וולדות מתות של עכברים

האם טרנטולה תאכל גור עכברים מת?

האם היא מריחה או מזהה כי מדובר במזון למרות שהעכבר מת...?
מגדל טרנטולות בדימוס.
בדרך כלל כן.זה טלוי בטרנטולה אבל כן.
\ \
|o o ------------------------------------------------------------------------------- )
םם]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
amir tarantulaבדרך כלל כן.זה טלוי בטרנטולה אבל כן.
לא ממש נכון, לא תמיד. יש טרנטולות שאפילו יפחדו מולדות של עכברים ,או פשוט לא יגשו לעכבר מת .או לולדה, ואז עם אתה שוכח את זה. בקיץ אחרי יום זה מסריח בטירוף. בחורף זה יסריח אחרי כמה ימים, אבל עדיין צריך להשגיח .וזה לא כזה בריא לתת עכברים ,או ולדות באופן קבוע. טרנטולה זה לא נחש, או לטאה שאוכלת את הכל שלם.
ושעכברים ,או ולדות זה חלק מהתזונה שלהם .הכי טוב להאכיל בחרקים שבנויים להאכלה ,אחרי גאדלוד . כמו צרצרים, תיקנים נצמדים, תיקנים אפריקאים ,זחלי משי ,זחלי קמח קטנים ,זחלי ענק. פעם בכמה חודשים ולדת עכבר זה לא מזיק ,אבל עכברון גמול. או עכבר צעיר צריך להמם ,ולבדוק שהוא לא עושה לטרנטולה כלום. כי בקלות עכברון ,או עכבר בוגר יכרסמו רגליים, ובטן של טרנטולה ,כמו כלום.
אנוליס
amir tarantulaבדרך כלל כן.זה טלוי בטרנטולה אבל כן.
לא ממש נכון, לא תמיד. יש טרנטולות שאפילו יפחדו מולדות של עכברים ,או פשוט לא יגשו לעכבר מת .או לולדה, ואז עם אתה שוכח את זה. בקיץ אחרי יום זה מסריח בטירוף. בחורף זה יסריח אחרי כמה ימים, אבל עדיין צריך להשגיח .וזה לא כזה בריא לתת עכברים ,או ולדות באופן קבוע. טרנטולה זה לא נחש, או לטאה שאוכלת את הכל שלם.
ושעכברים ,או ולדות זה חלק מהתזונה שלהם .הכי טוב להאכיל בחרקים שבנויים להאכלה ,אחרי גאדלוד . כמו צרצרים, תיקנים נצמדים, תיקנים אפריקאים ,זחלי משי ,זחלי קמח קטנים ,זחלי ענק. פעם בכמה חודשים ולדת עכבר זה לא מזיק ,אבל עכברון גמול. או עכבר צעיר צריך להמם ,ולבדוק שהוא לא עושה לטרנטולה כלום. כי בקלות עכברון ,או עכבר בוגר יכרסמו רגליים, ובטן של טרנטולה ,כמו כלום.

תודה!
לכן אני מנסה עכבר בן יומו שעוד לא פקח את העיניים.. כדי שהיא לא תפגע למרות שאני מאמין שהיא תכסח גם אחד בוגר.
מגדל טרנטולות בדימוס.
אני יכול להגיד לך שאת הפינק סלומון שלי האכלתי בדגי זהב, בגודל בינוני ,והוא ממש אהב את זה. ולעומת זאת מולדות עכברים הוא היה פוחד אבל עכברים צעירים מומתים הוא היה אוכל בשמחה שוב מדובר בעכבר צעיר פעם ב4 חודשים בעיקר התזונה שלו הייתה צרצרים ,זחלי קמח קטנים ,זחלי ענק, גם הוא אכל חגבי ארבה, והוא מאוד אהב את זה.
אנוליסאני יכול להגיד לך שאת הפינק סלומון שלי האכלתי בדגי זהב, בגודל בינוני ,והוא ממש אהב את זה. ולעומת זאת מולדות עכברים הוא היה פוחד אבל עכברים צעירים מומתים הוא היה אוכל בשמחה שוב מדובר בעכבר צעיר פעם ב4 חודשים בעיקר התזונה שלו הייתה צרצרים ,זחלי קמח קטנים ,זחלי ענק, גם הוא אכל חגבי ארבה, והוא מאוד אהב את זה.
ביגלל זה אמרתי טלוי בסוג... יש כאלה שבה להם כך ויש כך.למרות שאני יודע שאם זו ולדה מתה לרוב אין בעיות חוץ מזה שהולדה לא זזה אז יכול ליהיות שהטרנטולה לא תיגש. ודרך אגב זה פעם ראשונה שאני אומעה שמישהו בארץ מאכיל בדגי זהב ושמעתי שזה ממש לא מומלץ ואני חושב שזה לא מספק את הערכים התזונתיים של הטרנטולה.
\ \
|o o ------------------------------------------------------------------------------- )
םם]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
טרנטולות מצוידות בשיערות חישה רגישות מאוד, בעזרתן הן יודעות להבדיל בין סוגים שונים של עצמים בסביבתן. כך טרנטולה תדע להבדיל בין סתם גוש אדמה לגופת טרף, גם אם הוא לא זז בהכרח.

