבלת, אתה מאוד מוגן על ידי אי ביי ופייפאל- לרמה שאתה יכול לקבל את כספך בחזרה מבלי לשלוח חזרה את המוצר במקרים חריגים.
אורן הראלבטח שיש...
מקפידים לקנות ממוכר עם ציון גבוה,
קוראים היטב את האותיות הקטנות,
קוראים חוות דעת על המוצר הזה באתרים הרלוונטיים.

אם לאחר כול זה התיאור של המוצר לא תואם את מה שקיבלת, אתה מאוד מוגן על ידי אי ביי ופייפאל- לרמה שאתה יכול לקבל את כספך בחזרה מבלי לשלוח חזרה את המוצר במקרים חריגים.
חוץ מהדברים שאתה כתבת כאן, יש אפשרות באיביי לראות מי הזמין את המוצר ומתי, אז לפני שאני מזמין משהו באיביי, אני קודם בודק אם יש לפחות כמה אנשים שהזמינו את המוצר כמה פעמים, כדי לדעת אם אנשים מרוצים מהמוצר ומזמינים אותו שוב ושוב