שאלה אנקונדה.

עמוד 1 מתוך 2
שאלה: אנקונה צהובה או בכללי אפשר להרגיל אותם בסופו של דבר לידיים או שזה אבוד? שמעתי ככה וככה...
אני יודע שזה כרוך בהמון ביסים אבל השאלה אם יש בסופו של דבר סיכוי?

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
באמת? איזה סוג הבנתי שזה משנה..
והרגלתה ברמה שלא נושכות בכלל?

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
זה קשה וזה כרוך בהרבה ביסים כמו שאמרת..אבל זה בהחלט אפשרי..
רק צריך לקחת בחשבון שזה עדיין נחש עם מזג חם והוא תמיד יכול להפתיע באיזה נשיכה
בנוגע לשאלה שלך
כן אפשר להרגיל לידיים
באיזו תדירות? תלוי באופי של הנחש,יש פרטים יותר אגרסיביים ויש פחות אגרסיביים
יש המון אנקונדות מורגלות לידיים
סביר להניח שתקבל הרבה ביסים אבל בכל זאת,אנחנו מדברים פה על אנקונדה
רפי מוכר אחת ירוקה אם אני לא טועה (או שכבר קנו אותה)
מה שצריך פה זה בעיקר זמן
עומרי אני כרגע לא מתכנן לקנות אולי בעתיד הרחוק, האשכול הזה הוא להרחבת הידע בלבד כרגע.
ויובל בהחלט לכחתי בחשבון את זה תודה :).

נ.ב: אם אני כבר יקנה אנקונדה זו צהובה במקרה יש לשירן מטירה (מי שמכיר) צעירה אחת כזו.

^^ א.ה. אורן הראל^^
omrisim1----רפי מוכר אחת ירוקה אם אני לא טועה (או שכבר קנו אותה)
מה שצריך פה זה בעיקר זמן[/quote]

אם אנחנו מדברים על אותה אחת אז מדובר בפרט בוגר
שכבר יהיה מאוד קשה להרגיל לידיים במידה והוא לא (לקחת בחשבון זאת)..וגם את העלות הגדולה בשל היותה אנקונדה ירוקה שלפי מה שידוע לי עולה יותר מהצהובה
יובל נדיביomrisim1----רפי מוכר אחת ירוקה אם אני לא טועה (או שכבר קנו אותה)
מה שצריך פה זה בעיקר זמן
שכבר יהיה מאוד קשה להרגיל לידיים במידה והוא לא (לקחת בחשבון זאת)..וגם את העלות הגדולה בשל היותה אנקונדה ירוקה שלפי מה שידוע לי עולה יותר מהצהובה[/quote]
היא לא פרט בוגר יש לו אחת קטנה ..
יובל נדיביomrisim1----רפי מוכר אחת ירוקה אם אני לא טועה (או שכבר קנו אותה)
מה שצריך פה זה בעיקר זמן
שכבר יהיה מאוד קשה להרגיל לידיים במידה והוא לא (לקחת בחשבון זאת)..וגם את העלות הגדולה בשל היותה אנקונדה ירוקה שלפי מה שידוע לי עולה יותר מהצהובה[/quote]
כמובן שפרט בוגר אי אפשר להרגיל
אבל אם הוא כבר בוגר אז צריך פשוט רק להזהר
כי זה עדיין אנקודה
זאת ההיא שיש לו באתר ב 999 שקל???
לא ניראה לי, זה קצת זול לא??
בואה צהובה בייבי נמכרת בסביבות 600 שקל +-
אז ירוקה צריכה לעלות קצת יותר..ככה ש1000 שקל זה הגיוני..
יובל נדיביבואה צהובה בייבי נמכרת בסביבות 600 שקל +-
אני זוכר לפני שנה היו ירוקות ב1200 ככה,אפילו פחות
ואנקונדה ירוקה שרגילה לידיים לפי מה שאני חושב תעלה יותר מאנקונדה שלא מורגלת לידיים
אבל לכו תדעו
omrisim1
אני זוכר לפני שנה היו ירוקות ב1200 ככה,אפילו פחות
ואנקונדה ירוקה שרגילה לידיים לפי מה שאני חושב תעלה יותר מאנקונדה שלא מורגלת לידיים
אבל לכו תדעו
מזה תוכי!?!?....לא שמעתי משהו מפרסם "נחש מוחתם"...וגם לא שמעתי על משהו שמעלה את המחיר בגלל שהנחש רגיל לידיים..זה נחש,אף אחד לא יכול להבטיח לך שהוא לא יינשך אותך..גם אם הוא בובה של נחש..
זה שאנשים רושמים " רגיל לידיים,טוב עם ילדים" זה סבבה וזה גם מעלה את הביטחון של הקונה..אבל זה ממש לא בטוח..ובטח שלא מעלה את מחיר השוק של הנחש.
אבל אמרתם שיש לו בוגרת,
אז כאילו הוא מוכר את הבייבי ב1000 ,אז כמה צריך לעלות בוגרת?
בסביבות ה 5אלף לא?
אני חושב שאת הבוגרת הוא פרסם בין 7-9 אלף לא זוכר בדיוק,אבל לא פחות מיזה..כמובן שאפשר לבוא עם כסף מזומן ולנסות להגיע להסדר אחר.
וואו יקרררררר,ומה האורך שלה?
גם בזוחלים ועוד אצל יונתן ורנסקי( לא יודע איך רושמים את השם שלו חחח) ראיתי ב3 אלף נקבה בוגרת,3מטר,זה הגיוני בוגרת רק 3 מטר?
סליחה על הסטייה בנושא
כן הגודל שלהם אם איני טועה הוא בסביבות ה3.5 לפרט בוגר.

ואם אתם שואלים אותי הצהובה הרבה אבל הרבה יותר יפה :D

^^ א.ה. אורן הראל^^
Eladsa123כן הגודל שלהם אם איני טועה הוא בסביבות ה3.5 לפרט בוגר.

ואם אתם שואלים אותי הצהובה הרבה אבל הרבה יותר יפה :D
ממש לא ירוק זה סטייל,ואין מצב 3. מטר לבוגר,הרי הוא אמור ליהיות יותר גדול מבורמזי,ואני גם מתכוון לנקבה ככה שזה חייב ליהיות ממש עצום