לראותם בלבד- תודה לאסף מורן

אהלן,

בתור מתנת נישואין(כן, למי שלא יודע אני נשוי טרי :D ) הוא החליט לצ'פר אותי בעבודה על הטרריום אקזוטרה שברשותי.

אסף גילה שאני הרבה יותר חאפר ממנו, ולמרות זאת יחד הצלחנו(בהצלחנו אני מתכוון שהוא הצליח, הייתי כמעט על תקן צופה בלבד) להרים משהו ממש יפה...

ומייד לאחר השיכון... לכן התמונות ככה ככה, עדיין לא התמקמו.

תודה רבה על ההשקעה!!!
איזה יופי לראות אותן בפנים! באמת חיות מדהימות!! אותי הן כבשו :)
לגבי הטרריום- עוד לא סיימנו :)
נראה מדהים והנחשים מעלפים

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
תודה על האיחולים,
את הקומפלימנטים אדאג להעביר לנחשים... רק לתפוס אותם ביום בו הם פחות מעוניינים לבדוק מה הטעם שלי :wink:
מזל טוב אחי על הכל
ואסף הוא מקצוען אמיתי

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

הנחש הזה כל כך מתאים לטרריום היפה הזה. חתיכת עיצוב מיוחד.
\ \
|o o ------------------------------------------------------------------------------- )
םם]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
אורן בבקשה
תפנק אותנו בעוד תמונות של הATB האדומה
היא פשוט
מ-ט-ו-ר-פ-ת !!!
בינתיים הן בהתאקלמות אחרי לא מעט תזוזות ותנועות... בכול זאת... משלוח, אחר כך לפלסטיקית, אח"כ אליי, נסיעה, לטרריום, אח"כ עוד פעם מעבר זמני עד שהטרריום הזה היה מוכן... שיגעתי אותן קצת.
וגם ככה אני מחכה למטען חדש לסוללות של המצלמה(נשבר)...

אח"כ אני מאמין שיהיו מספיק תמונות :wink: