שלום, יש לי טרנטולה בוגרת, ואני חושב שהיא חולה, כי שמרימים אותה, היא לא זזה, ולפי מה שידוע לי על זוחלים אחרים, זוחל שלא מתרחק ממגע יד הוא חולה. עשיתי בדיקה והנחתי את הטרנטולה על השולחן ועקבתי אחריה במשך עשר דקות. היא לא זזה אפילו מילימטר. די ברור לי שהיא חולה. השאלה שלי היא: איך לרפאות אותה? איך לגרום לה להחלים? תודה.
טרנטולה חולה?
דבר ראשון טרנטולה היא לא זוחל. דבר שני זה לא נכון שחיה, זוחל או פרוק רגליים לצורך העניין, שלא מתרחק ממגע הוא חולה. איזו טרנטולה זאת?
קח בחשבון שאנחנו עכשיו בחורף ואם אתה נמצא במקום קר זה גורם לה להיות יותר איטית ברמה מסויימת.
קח בחשבון שאנחנו עכשיו בחורף ואם אתה נמצא במקום קר זה גורם לה להיות יותר איטית ברמה מסויימת.
שלום מיכאל,
אני יכול לומר לך שהמקורזלת שלי כמעט ולא זזה. אתה יכול ללטף אותה כמו גור כלבים והיא לא תזוז.
אין זה אומר שהיא חולה, כמו שסבה שאל האם הרגליים שלה מקופלות כלפי פנים? ואיזה סוג היא ?
אני יכול לומר לך שהמקורזלת שלי כמעט ולא זזה. אתה יכול ללטף אותה כמו גור כלבים והיא לא תזוז.
אין זה אומר שהיא חולה, כמו שסבה שאל האם הרגליים שלה מקופלות כלפי פנים? ואיזה סוג היא ?
מגדל טרנטולות בדימוס.
מאוד הגיוני שזה בגלל החורף שהם לא פעילות ומקורזלת היא מאוד רגועה אבל אם אתה מתאר משהו יוצא דופן זה כנראה premolt אז כדי לא לגעת ולא להאכיל (למרות הסרטונים שלך) אחרת היא תהיה כך יותר זמן.
ודרך אגב יש סוגים של מחלות אצל פרוקי רגליים ויותר אצל זוחלים.
ודרך אגב יש סוגים של מחלות אצל פרוקי רגליים ויותר אצל זוחלים.
\ \
|o o ------------------------------------------------------------------------------- )
םם]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
|o o ------------------------------------------------------------------------------- )
םם]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]