אני לא יודע מה קרא אבל....

הנחש שלי פיתעום ניהיה אופקטיבי זה נחש גאנגל קורן סטרייפ החימום בסדר יש 2 מחבוים בקור ובחום אחרי שאני מוציא אותו לידיים ומחזיר אותו הוא מנסה לצאת כזה ניגש עם הפרוף שלו לזחוחית ומחפש כאילו יציאה הוא בן שנתיים מדוע זה או שזה טבעי כאילו ניו לו הרבה אנרגיות
זה שהנחש מנסה שיר לצאת זה בסדר גמור,רק תראה שאתה לא סוגר עליו את הדלת/המכסה של הטרריום שהוא מנסה לצאת...נחשים תמיד ינסו לברוח ולחפש פרצות.אין מה להתרגש
רק תשים לב שלא יברח חח
קרה לי בבית ואמא שלי רוצה להרוג אותי ! ;)
הבנתי זה בטח אחרי שהוא היה על הידיים בחוץ ושאני מחזיר אותו הוא ניניה כזה כאילו במרץ ומנסה לברוח אבל למה לברוח הוא צריך להרגיש ההפך בטוח כי הוא הגיע לבית שלו לא?
SagiGalהבנתי זה בטח אחרי שהוא היה על הידיים בחוץ ושאני מחזיר אותו הוא ניניה כזה כאילו במרץ ומנסה לברוח אבל למה לברוח הוא צריך להרגיש ההפך בטוח כי הוא הגיע לבית שלו לא?
לא חובה זה לגיטמי שהוא מנסה הם תמיד מנסים בעיקר בלילה אני אומר בדוק לייתר ביטחון אתהטמפרטורה אולי קר וחיממתה אותו ואז הוא מחפש שוב מקום חם..
רק לייתר בטחון :)

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^