הנחש ליד הכלי מים

בזמן האחרון הנחש נמצא הרבה זמן ליד או בתוך הכלי מים ואני לא יודע למה
ואני גם הולך להביא נחש חדש ואני רוצה לדעת קודם שהנחש הזה בריא
היא בתקופת נשל?יש מספיק לחות בטרריום? החימום נמצא ליד הכלי? יש מספיק מסתורים?
חכה עם הנחש השני ואם אתה בכל זאת מביא אז אם הם בריאים או לא הנחש צריך קודם תקופה של בערך חודש-חודשיים שקט בטרריום משלו כדי שתדע שהוא בריא ורגוע ואז אתה יכול להעביר אותו....
בהצחלה!
אני יודע שהיא צריכה להיכנס לנשל בקרוב כי היא הרבה זמן לא השילה אבל בינתיים אין סימנים לנשל ומה שמפתיע זה שהיא אתמול אכלה עכבר ממש גדול והיא לא במסתור היא בכלי מים עדיין
תוציא אותה מהכלי מים ותראה שאין נקודות שחורות במים (קרדיות)
במידה ויש לך קרדיות בטרריום תוכל לחפש פה שרשורים שיסבירו לך בדיוק מה לעשות ואיך לנקות הכל.
לפני שפתחתי את השירשור בדקתי שאין קרדיות ולא ראיתי לא על הנחש ולא בכלוב
הטפ' תקינה גם בקר וגם בחם?..כי אם חם מידי בצד החם היא תברח למים...
אם הכל תקין בטמפ' אז כנראה שהיא בחרה להיות שם מרצונה וששם נוח לה,וזה בסדר גמור..
מסכימים לי להביא פיתון מתכדר אבל החלטתי לוותר עד שאני ימצא כאלה ביבי ולא בני 4 חודשים כי אני רוצה קטן בן חודש חודשים
.כתוב בלוח מכירות שזה מה שאתה מחפש..למרות שאני כן ההיתי ממליץ לך לקנות בייבי בן 4 חודשים..ככה אתה יכול כבר לראות עליו שהוא בריא ואין לו בעיות של אכילה ונשל שתקוע..נחש בן חודש קצת מסוכן לקחת..
אני פשוט חושב שלגדל נחש מאז שהוא ממש קטן זה הרבה יותר חוויה בן חודשיים שלושה אני מעדיף
שאלה שלא קשורה ההבדל בגודל של מתכדר בן חודש לבן 4 גדול?
ממש לא הפרש גדול..כמה סמ' בודדים..
חוץ מיזה בדרך כלל שמשהו מוכר נחש בייבי שבקע אצלו הוא מחכה כמה שבועות בודדים כדי לראות שהוא אוכל ומתנשל תקין..ככה ש3-4 חודשים זה לא כזה נורא..אם אתה ממש רוצה בייבי בן חודש תחכה כמה חודשים לעונת הבקיעות הקרובה..
זה מה שאני יעשה או שאני ימצא ביבי בן שלושה חודשים כי אני רוצה בן חודשיים עד שלושה בערך
סבבה,לך ללוח מכירות ותכתוב שם שאתה מחפש בייבי מתכדר נורמל עד גיל של 3 חודשים.

אולי תמצא שם משהו שהיו לו בקיעות קצת יותר מאוחרות מהרגיל
dkcucrucxehזה מה שאני יעשה או שאני ימצא ביבי בן שלושה חודשים כי אני רוצה בן חודשיים עד שלושה בערך
איזה טרריום אתה קונה?
קופסאת פלסטיק
אבל זה לא הנושא של השירשור אז בוא נעזוב את זה אם יש שאלות אפשר לשאול בפרטי