מרושת

מה הקושי בגידול פיתון מרושת? - חוץ ממקום ואופיו של הנחש. במה הוא שונה משאר הפיתונים ?
גודל עצום,אופי יחסית קשה,כמויות האכלה גדולות ובכמויות גדולות,מקום אחסון גדול ויציב,עלויות החזקה יקרות
יש לך ניסיון בגידול נחשי ענק כמו פיתון בורמזי או אחרים?
תדע שגם מרושת שאתה בטוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שהוא לא נושך
יכול מתישהו לקבל קריז ולנשוך
אם אתה רוצה תשאל את גולן פדידה
עומרי אני בטוח שגולן לא ירצה שאלף ואחד ילדים יתקשרו לגולן ויציקו לו
התמונות של הפציעה הן דיי פרטיות ואם הוא לא פרסם אותם קודם לפניי שדיברתי איתו אז זה אומר שהוא לא רוצה שכולם יראו את זה ..
חוץ מזה יונתן רצה לקנות ממני את המרושתת שלי אבל מחוסר ניסיון גידול שלו החלטתי שלא למכור לו ...
מור,
להזכירך אתה מגדל את המרושתת הנ"ל כחודש...
נושא הניסיון די פתוח לדיון אני מאמין.
אורן, כשתהיה מרבה מקצועי של בואות קונסטריקטור תוכל להעיר למור, בנתיים תשכיל מדבריו.
אורן הראלמור,
להזכירך אתה מגדל את המרושתת הנ"ל כחודש...
נושא הניסיון די פתוח לדיון אני מאמין.
...התכוונתי שאין לו ניסיון עם נחשים גדולים כי אפילו ניסיון עם בואה אין לו ואני מתעסק עם בורמזים כבר יותר משנתיים שלוש שלא לדבר על בואות
tomy603אורן, כשתהיה מרבה מקצועי של בואות קונסטריקטור תוכל להעיר למור, בנתיים תשכיל מדבריו.
אתה צודק, מה קטנו מעשיי וניסיונותיי. :wink:
אורן, כשתהיה מרבה מקצועי של בואות קונסטריקטור וגם מרוב שיהיו לך צאצאים מזיווגים מוצלחים ברמה שתצטרך מטוס מטען כדי לשלוח את הצאצאים ברחבי העולם (מרוב הזמנות מעבר לים) כי יהיו לך כל כך הרבה צאצאים כי הוא מרבה מקצועי של בואות קטונסטריקטור תוכל להעיר למור, בנתיים תשכיל מדבריו.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!