יש טעם לנסות לתת לטרנטולה לאכול חיפושית קמח?

אני מאכיל אותה בתולעי קמח, נראה לי שהיא כבר מתה משיעמום מהסיפור הזה,
ויש לי פה קהילת חיפושיות מטורפת
זה לא ילך ? הן קשיחות לה מדי? ישברו לה איזה שן?

אגב יש לי אדומת ברכיים, שעברה לא מזמן נשל שישי
והיא בתקופה הרעבה =]
אתה יכול לאכיל ביררתי באינטרנט קצת וזה בסדר.
לא יזיק לאנשים לבדוק לבד.
אתה יכול לגוון בחגבים ובתיקן ניצמד.

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
קודם כל צריך לדעת שחובה לגוון לטרנטולה באוכל. ושנית אני לא ממליץ לקחת מבחוץ ולהרבות... פשוט תיקנה לה צרצרים או תיקנים יש פה באתר וביד 2 כמה שמוכרים. מעבר לכך אני ממש לא חושב שיש קשה מידיי בשביל הטרנטולה או לפחות ממש לא ישברו לה שן.
\ \
|o o ------------------------------------------------------------------------------- )
םם]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
חיפושיות של זחלי הקמח? בוודאי שאפשר לתת לטרנטולה.
כשלי יוצאים כמה חיפושיות עם כנפיים עקומות אני נותן לפינק סלמון שלי והיא משוגעת עליהם.
תנסה לתת, מניסיון שלי הם אוהבים את זה וזה לא מזיק בכלל.
Nicolalaחיפושיות של זחלי הקמח? בוודאי שאפשר לתת לטרנטולה.
כשלי יוצאים כמה חיפושיות עם כנפיים עקומות אני נותן לפינק סלמון שלי והיא משוגעת עליהם.
החיפושיות של זחלי הקמח דווקא כן מזיקות,הם קצת רעילות וממש לא מומלץ להאכיל אם חיפושיות כאלה.
מניסיון... כבר אחת מתה לי בגלל זה!
\ \
|o o ------------------------------------------------------------------------------- )
םם]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
amir tarantula
Nicolalaחיפושיות של זחלי הקמח? בוודאי שאפשר לתת לטרנטולה.
החיפושיות של זחלי הקמח דווקא כן מזיקות,הם קצת רעילות וממש לא מומלץ להאכיל אם חיפושיות כאלה.
מניסיון... כבר אחת מתה לי בגלל זה!
האכלתי בהם את ה p.regalis l.parahybana b.smithi b.albopilosum , מאכיל מידי פעם כבר מעל חצי שנה והתפקוד רגיל לחלוטין.
החיפושיות עצמם, שאני משתמש בהם הם מהסוג הקטן, אבל גם מהסוג הגדול השתמשתי אך הטרנטולות אהבו פחות אך בכל זאת לא נגרם להם כל נזק.

כל עוד מגדלים אותם בשבי, נותנים להם מזון מגוון הם יהיו תוספת מזון נחמדה מאוד לטרנטולה.
שמח לשמוע...אני חייב לגוון לה עם הארוחות!
אני אזרוק לה איזה חיפושית ואספר איך הן הסתדרו
תודה!