הרבה זמן רציתי נחש

עמוד 1 מתוך 2
שלום אני חייל ואני רוצה לגדל כרכן תירס או מילק סנייק עכשיו יש לנו בבסיס אקווריום גדול והמפקד שלי עזב לפני חודש והוא הסכים שאני ייקח אותו הבייתה אני רוצה לשים שם את הנחש ורציתי לשאול במה כרוח טיפול של נחש מה אני צריך לשים באקווריום ומה העלויות (כי בכל זאת אני עדיין חייל וכסף זה לא הצד החזק שלי בשנתיים הקרובות )
אני יודע שצריך משהו שיחמם רק אני לא ממש מבין בזה שצריך גם לתת לו ולדות בגיל צעיר ואז שיגדל לתת לו עכברים צעירים ועם הגיל להעלות את הגודל כלי מים מצע כל מיני דברים ליופי מקום מסתור וללכת לנגל שיעטום לי את החלק העליון של האקווריום כי הוא יכול לברוח אשמח לעזרה :)
דרך אגב זה האקווריום

http://jpg.co.il/view/50fa86558917d.jpg/
קודם תחליט איזה נחש אתה רוצה ואיזה סכום יש לך להוציא ואז יהיה לנו יותר קל להכווין אותך, בגדול נחשים למתחילים זה קינג, מילק, כרכן ופיתון.

בקשר לאקווריום אני הייתי מוכר אותו ומשלם בזה על הנחש... הטרריום ממש לא מתאים לנחש במיוחד שהוא פנורמי אתה סתם תסבך תנגר.

הרבה אנשים כיום מגדלים תנחשים שלהם בפלסטיקיות
חשוב לי שיהיה יפה :]
אני לא יודע כמה שמע יש לי מאיפה להביא כסף לנחש ועוד קצת לציוד אבל לא יותר מידי אני גם לא כלכך מבין בכמה כסף אני יכול למכור את האקווריום הזה הוא גדול וקבלתי אותו מתנה מהמפקד שלי שעזב כי ביקשתי ניראה לי שהוא 60 או 80 ס"מ ובפלסטיקה לא בא לי לגדל נחש כי חשוב לי בשיהיה לו מקום יפה שזה גם ייראה טוב נקי ומסודר אני חשבתי לעצמי שאם אני בא כבר אם מקום מחייה בשבילואז זה יוריד לי הרבה מהמחיר כי בתכלס יש לי רק איזה 500 שקל ככה להוציא על זה בהתחלה
500 ש"ח בהחלט מתאים לקנות ציוד נחש וישאר לך עודף אני ממליץ לך על כרכן תירס הוא קל לגידו הוא סובל טעויות של מתחילים והמחיר שלו יחסית נמוך הוא עולה בסביבות 100 ש"ח לבייבי ועוד 100 ש"ח לחימום ועוד 50 ש"ח למצע הנגר יקח גם בערך 100 ש"ח לעשות מכסה רשת למעלה ועוד 20 ש"ח למד חום..
ניראה לי שהאווריום יףשיש לי עולה יותר מטרריום ככה שאפשרי למכור אותו ולקנות טרריום למה אמרו לי שכמעט תמיד הנחש בורח וזה מה שחסר ל שאמא שלי תראה אותו מסתובב בבית מה בתכלס נגר עושה? אני מביא לו תמידות והוא בונה לי מעץ מכסה איך בדיוק זה ניראה?
אתה יכול לנסות למכור את האקווריום ובכסף הזה לקנות טרריום כי גם ככה הנחש צריך כלוב קטן בהתחלה
ומכסה אתה יכול לעצב איך שאתה רוצה אבל עדיף לך למכור
אף אחד לא ישלם לך על האקווריום יותר מ-200 שקל וגם הגזמתי..
וגם אם ישלמו לך עליו 200 שקל זה מספיק אולי לטרריום קטן שאחרי שנה תצטרך לקנות אחד יותר גדול שיעלה בערך 300-400 שקל..סתם חבל...בתור טרריום התחלתי אני הייתי מציע לך לקנות פלסטיקת גידול..זה עולה בערך 100 שקל ואת כל הציוד הנוסף שהזכירו פה-מד חום,כבל/משטח חימום כלי יפה לשתיה ואפילו איזה ענף יפה שיהיה לו לטפס...כל זה יעלה לך לא יותר מ400 ש"ח
אין לי דרך למדוד עכשיו כי הוא בבסיס אבל אני חושב שהוא מטר על 40 סמ ואני מביא אותו עם ציוד פילטר ומשאבת חמצן ומנורה אני חושב שאני יוכל למכור אותו ביותר
אתה יכול למכור אותו ב400 בערך עם כל הציוד והסטנד
תפרסם מודעה ביד 2 ואפשר גם כאן בפורום מחירות
קח בחשבון שאם אתה קונה כרכן שהוא בייבי לא רק שאתה צריך טרריום קטן בשבילו זה אפילו דיי חובה.
נחש קטן בטרריום גדול יכול להילחץ וכתוצאה מכך הוא לא ירצה לאכול..
ואז שהוא גדל,אחרי שנה בערך אפשר להעביר אותו לטרריום של מטר שיספיק לו לכל החיים.
אז תעשה חשבון מה כדי לך ואם כדי לך לקנות ולהחליף פעמיים טרריום במקום לקנות פלסיקת גידול בזול שתיתן את כל המענה הדרוש ואז לקנות טרריום כמה שצריך שיספיק לו לכל החיים
תקשיב שהוא קטן תסים אותו בקופסת פלסטיק אטומה שאי אפשר לצאת ממנה ואז שהוא יגדל תעביר לטרריום
הבנתי אז אתם אומרים שבנתיים פלסטיקה זה עדיף? כי חבר שמבין אמר לי שים חוצץ או משו אבל הרעיון שלכם יותר טוב ככה זה גם חוסך לי הוצאות בזמנים לא קלים כלכך חח מזה אומר קופסא אטומה? או פלסטיקה איפה אני משיג איזה גודל צריך וכמה עולה?
אני רוצה כרכן אלבינו הוא יפה בעיניי אני גר ממש קרוב לזה שבנה את האתר של תירסים אבל אחד האנשים בבסיס שמגדלים שמגדל נחשים יותר רציניים ועכבישים ודו חיים אומר לי שזה יקר ושאמור לעלות בסביבות ה100 לרגיל ו 150 שקל לאלבינו כל עוד הוא בייבי ושהוא ישיג לי מישהו במחיר הזה
תודה רבה שאתם עוזרים לי מעריך את זה מאוד
תכתוב בלוח מכירות שאתה מחפש כרכן תירס אלבינו בכותרת.

