שאלות בנושא בנית טרריום לנחש

אז ככה זו בנייה ראשונה שלי ואני בונה תטרריום לנחש כרכן תירס .
קניתי כבר תזכוכיות 4 חתיכות של 60X40 ואחת מהם אני חותך ל40X30 למסילה .כן אני חושב הגזמתי בצדדים אבל לא נוראה יותר מקום .
קניתי דבק RTV סילקון אבל ראיתי שרשום מאוחרה לא לאקוריום אז השאלה זה אותו דבר? או שאפשאר להשתמש בטרריום ?
ומה הכי טוב להיות התחתית של הטרריום פלסטיק\עץ (או משהו יותר טוב שתפו)?
את התקרה חשבתי לעשות מעץ וחורים קטנים .
ואם מישהו יודע על סרטון הסברה להתליך הבנייה יעזור או אפילו מדריך כי אני רק מצאתי זה להפוך אקוריום לטרריום.
כל תגובה תוכל לעזור ואני מזכיר אין לי ידע בנושא הזה בכלל אף פעם לא בניתי ואין לי ניסיון או לחברים אז תודה על עזרה .
סיליקון רגיל לא מומלץ לטרריומים או אקווריומים כי הוא רעיל, יש סיליקון לאקווריומים (אפשר למצוא בחנויות טמבור) שהוא לא רעיל ומיועד לדברים האלה, אם יש לך איך להשיג אחד בצבע שחור זה הכי טוב כי זה נראה יותר טוב אבל קשה להשיג כאלה בארץ.
תקרה מעץ זה אפשרי אבל קח בחשבון שזה צריך לעמוד בלחות שיש בטרריום, לכן מומלץ לקנות עץ מצופה פורמייקה כדי שהלחות לא תהרוס אותו. חוץ מזה אני ממליץ לך לעשות את הפתחי אוורור בצדדים ולא בתקרה כי עדיף 2 כיוונים של אוויר כדי לתת זרימת אוויר טובה יותר, וגם ככה תוכל להניח דברים על הטרריום בלי לחשוב על זה יותר מדי.
אני אישית בניתי גם כן טרריום בלי שום נסיון וזה הלך לי מצוין. אם אתה מתכוון להדביק את הזכוכיות עדיף לפנות לזגג (ולבקש שידביק עם סיליקון לאקווריומים!) שיעשה את העבודה כמו שצריך כדי להבטיח שלא יהיו פאשלות כי הדבקת זכוכיות זה לא כזה פשוט אם אין לך נסיון בזה.
מקווה שעזרתי

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
דבר ראשון תודה על עזרה !
ואני ינסה להדביק גם ככה הנחש רק בייבי 5 חודשים אז יש זמן לנסות .
וישלי עוד שאלה אני עושה תחתית מזכוכית אבל אני לא יודע איזה גדול צריך בדיוק , הזכוכיות שיש לי זה אורך 60 ס"מ מכל צד והזכוכית היא 6 מ"מ אז צריך שהתחתית תיהיה 60X60+- שברתי תראש והכי הגיוני זה 60X60.6 . אז זה נכון או משהו אחר ?
וישלי עוד שאלה שמעתי שהרבה אנשים שמים מתחת לטרריום קלקר למה ?וזה טוב בכלל ?
ותמכסה אני יעשה גם הזזה ככה יהיה קל לנקות את הטרריום .
הקלקר למטה משמש לשני דברים
בולם זעזועים
מבודד את המשטח\כבל שנמצאים בן הקלקר לבין הזכוכית\פלסטיק כדי לחמם בצורה יותר טובה