דחוף דחוף טרנטולה גוססת

אהלן
הטרנטולה שלי לא אכלה איזה חודשיים ככה ואז התנשלה לי לפני חודש בערך ומאז לא אכלה שום דבר [ היא איזה 3 ס"מ] AVICULARIA GUYANA. ועכשיו היא עם הרגליים כלפי פנים ורק שאני עושה לה פו כזה [רוח] היא טיפה מזיזה את הרגל אבל שאני מזיז אותה היא מתהפכת לי כזה כאילו אין לה שליטה כזה
מה אתם אומרים לשים אותה במקפיא וזהו :/ או שזה איזה משו בגלל הקור או משהו כזה
מהמצב אחשלי D:
תקשיב, אל תשים במקפיא .. תעשה לה ICu , רע מאוד שלא האכלת אותה הרבה זמן.. במיוחד לאחר נשל שהיא מאוד מאוד צריכה את זה.. אוויקס הן טרנטולות מאוד מאוד עדינות ששינויים קלים בטמפ לחות וחוסר מזון יכולים להרוג אותם במהירות רבה כנראה שאין הרבה סיכוי שהיא תשרוד אבל תנסה בכל מקרה..

" icu הוא העזרה הראשונה לטרנטולה שלך, ברגע שהטרנטולה נפצעת ומאבדת דם (גם עוזר בהרבה דברים אחרים) הדרך הכי טובה לעזור להחלמה היא לחות גבוהה ולדאוג שלכלוכים וחתיכות מצע לא יתקעו בעזור הפגוע.
את ה – ICU מכינים מקופסת חומוס המחוררת היטב על המכסה ועל הצדדים, חירור מסוג זה מועיל לסירקולציה של האוויר ומונע מעובש ואקריות להתפתח במהלך התהליך.
לאחר שהכנתם את הקופסה יש להתיז מעט מים עם "שפריצר" על ארבעה חתיכות של "רב מגבת"
או ארבעה ניירות סופגים , כמובן שכאלו שלא מכילים חומרי ניקוי או ריח !
לאחר שהשפרצתם מעט מים על השכבות אתם מסדרים אותם אחת על השנייה בקופסה , במידה והטרנטולה גדולה מחמישה סמ' יש להוסיף פקק עם מים ולדאוג שיהיה מלא כל הזמן.
יש לדאוג שהכלי יהיה על נקודה חמה כמו ממיר שעובד מרגע הגעתו לבית, במידה ויש אפשרות כזאת יש להניח את הקופסה כשחצי בצד החם של הממיר וחצי בצד הקר שלו, כך הטרנטולה תוכל לבחור את הנקודה המועדפת עליה,כמו כן חום יגרום למים להפוך ל"הדים" וכך הלחות תגבר,
במידה ואין ממיר יש אפשרות לאלתר או להניח בארון חשוך.
שוב פעם, יש לתת לטרנטולה שקט עד להחלמה, בלי רעש תנודות של הכלי שלה וכו'."

תעביר אותה בזהירות בעזרת דף נייר וכו', ממש בעדינות ולא עם האצבעות..
תודה על המאמר אחינו אבל היא לא פצועה
ואמרתי לך זה לא שלא רציתי להאכיל פשוט היא לא אכלה, לא זבובים לא תולעים לא תיקנים לא כלום
אז שמתי אותה ליד המאוור חום של המחשב נייד והיא קמה והתחילה ללכת ולהיות רגילה ועכשיו חזרה לאותו מצב כמו קודם רק שכשיו יש יותר תגובות
משהו מוזר אחי הולך איתה, מה אני נותן לה לאכול ואיך אני מגרה אותה?
באמת שלא בא לי להפסיד אותה היא הטרנטולה היחידה שלי
Yagenתודה על המאמר אחינו אבל היא לא פצועה
ואמרתי לך זה לא שלא רציתי להאכיל פשוט היא לא אכלה, לא זבובים לא תולעים לא תיקנים לא כלום
אז שמתי אותה ליד המאוור חום של המחשב נייד והיא קמה והתחילה ללכת ולהיות רגילה ועכשיו חזרה לאותו מצב כמו קודם רק שכשיו יש יותר תגובות
משהו מוזר אחי הולך איתה, מה אני נותן לה לאכול ואיך אני מגרה אותה?
באמת שלא בא לי להפסיד אותה היא הטרנטולה היחידה שלי
אשמח לתמונה של הכלי ושל המצע, אל תאכיל בזבובים.. אני מכיר מישהו שעשה את זה וכנראה זה גרם לשתי אוויקס שלו למות לצערי x.x

בכללי icu , זה לא רק לטרנטולות חולות ! רוב הפעמים שטרנטולות מקפלות את הרגליים פנימה ולא מגיבות הרבה זה בגלל חוסר בלחות והicu הוא בעצם תא לחות מצוין שעוזר לטרנטולה להחלים מאוד מהר ולספוג המון המון לחות וחום.

ברצינות תמונה באמת תעזור, ואולי אחוזי לחות וטמפרטורה.

רצוי לציין שעם היא כן קיפלה את הרגליים וכן הגיבה, והוציאה אותם חזרה והתחילה ללכת זה יכול להיות גם בגלל שהיא ניקתה את הכליצרות שלה.