כלוב חדש!!!

עמוד 1 מתוך 2
קיבלתי כלוב חדש לכרכן תירס שלי הוא בן שנה וחצי והוא היה בתוך כלוב של 40X30 ועכשיו הוא עבר לכלוב גדול של 75X35
יפה???? :D
והכי יפה קיבלתי אותו בחינם מהבית ספר שלי!!!!
הכלוב החדש.JPG
וואו יפה ,תתחדש,נירה ממש מעוצב,אפשר לדעת מה זה המצע הזה?
טאני הייתי ממליץ להביא משהוא יותר גדול :)
סתם בזבוז של מקום:)
המצע לא מתאים לנחש אבל כלוב בהחלט גדול ומרשים... זה הזמן להביא משהו יותר רציני ;)

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
ניראה מצע ממש יפה,אבל אני דיי בטוח,שהוא למכרסמים ו
זה שהוא ממותג ככזה, לא אומר שהוא לא מתאים.
גם נייר עיתון לא משווק כמצע :)

צריך לראות איך זה מתנהג.
הגבתי כבר וזה כנראה לא התפרסם אז שוב ובקצרה:
אני מכיר את המצע ויש בו מעיין אבק. אם זה לא המצע המוכר שקיים בחנויות חיות זה כבר סיפור אחר

"מחוייבות שלנו להעניק את המקסימום לחיות שלנו - ותזונה של מכרסמים היא זו שהוכיחה את עצמה. אנחנו צריכים להתאים את עצמינו לצרכים של בעל החיים, לא להתאים את הצרכים של בעל החיים לנוחיות שלנו."
^^ א.ה. אורן הראל^^
זה מצע מצוין וגם המצע הקודם שלי(שבבי תירס) זה לא מצע מיוחד לנחשים אבל המצע הזה הוא נסורת דחוסה לגלילים קטנים אין בזה אבק וכבר ראיתי את המצע הזה בשימוש
אני אישית לא אוהב מאוד את איך שהוא נראה אבל אין באיזור שלי שבבי עץ לזוחלים או אספן אז לקחתי את זה כי הוא סופג טוב והוא קצת יפה מצע נסורת דחוסה.JPG והאמת שהכלוב ממש לא גדול הוא 75X35 והוא בניה אישית שהכינו לאקווריומים בבית ספר שלי אבל לא צריכים אותו יותר אז לקחתי אותו
dkcucrucxehזה מצע מצוין וגם המצע הקודם שלי(שבבי תירס) זה לא מצע מיוחד לנחשים אבל המצע הזה הוא נסורת דחוסה לגלילים קטנים אין בזה אבק וכבר ראיתי את המצע הזה בשימוש
אני אישית לא אוהב מאוד את איך שהוא נראה אבל אין באיזור שלי שבבי עץ לזוחלים או אספן אז לקחתי את זה כי הוא סופג טוב והוא קצת יפה [מצע נסורת דחוסה.JPG] והאמת שהכלוב ממש לא גדול הוא 75X35 והוא בניה אישית שהכינו לאקווריומים בבית ספר שלי אבל לא צריכים אותו יותר אז לקחתי אותו
הוא ניראה מצויין,והללוואי עלייי קשר טוב כל כך עם הבית ספר בשביל שיביאו לי אקווריום חחחח.
והוא ניראה קטן אז הכרכן עם הוא בן שנה וחצי בטרריום 75 ס״מ
אפשר תמונה שלו שטוח?
מה האורך שלו?
האורך של הנחש הוא 80-90 ס"מ והוא מאחורי המסתור אז לא רואים אותו ואני רק כיתה ז' ואני בבית ספר חדש פשוט קיבלנו עונש להפסיד לימודים ולעזור לאב הבית(עונש ממש כיפי :D )וראיתי את זה והם אמרו שהם לא צריכים את זה אז לקחתי
תמונה שצילמתי עכשיו הנחש שטוח בכלוב החדש.JPG
אם אתה בטוח שאין אבק אז בהחלט כל הכבוד שיחקתה אותה.

^^ א.ה. אורן הראל^^
dkcucrucxehאבל אני לא בטוח שזה סופג אבל נראה כשהיא תחרבן (:
בהצלחה בחרבון אחי...
ותענה לי רגע,יש לי שאלה בפרטי..
באמת טרריום יפה ונחש גדול כבר ויפה מאוד!תתחדש!
אני שם את המצע הזה לחולדות והוא מתפרק ממש לנסורת דקיקה אחרי כמה זמן, אבל אין לי מושג אם נחש יפרק אותו
חולדות ונחש זה משהו אחר אבל אולי זה יקרה
וחיכיתי לצואה וזה סופג אותה מצויין
פששש איזה כלוב תחדש. באיזה גיל קנית את הנחש?
יובל. מגדל:עביד שחור חתולה שחורה ודג קרב אדום.