הקיא אחרי כמעת 3 יום

אהלן לכולם
אז קרה לי משו מאוד מעניין, האכלתי את הכרכן שלי לפני יומיים וחצי בעכבר מופשר והיום בבוקר קמתי וראיתי שהוא פשוט חירבן המון והוא כולה בן איזה 4 חודש, בכל מקרה החלפתי לו מצא (נייר סופג) ולאחר כשעתיים וחצי ראיתי שהוא פלט את השאריות וזה ניראה כמו גוש קטן (כשליש מהעכבר שאכל) חצי לבקן וחצי שחור\ירוק כהה ורירי ומסריח.
בכל מקרה חשבתי שאולי האכלתי אותו בעכבר גדול מידי ואולי הוא לא הספיק לעכל אותו ביומיים האלה. הטמפ' על 27-29 מעלות בצד החם, אין סימנים לקרדיות והנחש נראה די בריא ותזוזתי
עכשיו אני מבין שאני צריך לתת לו 10 יום מנוחה אבל רציתי להבין מה הסיבה לכך שהוא הקיא.
יכול להיות בגלל שבזמן שהחלפתי לו את המצא אז הו נכנס לסטרס? כי הבחור אצלי לא הכי רגיל לידיים או שזה בגלל שהוולדה גדולה? מה עוד יכול להיות?
או שזה מקרה רגיל שאני לא צריך לתת לו חשיבות גדולה מידי
פליטה אחרי 3 ימים היא תוצאה של מזון לא מתאים, או טמפרטורה.
הטמפרטורה נשמעת תקינה אבל השאלה היא היכן היא נמדדת, האם במקום בו הנחש בפועל נמצא?
האם הטמפרטורה יורדת במהלך הלילה?
אם זו לא פונקציה של טמפרטורה אז כן, המזון היה גדול מדי.
יש עוד סיבות אבל אין טעם לדון בהן אם זה לא חוזר על עצמו.
יש כמה סיבות אפשריות :
1- וולדה גדולה מידי
2- טמפרטורות טיפה טיפה נמוכות למרות ש 27 28 זה מצויין
3-טפילים בבטן (אם זה יחזור על עצמו .......)
4- הזזה טילטול החזקת הנחש

זהו לדעתי חכה לעוד דעות ....
החיות שלי : תוכי
כלבה
חתול -שינק מהכלבה
אוגר
נחש כרכן מוטלי סטרייט חמדמד
ארנב
דגים
שרקנים
סלווים
ברווזים
תרנגולות
הטמפ' בלילה לא נופלת מ27 מעלות, והנחש לא נימצא כל היום בשטח החם הוא בדזוזה מהחם לקר ובאמצע ואני מאמין שהוא לבד מתאים לעצמו את מה שנוח לו לא? ואי אפשר לבוא אליו ולהגיד לו שלא יזוז מהשטח החם =)
ולגבי הטלטול נגעתי בוא רק כשהחלפתי לו את המצא וזה היה מקס' ל2 דק'
עכשיו חשבתי להאכיל אותו בחצי ולדה אחרי 10 יום, איך אני יעשה את זה? ישבור אותה לחצי ויאכיל, ואת החצי השני יזרוק או שאפשר להשתמש בו ולהפשיר אותו גם אחרי שבוע?
Ghostהטמפ' בלילה לא נופלת מ27 מעלות, והנחש לא נימצא כל היום בשטח החם הוא בדזוזה מהחם לקר ובאמצע ואני מאמין שהוא לבד מתאים לעצמו את מה שנוח לו לא? ואי אפשר לבוא אליו ולהגיד לו שלא יזוז מהשטח החם =)
ולגבי הטלטול נגעתי בוא רק כשהחלפתי לו את המצא וזה היה מקס' ל2 דק'
עכשיו חשבתי להאכיל אותו בחצי ולדה אחרי 10 יום, איך אני יעשה את זה? ישבור אותה לחצי ויאכיל, ואת החצי השני יזרוק או שאפשר להשתמש בו ולהפשיר אותו גם אחרי שבוע?
תשיג וולדות קטנות יותר, או שתנסה עם אותן וולדות רק אל תתעסק איתו בארבעה ימים הראשונים שהוא מעכל,
אולי זה יעזור במובן מסוים למרות שאני כמעט בטוח שאחרי יום האוכל חצי התעכל והנחש כבר לא יקיא אותו.
נראה לי שאתה יכול להפשיר את הוולדה ואז לחתוך אותה לשתיים... תזרוק את החצי השני לפח זה לא נורא לבזבז חצי וולדה
nirmatt123נראה לי שאתה יכול להפשיר את הוולדה ואז לחתוך אותה לשתיים... תזרוק את החצי השני לפח זה לא נורא לבזבז חצי וולדה
הוא יכול להקפיא אותה...
ואורן עוד מעט יענה לך...
Ben haim
nirmatt123נראה לי שאתה יכול להפשיר את הוולדה ואז לחתוך אותה לשתיים... תזרוק את החצי השני לפח זה לא נורא לבזבז חצי וולדה
הוא יכול להקפיא אותה...
ואורן עוד מעט יענה לך...
לא נראלי שזה יעזור כל כך, לדעתי אחרי שהוא יעשה את זה ויקפיא אותה היא רק תתמלא בגושי קרח בהפשרה רוב הנוזלים שנשמרו אצלו בגוף יטפטפו החוצה.
עם הוא רוצה אבל הוא יכול לחתוך את הוולדה אבל החלק השני לדעתי יזרק לפח.. לגבי להפשיר את הוולדה ואז לחתוך, אי אפשר אחרי זה להקפיא.