זכר,נקבה

כן אבל רק שתדע צרצר זכר מזהים לפי הכנפיים, ונקבה פשוט יש לה צינורית הטלה. שבעזרתה היא מטילה בחול.
אנוליסכן אבל רק שתדע צרצר זכר מזהים לפי הכנפיים, ונקבה פשוט יש לה צינורית הטלה. שבעזרתה היא מטילה בחול.
תפסתי אחד שניראה בידיוק כמו בתמונה,אני חושב שזה זכר,
אם אני יתפוס עוד נגיד שתי נקבות,אני יכו לעשות מהם רבייה?
(אני לא רוצה כמות,אני עושה את זה בשביל הכיף,וגם ישחרר בסוף וגם יתן ללאופרדים)
אחרי כמה דורות,יעלמו הטפילים?
כעיקרון דור אחרי ,יעני הצרצרים הבוגרים שתפסת הטילו לך .והצלחת להדגיר את כל הביצים ,הנימפות שיבקעו לך ומידה תצליח לשמור עליהים בחיים .אז שהם יגיעו לגודל טוב לההאכלה ,תוכל להאכיל בהם .גם תלוי איפה אתה גר עם אתה גר בעיר ,וסתם ככה מצאת אותם. עדיף לא להיתעסק איתם ,כי הם בדרך כלל כמו תיקנים אוכלים כל מיני דברים ,לא סטרילים ויש מצב שיש להם הרבה מחלות. עם אתה גר במושב ,ויצאת לטיול לתוך יער מאחורי הבית והרמת איזה מזרון ,או קרטון זרוק .וראית כמה צרצרים ,אז אין שום בעיה לקחת ולגדל אותם. כי בתוך היער אין רעלי והם נמשכים לתפוזים שנפלו על הריצפה.
אני יודע שזה טיפשי ועדיף לי לקנות ב100 שקל
אבל גם אני עושה את זה בשביל הכיף וגם כי יש לי זמן,מחמש נקבות כמה נימפות יהיו לי?
Ted_redאני יודע שזה טיפשי ועדיף לי לקנות ב100 שקל
אבל גם אני עושה את זה בשביל הכיף וגם כי יש לי זמן,מחמש נקבות כמה נימפות יהיו לי?
זה ממש לא טיפשי, הרבה חברה צעירים עושים את זה .שפתאום מוצאים צרצר, או חיפושית אז רוצים להרבות או .לגדל לכיף ,שוב מ5 נקבות ,וזכר .אתה יכול להגיע לכמה עשרות ביצים, השאלה עם כל פעם תיסתכל שהנקבות לא חופרות ,אחרי זה במצע כדי לאכול את הביצים .וכמובן לספק להם מספיק אוכל כדי שלא יהייה קניבליזם ,אבל קודם לפניי שאתה שם תא הטלה .במידה ומצאת כמה צעירים ,שים חתיכות של קרטוני ביצים ,וכמה חתיכות בונזו ,חתיכת גזר, או בטטה, ועם יש לך אז קצת תערובת מכרסמים. תיראה שהם אוכלים ,והם שורדים לך .ואחרי כמה ימים במידה וכולם שורדים, אז שכבר תיראה אצל הנקבות צינורית הטלה גדולה .אז תתחיל לשים את הכלים עם כבול לח ,כדי שהם יוכלו להטיל.
שוב לכיף זה נורא נחמד ,אבל לגדל צרצרים להאכלה זה מעצבן מאוד. כי חצי מהם מתים, ואז אלו שעדיין חיים אוכלים את הגופות של המתים. ומתים אחריהים ,הכי נוח להאכלה להביא כמות של 50, או 100 ו.לדאוג שכולם ,או רובן בסדר .לעשות גאדלוד ,ופשוט להאכיל בהם כמה שיותר. לא כדאי להיתעסק עם הריבוי ביכלל ,בארצות הברית ,מגדלי זוחלים קונים כמויות של צרצרים .ופשוט מאכילים ישר ,או שמים את כולם בקופסאות כתר. ומאכילים פשוט כל השבוע בצרצרים, עד שהכל נגמר .כי שמה יש חוות שמגדלות חרקים לההאכלה, ועושות משלוחים עד הבית. לעומת זאת זחלי קמח גדולים ,וקטנים .הם גם קונים בכמויות ו,הרבה מהם שיש להם אוספים של מנומרות. או כמה צפרדעים, או טרנטולות .פשוט קונים כמה מאות ,או כמה אלפיים בשביל להאכיל את כל האוסף שלהם. אבל זחלי קמח יותר קל ,להחזיק ויותר נוח. מאשר צרצרים.