halloween amazon tree boa

למישהו יש פרטים עליה? תנאי גידול? והאם יש פריטים למכירה בארץ ובכמה?
תודה. 😛

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
קראת את השרשור של קובי? 😛

זה אמאזון טרי בואה... בואת עצים אמאזונית, ה"Halloween" הוא רק שם למפגן ויזואלי מסויים, המכונה גם פייז, בנחש זה- שהוא מאוד מגוון באופן טבעי.

בפועל, מדובר ב"גארדן פייז"(השם העממי לבואה כזו בגווני אפור-ירוק זית) המפגינים כתום עז ומהמם כבייבי על גבם, ומלווה בדוגמא מנומרת די מפותחת.
ברוב המקרים, הכתום הזה דועך עם הגיל, ונשאר נחש עם דוגמא כבדה ויפה- לפעמים(משמעותית פחות נפוץ), הכתום הזה גם נשאר, אין לדעת.

לקובי יש כרגע פרט כזה(והתמונה שלה מופיעה בשרשור)- אז אתה מוזמן לדבר איתו.
כן הכן בשל התמונה אצל קובי התענינתי בזן הזה וראיתי (בגוגל) תמונות באמת מרהיבות של הזן הזה אז רציתי מעט פרטים אם ניתן לרכוש אותו בארץ.

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
זה פייז אחד מתוך רבים.
הבואת עצים האמזונית מאוד מאוד מגוונת- באופן טבעי מגיעות בשלל צבעים ודוגמאות, ובזיווגים תמיד התוצאות מעניינות ולא צפויות.
יש כאלה בארץ, זמינות למכירה, העדכניות ביותר הן מהמשלוח שבו ראית אותן.

אחלה נחש... רק לזכור, זה לא כרכן תירס. דורש קצת יותר עבודה, אבל בהחלט לא מסובך.
אורן הראלזה פייז אחד מתוך רבים.
הבואת עצים האמזונית מאוד מאוד מגוונת- באופן טבעי מגיעות בשלל צבעים ודוגמאות, ובזיווגים תמיד התוצאות מעניינות ולא צפויות.
יש כאלה בארץ, זמינות למכירה, העדכניות ביותר הן מהמשלוח שבו ראית אותן.

אחלה נחש... רק לזכור, זה לא כרכן תירס. דורש קצת יותר עבודה, אבל בהחלט לא מסובך.
אני באמת מעונין בעוד נחשים לאוסף אבל משהו מיוחד יחסית
כרגע אני מתענין ב-
כרכן טקסס (בגלל בתוקפנות)
אנקונדה צהובה (הניסיון להרגיל ידיים וכמובן הגודל והיצור המיוחד הזה)
ועכשיו גם בזן הזה (אני מאד אוהב נחשים עם ראש יחסית גדול לגוף והצבע המטורף שלהם)
וגם ככל הנראה ריבוי בעתיד

אתה יכול לתת את השם שצריך לחפש באינטרנט? כי את השם הזה אני לא מוצא (הלווין)

והינה התמונות שעשו לךי את החשק
http://www.google.co.il/imgres?um=1&hl=en&safe=off&tbo=d&authuser=0&biw=1366&bih=677&tbm=isch&tbnid=nsA5GvXiTp0dpM:&imgrefurl=http://www.dipity.com/tickr/Flickr_red_boa/&docid=qpMDtqN2lCqfeM&imgurl=http://static.flickr.com/1224/1139238057_809ea7ef08.jpg&w=500&h=334&ei=TcPuUKrKJYzdsgaGyoDgAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=408&vpy=383&dur=3259&hovh=183&hovw=275&tx=160&ty=144&sig=117822579957035966320&page=1&tbnh=139&tbnw=220&start=0&ndsp=27&ved=1t:429,r:15,s:0,i:121
https://www.google.co.il/search?hl=en&safe=off&q=halloween+amazon+tree+boa&ion=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.1357700187,d.Yms&biw=1366&bih=677&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&authuser=0&ei=RsPuUJGXHYTdtAbms4CADg#um=1&hl=en&safe=off&tbo=d&authuser=0&tbm=isch&sa=1&q=halloween+amazon+tree+boA&oq=halloween+amazon+tree+boA&gs_l=img.3..0j0i24.1363.1660.4.1965.2.1.0.1.1.0.149.149.0j1.1.0...0.0...1c.1.xVOLg6fVUmw&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.1357700187,d.Yms&fp=3d0a32ac5042cca3&biw=1366&bih=677

^^ א.ה. אורן הראל^^
Corallus hortulanus
Amazon Tree Boa

שוב, Halloween זה רק פייז... כמו ש"red phase" זו בעצם אמאזון אדומה.
זה מופע בעצם- אבל בגלל שהצבעים של האמאזון מושפעים מהמון גנים וצבע ההורים לא עוזר ממש לדעת איך יצאו הצאצאים, נהוג להתייחס לכול דבר כזה כ"פייז".(לשני אפורים יש פוטנציאל להוציא צהוב, אדום, כתום וכו'... תלוי בהורים שלהם).
אם אחד ההורים צבעוני, אחוז המגוון והצבעוניות עולה משמעותית למיטב הבנתי.

עוד דוגמאות לHalloween

http://www.flickr.com/photos/27026445@N06/7838710490/

לגבי האופציות...
תרד מאנקונדות, באמת שאתה לא מפנים למה אתה נכנס. זה לעניות דעתי נחש שמקומו אך ורק בפינות חי.
אוקי אני אשקיב באמת להמלצתך ונברר על ברים יותר עדינים.. למרות שאם ההיתי באמת הולך על האנקודנה כמובן שזו היתה רק בייבי

^^ א.ה. אורן הראל^^
בייבי לא נשארות בייבי.
זה טורף, ולא משנה כמה תרגיל, ביס תמיד עלולים לחטוף וממש חשוב להישאר בפרופורציה ולא להביא בעל חיים שאי אפשר להתמודד איתו אם משהו חס וחלילה קורה.
אני מבין את דאגתך והמלצתך אני מקבל בחום אך בכל זאת לא מדובר פה בילד שמחפש צעצוע מרשים ;)

^^ א.ה. אורן הראל^^
אורן הראלבייבי לא נשארות בייבי.
זה טורף, ולא משנה כמה תרגיל, ביס תמיד עלולים לחטוף וממש חשוב להישאר בפרופורציה ולא להביא בעל חיים שאי אפשר להתמודד איתו אם משהו חס וחלילה קורה.
כנ"ל גם מרושת..
MSBC כנ"ל גם מרושת..
אני לא מעונין במרושת וגם האשכול לא עוסק בזה :?

^^ א.ה. אורן הראל^^
גם אני לא ילד שמחפש צעצוע מרשים,
ואני בחיים לא הייתי מכניס דבר כזה הבייתה- זה לא חיית מחמד בשום קנה מידה או צורה.
ואני מסכים מאוד לגבי המרושת- אולי אף מחדד... אומנם הם פחות מסיביים, אבל הם חכמים בצורה שלא תיאמן.
בקשר למרושת לא חשבתי לרגע אנקודנה יותר מענינת אך ע"פ המלצותך פפה ובאשכול הנוסף אני יירד מהרעיון..

^^ א.ה. אורן הראל^^