לחובבי האקשן שביניכם, מוזמנים לעשות כמוני (או כמו ידידנו השרוט, מר tarantula guy ביוטיוב) ולהגיש לטרנטולה את המזון ישירות לפה (עם פינצטה כמובן!!!!!) כך שהיא תזנק עליו, או פשוט לזרוק את הגופה לידה כך שהיא תרגיש תנועה (אם מדובר בטרף מת). כמובן שלא מומלץ אם אתם לא מכירים טוב את המזג של הטרנטולה.
amir tarantula
אנוליסאני יכול להגיד לך שאת הפינק סלומון שלי האכלתי בדגי זהב, בגודל בינוני ,והוא ממש אהב את זה. ולעומת זאת מולדות עכברים הוא היה פוחד אבל עכברים צעירים מומתים הוא היה אוכל בשמחה שוב מדובר בעכבר צעיר פעם ב4 חודשים בעיקר התזונה שלו הייתה צרצרים ,זחלי קמח קטנים ,זחלי ענק, גם הוא אכל חגבי ארבה, והוא מאוד אהב את זה.
ביגלל זה אמרתי טלוי בסוג... יש כאלה שבה להם כך ויש כך.למרות שאני יודע שאם זו ולדה מתה לרוב אין בעיות חוץ מזה שהולדה לא זזה אז יכול ליהיות שהטרנטולה לא תיגש. ודרך אגב זה פעם ראשונה שאני אומעה שמישהו בארץ מאכיל בדגי זהב ושמעתי שזה ממש לא מומלץ ואני חושב שזה לא מספק את הערכים התזונתיים של הטרנטולה.
האכלתי בדגי זהב כמה פעמים ,לא אמרתי שזו הייתה התזונה שלו. דגי זהב זה אחלה אוכל להרבה חיות, וזוחלים, ופרוקי רגלים .פעם ב לא יתנגדו. אני יכול להגיד לך שכוח מים מאוד נהנה מארוחה של דגי זהב פעם בשבוע. לא מזמן ראיתי סרטון ביוטיוב ,על שבחור שם בכלי המים של חרדון מזוקן כמה דגי זהב .והחרדון אכל אותם בשמחה.
העיקר שיהיה להם לבריאות...

יש עדכון, האדומת ברכיים אכלה את הולדה אבל בעודה בחיים... בקרוב אני יעלה לפה את הסרטון בFULL HD

דגים דווקא נשמע אחלה גיוון של פעם בכמה חודשים או כשנתקעים בלי חרקי האכלה..
מגדל טרנטולות בדימוס.
עופטובטרנטולות מצוידות בשיערות חישה רגישות מאוד, בעזרתן הן יודעות להבדיל בין סוגים שונים של עצמים בסביבתן. כך טרנטולה תדע להבדיל בין סתם גוש אדמה לגופת טרף, גם אם הוא לא זז בהכרח.

לחובבי האקשן שביניכם, מוזמנים לעשות כמוני (או כמו ידידנו השרוט, מר tarantula guy ביוטיוב) ולהגיש לטרנטולה את המזון ישירות לפה (עם פינצטה כמובן!!!!!) כך שהיא תזנק עליו, או פשוט לזרוק את הגופה לידה כך שהיא תרגיש תנועה (אם מדובר בטרף מת). כמובן שלא מומלץ אם אתם לא מכירים טוב את המזג של הטרנטולה.
אני משש אוהב את זה.אני גם מנסה כך אבל זה לא תמיד הולך.ורק שתדע חוץ מ tarantula guy יש אחד יותר טוב בשם:jhon3800 (כיש קישור לערוץ שלו בחתימה של המשתמש הקודם שלי)
\ \
חחחחחחחח זה יכול להסתיים רע לפעמים. צריך להיזהר.
בטח שאני מכיר את ג'ון. :)
קודם כל כולם מכירים את ג'ון. ובקשר להאכלה הטרנטולות יאכלו בעיקר חי אבל ישנם כאלה שמפחדות מהאוכל ומעדיפות מת. שגם כמת הן יודעות שזה שם וזה לפי אינסתינגטים כך שחלק יעדיפו חצוי שמדמם. ודרך אגב באמת חדש לי הקטע של הדג זהב.
יובל. מגדל:עביד שחור חתולה שחורה ודג קרב אדום.
לפי מה שהבנתי.. דגי זהב מוציאים סוג של רעלן מסוים מהקשקשים וגם בגלל זה לא מומלץ לגדל אותם עם סוגי דגים אחרים, זה לא מפריע לטרנטולה? בשביל זה נראה די מיותר ולא מזין בשבילה