הבלתי מובן

המקרה הבלתי מובן.
השממית שלי הייתה קומה , כגיל, החלפתי מים, לחות בתא ויצאתי ללמוד (רק לידע אני בקומה שנייה אז...).
כיו בואו ואני אתאר לכם את הכלוב: גובה:47 ס"מ רוחב: 78 ס"מ, יש בו כלי גלידה אם חור שמשמש תא לחות (מי שלא יודע מה המושג כנראה לא יוכל לעזור בכלל במקרה) יש גם כלי מים (שני ס"מ אז לא משנה בשיט) ויש מסתור שצמוד לפינה השמאלית וצורתו של מגדל אצטקי אם מדרגות שבסופם יש כלי אוכל, גובה מסתור: האמצע שבמרחק 5 ס"מ הוא בגובה 19 ס"מ ואני כבר לא בטוב בגודל השממית אבל היא נולדה בתחילת השנה אז היא בת חצי שנה והיא היי ילו אז תתארו את הגודל בערך בראש.
אז חזרה לאתמול, אני חזרתי כבר מבית ספר ואני הולך לשים אוכל לשממית ואני מרים את המסתור, והיא לא שם, מחפש בתא לחות, לא שם, מוציא את כול הנייר סופג בתא וכלום.
אני פשוט, לא רק עצוב, עצבני, וכועס, אני גם תוהה, תוהה איך שממית כזאת, ללא יכולת טיפוס בגודל כZה הצליחה לברוח.

למי יש רעיון?
ד"א זה לא סיפור למי שתוהה, לא זה לא ואתם אפילו יכולים לשאול את BAGIRA כי אצלו קניתי את השממית. זה קרה אתמול.
עידן מה לא הבנת השממית נספגה בנייר סופג לפי דעתי.
אבל צריך לשאול את BAGIRA.
idanezלא הבנתי חצי מילה ממה שכתבת
תקציר - השממית שלו ברחה והוא לא יודע איך

אחי אין איך לעזור לך, תחפש אותה טוב טוב, היא כנראה לא תהיה במקום גבוה כי זאת שממית מנומרת והן נוטות להשאר על הקרקע, אם אתה רוצה שנעזור תעלה תמונה של הטרריום והכי טוב שתסתכל בעצמך מה האופציות ואיך שממית יכלה לצאת משם, זה שתגיד מה הגודל של הטרריום לא אומר כלום

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
אם אין לך בבית כלב או חתול, אתה יכול למצוא אותה גם אחרי חצי שנה וגם אחרי שנתיים והיא תהיה בריאה ושמנמנה (גם בבית הנקי ביותר, היא תמצא מה לאכול).

אם יש כלב או חתול, אתה בבעיה, צריך ביום-יומיים הקרובים להפוך את הבית עד שאתה מוצא אותה כי אם הכלב/חתול ימצאו אותה קודם, היא תהפך לארוחת צהריים (בטעם גלידה אצטקית?)
אתר הבית של reptilez :
http://www.reptilez.co.il/index.asp