עזרה| קניתי נחש כרכן תירס בייבי והוא כל הזמן מתחת למסתור .

עמוד 1 מתוך 3
קניתי נחש כרכן תירס בייבי והוא כל הזמן מתחת למסתור הוא כבר אכל, שהוא אכל הוא היה מתחת למנורה איזה יום +- ואז חזר למסתור. היום הוא אכל בפעם השנייה והוא לא יצא מהמסתור שמתי לו את הוולדה ליד המסתור והלכתי לכמה זמן ואז חזרתי הוולדה לא הייתה שם והוא במסתור .
השאלה שלי זה נורמלי שהוא כל הזמן במסתור והוא אצלי בערך שבועיים .

תודה לעוזרים אלון
נחשים זה חיה פעילת לילה אז אולי היא פעילה בלילה וביום אתה לא רואה
הנחש אולי קצת בסטרס בגלל המעבר לבית החדש
תן פרטים על הטרריום החימום הטמפרטורה בכלוב וכל מה שחשוב
חימום -מנורה אדומה רגילה או חסכונית הכנסתי לו לתוך הכלוב את המנורה דבוקה לתיקרה .
אני הזמנתי משטח חימום ,יקח לזה קצת זמן להגיע (מאייבי).
ואין לי כרגע מד טמפרטורה.
#הגודל של הכלוב -
רוחב-15
אורך -26
גובה 18
ויש לי שאלה נוספת איזה סוג הנחש? נורמל?
IMG-20130111-WA0006.jpg20130111_152933.jpg
כבייבים נחשים מרגישים מאוד פגועים,תוסיף לזה את המעבר לבית החדש+ שאין חימום= נחש במחסה.
ברגע שיהיה חימום ושהוא ירגיש קצת יותר בטוח הוא ייצא לחקור את הבית החדש שלו.
המנורה לא מספיקה לחימום ?
כי אני יודע שאסור לתת לו אוכל שאין חימום .(כי היום נתתי לו וולדה )
ושנגעתי בו הגוף שלו לא היה קר (אם זה קשור לחום של הכלוב ).
המופע שלו נראה לי פחם, אבל תחכה לתשובה ממשהו מנוסה יותר
התכוונתי שאין חימום מדויק..סליחה שלא הסברתי נכון..
נחשים צריכים בטרריום צד קר וצד חם (כל נחש משהוא אחר,תלוי בסוג הנחש) וזה כדי לגרום לנחש טווח טמפ' שיוכל לבחור מה נוח לו באותו רגע נתון.
אם חם מידי כרגע אז הוא מתחבא בצד הקר..אם הוא אחרי ארוחה הוא יהיה לרוב בצד החם..
אין בעיה שהוא יהיה במסתור,במיוחד אחרי ארוחה ואחרי שהוא הגיע למקום חדש..זה בסדר גמור ואתה יכול להיות רגוע...
מה שאני כן יכול להמליץ לך,וזה דיי חובה בגידול נחשים ,זה למדוד את הטמפ' המדויקת בשני הצדדים.
נראה כיאילו אתה מטגן את הנחש תוציא משם את המנורה ומהר שים את הכלוב על ממיר של טלוויזיה עד שיגיע המשטח
1997nlהמופע שלו נראה לי פחם, אבל תחכה לתשובה ממשהו מנוסה יותר
לי הוא נראה כמו אנרי
פחם,בדרך כלל מפגין צבע אפור גם על האוכפים הלבנים
ממי קנית אותו? הוא לא אמר לך מה המופע שלו?
[quote="MSBC"]נראה כיאילו אתה מטגן את הנחש תוציא משם את המנורה ומהר שים את הכלוב על ממיר של טלוויזיה עד שיגיע המשטח[/quot
דבר ראשון .מגדל מוסמך ועובד בחנות חיום שממנה אני קונה תאוכל אמרו לי שהמנורה טובה גם ולא מזיקה .
והתמונה לא עדכנית ץ המנורה צמודה והמסתור לא מתחת למנורה והמנורה גבוה מאוד .
.

וכן שאלתי את המגדל הוא אמר לי שזה נורמל קניתי אותו ב120 וראיתי תמונות והוא לא נראה נורמל בגלל זה שאלתי כדאי לדעת בטוח .
אז תודה לכל עוזרים .
חחחחח מוכר טיפש לי זה בהחלט נראה כמו הנרי הרווחת ממש יפה הנחש ובהצלחה!

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
alon19190תודה . וסתם לדעת כמה עולה הנרי ?
לא רחוק מהמחיר המקורי המחירים של הנחשים האלה לא בשמים בין 150-200 מקובל יש ויש...

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
ברור שהמנורה לא טובה לו. לא משנה מה אמר לך המוכר החביב- ובטח ובטח בלי למדוד.
יכול להיות מאוד שאתה מבשל אותו, יכול להיות שקר לו מידי, ויכול מאוד להיות שאתה מעוור אותו- זה הרבה יותר מידי אור מהרבה יותר מידי קרוב! פלא שהוא בכלל לא יוצא מהמסתור? קנה חימום מסודר.. במינימום תחליף את המנורה לאדומה (בוואטים נמוכים ולא חסכונית- אתה רוצה הרי את החום, לא את האור!!!) ותביא מדחום טוב שייתן לך מושג על מה שהולך שם.
בלי קשר, מצטרף להערכה שמדובר באנרי.
אני קניתי משטח חימום יקח לזה זמן להגיע בנתיים החלפתי לו מנורה בצבע אדום ובקושי בקושי עושה אור.
אתה חייב להשיג מד טמפ' מהר!!
תווודה שהטמפרטורה היא 28-31 מעלות.
יצא לך ממש בזול ראיתי פעם באיזה מקום מישהו מוכר נחש שנראה בול ככה ב-400 שקל.
יש לך כרכן אנרי,לפי דעתי מופע יפה מאוד. כמו שכבר אמרו.או שקפוא לו או שאתה מטגן אותו ובטח שאתה בדרך לעוור אותו. רק שתדע-קודם מכינים טרריום,בודקים שהכל תקין ואז מביאים נחש. אם לא אתה סתם פוגע בו וחבל.... חייבים להיות צד חם וצד קר עם שני מיסתורים מה שאין לך וחימום נורמאלי ואחד הדברים החשובים זה מד טמפ' שהיית צריך לדאוג לו הרבה לפני שהנחש הגיע וגם את זה לא עשית אז באמת שחבל....
עם כל הכבוד אני כן הכנתי הכל לפני שהנחש הגיע אני קראתי הרבה מאוד על הנחש הזה גם פה בפורום וכתוב שאפשאר לשים לו מנורהה רק שתיהיה צמןדה לתקרה .ועכשיו תקראו מה שרשמתי שינתי את המנורה למנורה בצבע אדום שלא עושה אור ולא פוגעת בנחש .ונכון המד טמפרטורנ מאוד חשוב ואני קניתי היום כבר ותודה לכם על עזרה רק תקראו קודם לפני שאתם חוזרים על אותם מילים שאנשים לפינכם רשמו . אני מגדל מתחיל ואוהב חיות אני לעולם לא יפגע בחיות ואני מודה לכם על עזרה .
בטרריום גבוה לא בטרריום קטנצ'יק כזה אני שם כסף שזה יותר מ40 מעלות שם
קנית מדחום היום..מעולה..
תשים אותו 5 דקות בצד החם ותארה מה הטמפ'..לאחר מכן תעשה אותו דבר בצד הקר,תראה שהמעלות תקינות ולםי הנדרש לגידול נכון