אשכול חדש לטרריום חדש

עמוד 1 מתוך 2
שלום לכולם אני יודע שעד לא מיזמן פתחתי אשכול שקיבלתי נחש אבל קניתי כמה דברים שיפצתי אקווריום גדול וישן שהיה לי וסידרתי אותו לנחש יש לי הרבה תמונות
טוב דבר ראשון הורדתי את המים וניקיתי את האקווריום טוב טוב

לאחר מכן שמתי קבל חימום מתחת לאקוורים
[/u][/u][/b]

ואז סדרתי מצע מקמום מסתור מים ושורש

ולאחר מכן עשיתי הפתעה לנחש והתקנתי מנורה מיוחדת

ועוד מעט אני יעלה תמונות של הנחש בטרריום החדש
הסלוטייפ שאיתו הדבקת את הכבל חימום לא יחזיק בחום הזה הוא יימס ויעשה ריח מסריח בלילה ..
נראה טוב!!
ראיון נחמד לשים את המסתור מתחת למצע.
יש לך שטח גדול שם תוסיף עוד צמח מפלסטיק או משהו אחר.... בקיצור תנצל את השטח.
תודה רבה על העצות אני שמח לקבל עוד כמובן שאני שאני יביא עוד דקורציה ולגבי הסלוטפ הכל בסדר איתו כרגע אני ישמח אם תביאו עוד עצות ודעות
הטרריום חסום מכל הכיוונים אני יביא רשת ליתר בטחון אבל הנחש בנתיים לא הצליח לברוח חסמתי את כל החורים לא נראה לי שיש לו סיכוי לצאת
l1313הטרריום חסום מכל הכיוונים אני יביא רשת ליתר בטחון אבל הנחש בנתיים לא הצליח לברוח חסמתי את כל החורים לא נראה לי שיש לו סיכוי לצאת
בכל מקרה תיכנס לקישור מסבירים שם בדיוק איך לשים את הרשת ועוד כל מיני דברים שחשוב לעשות שהופכים אקווריום לטרריום.
עדכון קטן קודם כל מי שמצליח לראות יש רשת למעלה כך שגם היה סיכוי שהוא יברח אין סיכוי

ועכשיו לקצת תמונות של הנחש בבית החדש

מאוד יפה!
בגלל שהנחש קטן ביחס לטרריום כדאי לדעתי להוסיף עוד כלי מים ועוד מסתור או שניים. שבר חרס מעציצים של משתלות יהיה שם די יפה ויפתור לך את בעיית המסתורים..
מאוד יפה ומושכע הטרריום, כל הכבוד :)
אני הייתי ממליץ לך למלות את החלל שבאקווריום במסתורים, צמחים ועוד...
בנוסף תנצל את מימד הגובה שיש באקוריום לטובת הנחש.
תודה רבה הוספתי עוד שורש גדול יותר ואני עוד מעט אקנה צמחים השתמשתי בקצת יצרתיות ולקחתי גליל ריק של ניר טואלט והכנסתי לתוך המצע ולא רואים את זה וזה כמו מקום מסתור בשבילו
תחפש אבל הזהרנו אותך קודם שהוא אולי יברח מסיבה מסוימת לא סתם
l1313הוא ברח לי מהטרריום מה אני עושה בבקשה תעזרו
זה חוסר אחריות, כתבתי לך כבר כמה פעמים בתגובות קודמות לסתום את כל החורים ואפילו שמתי קישור שכתוב בו איך לסתום את כל החורים ולדאוג שהחש לא יברח... בכל מקרה... כנס לקישור מראים שם מה לעשות שנחש בורח http://www.tirasim.co.il/PAGE25.asp
חברים מצאתי אותו הוא היה מתחת למצע ומתחת לכלי של המים
l1313חברים מצאתי אותו הוא היה מתחת למצע ומתחת לכלי של המים
סליחה, אני מקווה שלא העלבנו אותך, רק בפעם הבאה תבדוק טוב לפני שאתה כותב שהוא ברח...
שאלה קטנה
למה הוא הפך להיות בהיר ?
ואיך יודע שהוא בת קופת הנשלה?
אני בכל מקרה יודע שהנחש שלי הולך להנשיל אם העניים שלו הופכות לצבע אפור
בד״כ שהנחש הופך להיות בהיר, זה אומר שהוא בתחילת נשל.... כמה ימים אחרי זה העיניים שלו גם יהפכו להיות עכורות, אז הוא יחזור להיות רגיל וכעבור מספר ימים הוא ישיל