בגוך ההודעה תכתוב שאתה מחפש כרכן תירס אלבינו+פלסטיקת גידול+כבל/משטח חימום.
יש פה הרבה חבר'ה טובים ואמינים שיעשו לך את המחיר הנוח ביותר שהם יכולים.
למי שיש פלסטיקה למכור לך תבקש ממנו שישלח לך תמונה של הפלסטיקה הספציפית שיש לו.

בלי שום קשר אתה יכול לכתוב בגוגל פלסטיקת גידול לזוחלים,אני מאמין שזה ייתן לך כמה תמונות כדי שתבין איך זה אמור להראות בגדול.
תכתוב בלוח מכירות שאתה מחפש כרכן תירס אלבינו בכותרת.

בגוך ההודעה תכתוב שאתה מחפש כרכן תירס אלבינו+פלסטיקת גידול+כבל/משטח חימום.
יש פה הרבה חבר'ה טובים ואמינים שיעשו לך את המחיר הנוח ביותר שהם יכולים.
למי שיש פלסטיקה למכור לך תבקש ממנו שישלח לך תמונה של הפלסטיקה הספציפית שיש לו.

בלי שום קשר אתה יכול לכתוב בגוגל פלסטיקת גידול לזוחלים,אני מאמין שזה ייתן לך כמה תמונות כדי שתבין איך זה אמור להראות בגדול.
אתה יכול לשים חוצץ באמצא אבל אני לא רואה למה פלסטיקה תעלה הכי הרבה 50 שקל(אני מתכוון לקופסת פלסטיק של כתר לא משהו מקצועי ) אני גידלתי בקופסא של כתר כשהכרכן שלי היה קטן יותר וזה עבד מצוין
הקופסא צריכה להיות אטומה מבחינה שהנחש לא יברח אבל צריך לעשות חורי אוורור
אם אתה תחפש קופסא אל תקנה קופסא אם מכסה שני חלקים כי הנחש יברח בלי בעיה
תסתכל בשרשור שיש עכשיו "עזרה נחש כל הזמן מתחת למסתור" או משהו כזה..
יש שם בתחילת השרשור תמונה של פלסטיקת גידול..ככה זה נראה בגדול..יש כל מיני סוגים וגדלים,אבל זה העיקרון.
טוב בקרוב אני יקנה את הכרכן מצאתי מוכר לאקווריום כולל הציוד ב550 ;) אני יקנה איזו קופסא או אקווריום מקומבן כמו בשירשור שאמרת לי איזה גודל בערך? יביא כבל או משטח חימום ומד טמפרטורה יכין את השטח כמו שאומרים ואני יקנה בייבי אם מישהו מכיר מגדל שמוכר במחירים הנעים בין 100-200 אני מתלבט המופעים בין אנרי אלבינו ונורמל אז תשלחו הודעה בפרטי תודה רבה על כל העזרה לכולם העדכן אחרי שאני יקנה את הנחש