אווקולריות כחול לבן!

אז סוף סוף יצאו הקטנטנים מהשק!
אוקולריה אוקולריה (avicularia avicularia = pink toe)- טרנטולה אילנית אהובה עלי במיוחד. במיוחד מכיוון שניתן לשכן אותה בקבוצות בנות מספר פרטים. זה אמנם לא נטול סיכונים, אך מניסיוני איתן הן משתפות פעולה יפה, לפחות כל עוד יש מספיק מקום ואוכל בשפע.
האמא הגאה הטילה לפני כחודש וכמה ימים, השק נלקח מיד בסיום הכנתו והודגר בכלי פלסטיק עם ספגנום לבן לח וחורי איוורור רבים כשהוא מונח על "ערסל" קורים שיצרתי מאחת הרשתות במיכל של האמא.. בגלל האיוורור הרב הנדרש, היה צורך להוסיף נוזלים להדגרה בכל כמה ימים, אבל בגלל הסידור עם הערסל- היה ניתן להוסיף נוזלים עם מחט על מזרק דרך חור קטנטן בצד התחתון של אחת מדפנות הכלי.
יצאו כ40 קטנטנים- בקיעה מאוד קטנה ביחס לסוגי טרנטולות אחרים, אך רק במעט מתחת לממוצע עבור מין זה..
כרגע כבר הופרדו לכלים אישיים.
IMGP0349.JPGIMGP0349.JPGIMGP0292.JPG
מזל טוב!!!!
ההרצאות שלך לגבי הסוציאליזם האפשרי עם הטרנטולות האלה עורר מספיק את ענייני כדי לרצות לחזור לזה :wink:
אעלה תמונות בהמשך :)
מזל טוב, נראים נהדר
תן כמה תמונות מקרוב שנהנה. לא קורה כאן בכל יום
טוב, לשמחתי אסף בדיוק הביא לפה את הרביעייה שלי... ולאור בקשתו(ואימפוטנטיות מצלמתו)...
השתדלתי לתת תמונות תקריב... לא השיא, אבל המצלמה שלי נכבתה באמצע ועדיין לא הגיע לי המטען החלופי שהזמנתי...

בהתחלה התביישה...

אבל נפתחנו בסוף...

מהממות הם יהיו בצבע כחול כבוגרות נכון ? ממש יפות אסף מברוק :)
החיות שלי : תוכי
כלבה
חתול -שינק מהכלבה
אוגר
נחש כרכן מוטלי סטרייט חמדמד
ארנב
דגים
שרקנים
סלווים
ברווזים
תרנגולות
אליעדמהממות הם יהיו בצבע כחול כבוגרות נכון ? ממש יפות אסף מברוק :)
עם מגן דוד על הגב 😄

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
מברוק :)

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

תמונות (לא טובות במיוחד, מצלמה אימפוטנטית, כאמור..) של השאריות בשק לאחר יציאת כל הקטנטנים..
ניתן לראות את קליפות הביצים, הנשלים הראשונים (שמתרחשים בתוך השק) וכמה ביצים בודדות שלא בקעו.
הספירה הסופית כבר מגרדת את ה50.. אחד מהם יצא עקום, ככל הנראה בעקבות יציאה לא טובה מהנשל (אולי יסתדר לו בהמשך..). כל השאר כבר טווים קורים במעונם החדש :) .
101_1988.JPG101_1987.JPG