נראה כמו ביוץ?...

ברשותי נקבת פיתון מתכדר בת 3,ליפני כחודש וחצי התחלתי להפגיש אותה עם זכר .
המפגשים היו למשך 5-6 ימים ולאחר מכן הפרדה ל4-5 ימים למנוחה +ארוחה..
בפעמים האחרונות שהפרדתי אותם (2 פעמים) היא לא רצתה לאכול,מה שאומר שהיא לא אכלה כבר כמעט חודש,במהלך כל התקופה שהם היו ביחד היו המון חיזורים וחיבורים..אבל זה לא מבטיח כלום לצערי 😢 .
ליפני יומיים הפגשתי בנייהם שוב..ביום הראשון הוא לא עזב אותה לרגע והזנבות תמיד היו ביחד..והיום בבוקר כל אחד מהנחשים היה בצד אחר של הטרריום..היא נראית קצת יותר שמנה מבדרך כלל,אבל ממש קצת יותר (היא גם לא אכלה בחודש האחרון) מצד אחד יש קצת נפיחות ומצד שני זה לא נראה כמו נפיחות של ביוץ..
חוץ מיזה היא מקפלת את הזנב שלה 3-5 סמ' ליפני הביב..
וכשהיא ישרה ו''מתוחה'' לא נראה כאילו יש נפיחות..
מה אתם אומרים??..זה אולי התחלה של ביוץ??..או שאני סתם אוכל סרט? 😲
45515_462532813811330_1156212022_n.jpg208313_462533313811280_942017765_n.jpg270963_462533760477902_257210565_n.jpg304229_462534593811152_2064673028_n.jpg
לפי דעתי יש או יותר בכיוון של ההתחלה
אבל אני לא כל כך מבין במתכדרים
חכה לתשובות של אסף וכל השאר
תוך כמה זמן אני אמור לראות את הביוץ עצמו?..
כי העברתי אצבע לאורך הבטן ולא הרגשתי כלום..
זה יכול לנוע בין כמה שבועות לכמה חודשים. אין תחום זמן מוגדר.
הנה כמה תמונות של מתכדרות מבייצות, שתדע מה לחפש: ביוץ1.JPG ביוץ (2).JPG 3ביוץ.JPG
הפייסבוק שלי:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001560175701

דף הפייסבוק של העמותה הישראלית לזוחלים, עשו לייק והשארו מעודכנים :)

http://www.facebook.com/israelreptiles
זה מהזיווג של בלסר והנורמל? כי אני מקווה שזה יעבוד
1997nlזה מהזיווג של בלסר והנורמל? כי אני מקווה שזה יעבוד
כן..זה מהזיווג הזה..בכל אופן יש לו עוד נקבה שהוא עובד עלייה לתגבור אם משהו ישתבש..חחחח 😁
קח בחשבון שבמציאות ביוץ הרבה יותר בולט מבתמונות, כי במציאות אתה רואה תלת מימד.

הרבה פעמים צילמתי ביוצים ולא ראו כלום בתמונות. וכמובן שיש ביוצים מפלצתיים שאף מצלמה לא תפספס.
תאמת שלקחתי את זה בחשבון,אבל כמו שאמרתי-הנפיחות ממש לא גדולה,אבל ביוץ לפעמים ממש נפוח ולפעמים ממש קטן כמו שאמרת..אז או שזה זה או שזה לא..

בכל אופן הפרדתי בניהם כרגע ואני יחבר בניהם שוב ביום שבת ונראה לאן זה מתפתח אם בכלל ואם חוזרים החיזורים והחיבורים
כדכן:
לאחר 3 ימי הפרדה(הוצאה ארוחה לנקבה אך היא לא אכלה) הנקבה הוחזרה לטרריום של הזכר למשך 4 ימים ולא היה כלום,אבל ממש כלום אפילו לא קצת זנבות משולבים..לאחר ה4 ימים שהם היו ביחד ראיתי שהיא מתחילה נשל אז החזרתי אותה לטרריום שלה להשיל בשקט..
רק שהנשל הזה היה קצת מוזר והתהליך היה מהיר מאוד,היא לא הגיע לשלב "העניים העכורות" וכבר השילה..בוא נגיד שמהרגע שראיתי על הקשקשי בטן שלה שהיא מתקרבת לנשל תוך פחות משבוע היא השילה (היום בבוקר היא השילה)..
נחכה 25-28 יום מהיום ונראה אם זה היה באמת ביוץ,או שהיא סתם רוצה לשגע אותי..
היא סתם משגעת אותך.. תעדכן אותנו לפחות אם הסרט שאכלת היה טעים...
idanezהיא סתם משגעת אותך.. תעדכן אותנו לפחות אם הסרט שאכלת היה טעים...

חחחחחחחחח....מקווה שהוא יהיה גורמה,לא סתם טעים