חברה משהו מוזא עם הנחש שלי

כל יום חמישי אני מאכיל אותו
הנחש בן שנתיים כרכן תירס היום זרקתי לו עכבר חיי והוא רק נושך אותו לא אוכל ונותן לו לטייל בטרריום
????
קורה לפעמים מאינסטינקטים,הגנה,או שהוא לא הצליח להיתפס בביס כמו כמו שצריך כדי להמשיך את הנעילה והליפוף סביב העכבר.
תן לו עוד 10 דקות עם העכבר,אם הוא לא אוכל תנסה להאכיל עוד כמה ימים.
נתתי לו שעה ואחרי שהוצאתי תעכבר ראיתי שהוא לא מנסה אפילו ושמתי לב שיוצאים לו חתיחות של עור ממש קטנות יבשות כאלה אולי זה הנשל מתחיל והוא לא רגונ הוא תמיד בדזוזה כזה לא נח מנסה לברוח נדפק בזכוחית
לא ראית אם בימים האחרונים הוא היה בתהליך נשל?
לא חשוב..כמו שכבר אמרתי לך קודם,תחכה כמה ימים ותנסה שוב..
אם הוא מתחיל נשל אתה יכול לתת לו ברגע שיסיים להשיל..
שנחש משיל את העור הוא בדרך כלל פגיע יותר והראייה שלו פחות טובה,יכול להיות שזה מסביר את הנשיכה ללא התםיסה שהיתה לו קודם
לא ראית אם בימים האחרונים הוא היה בתהליך נשל?
לא חשוב..כמו שכבר אמרתי לך קודם,תחכה כמה ימים ותנסה שוב..
אם הוא מתחיל נשל אתה יכול לתת לו ברגע שיסיים להשיל..
שנחש משיל את העור הוא בדרך כלל פגיע יותר והראייה שלו פחות טובה,יכול להיות שזה מסביר את הנשיכה ללא התפיסה שהיתה לו קודם
איך הנשל מתחיל יהצבע עניים רגילות אבל העור ניניה כזה כהה לא בהיר ויש חתיחות של עור אלו שמיובשות כאלה מה זה
הנשל מתחיל בדרך כלל מהראש..בזמן הנשל עצמו העיניים רגילות..
אם אתה רואה חתיכות של עור יבש (נשל) כנראה שאין מספיק לחות בטרריום כדי שהנשל ייצא חלק..
תשפריץ קצת מים בטרריום כדי ליצור לחות,לעביר את כלי המים לצד החם.
אם עד מחר הוא לא משיל את הכל ועדיין יש חתיכות נשל שלא ירדו תעשה לו אמבטיה עם מים פושרים לחצי שעה ותקלף בעדינות את החתיכות שנשארו..
* יש לשים לב תקצה הזנב ולעניים,במקומות האלה בדרך כלל נתקע נשל,נשל זה יכול לגרום לבעיות
לא היה לו נשל עדיין וזה לא חתיחות שנישארו מהנש כבר חודש הוא אצלי ועוד לא היה אולי עכשיו זה מצחיל הינה שמתי תמונות פתחתי הודעה חדשה תירא שם רואים את זה.
יובל נדיביהנשל מתחיל בדרך כלל מהראש..בזמן הנשל עצמו העיניים רגילות..
אם אתה רואה חתיכות של עור יבש (נשל) כנראה שאין מספיק לחות בטרריום כדי שהנשל ייצא חלק..
אם עד מחר הוא לא משיל את הכל ועדיין יש חתיכות נשל שלא ירדו תעשה לו אמבטיה עם מים פושרים לחצי שעה ותקלף בעדינות את החתיכות שנשארו..
* יש לשים לב תקצה הזנב ולעניים,במקומות האלה בדרך כלל נתקע נשל,נשל זה יכול לגרום לבעיות
אסור לקלף את החתיכות נשל!!!!!
צריך לעשות לנחש אמבטיה עם מים חמימים, ואז לתת לו לזחול דרך מגבת לחה, כדי שהחתיכות ירדו, אבל אסור לקלף את החתיכות!! יכולים להיגרם פצעים וזיהומים ואפילו בטעות להוריד חתיכות של עור חי!!!
זה אנימיודע מה יש לכם אני אומר עוד הפעם עוד לא היה נשל זה לא חתיחות שנישארו מהנשל!!!!
פתחתי עוד נושא יש שם תמונות תיראי שם על מה אני מדבר אולנ מתחיל הנשל אין לי מוסג
nirmatt123
צריך לעשות לנחש אמבטיה עם מים חמימים, ואז לתת לו לזחול דרך מגבת לחה, כדי שהחתיכות ירדו, אבל אסור לקלף את החתיכות!! יכולים להיגרם פצעים וזיהומים ואפילו בטעות להוריד חתיכות של עור חי!!!
תגיד לי מה אתה מבלבל תמוח!?!?
אין שום בעיה לעשות מקלחת ותוך כדי להוריד את הנשל..זה לא יקלף שום עור חי ושום נעליים...אלה אם כן אתה טיפש ואתה בכוח מנסה לקלף את הנשל שעדיין מחובר חזק..אבל בגלל זה כתבתי "בעדינות"..אני עושה את זה כל הזמן וזה עובר חלק עד קשקש הנשל האחרון..
יובל נדיבי
nirmatt123
תגיד לי מה אתה מבלבל תמוח!?!?
אין שום בעיה לעשות מקלחת ותוך כדי להוריד את הנשל..זה לא יקלף שום עור חי ושום נעליים...אלה אם כן אתה טיפש ואתה בכוח מנסה לקלף את הנשל שעדיין מחובר חזק..אבל בגלל זה כתבתי "בעדינות"..אני עושה את זה כל הזמן וזה עובר חלק עד קשקש הנשל האחרון..

חשבתי שהתכוונת שאתה מגרד את החתיכות נשל שלא ירדו... כנראה פשוט אי הבנה...