זיווג-סנואו.

שלום לכולם,
אני לא מבין גדול בגנטיקה .
אז יש לי שאלה.
איזה מופע כדאי לי לזווג עם נקבה סנואו?
שיתן תוצאות טובות ויקרות כבר בדור הראשון.
תודה וערב טוב.
אני מסתייג מ"יקרות" כי שממיות מנומרות הן לא חיות מאוד יקרות... וגם כי זו לא כול כך הגישה שלנו כמגדלים.
בעיקרון אתה צריך להתמקד במופעים קו דומיננטיים או דומיננטיים אם אתה מעוניין בתוצאות בדור ראשון...
זיווג מול הייפו סנו יביא פוטנציאל לקרימסיקלים שהם חביבים מאוד...
זיווג מול אנימה יכול להביא אניגמות סנו, רק צריך להיות מודעים שיש פגם גנטי נוירולוגי המלווה למופע הנ"ל.
זיווג מול סנו יביא סופר סנו וכיוצא בזאת...

כול שלושת האופציות סבבה... הראשונה היא העדיפה בעיניי.
אורן הראלאני מסתייג מ"יקרות" כי שממיות מנומרות הן לא חיות מאוד יקרות... וגם כי זו לא כול כך הגישה שלנו כמגדלים.
בעיקרון אתה צריך להתמקד במופעים קו דומיננטיים או דומיננטיים אם אתה מעוניין בתוצאות בדור ראשון...
זיווג מול הייפו סנו יביא פוטנציאל לקרימסיקלים שהם חביבים מאוד...
זיווג מול אנימה יכול להביא אניגמות סנו, רק צריך להיות מודעים שיש פגם גנטי נוירולוגי המלווה למופע הנ"ל.
זיווג מול סנו יביא סופר סנו וכיוצא בזאת...

כול שלושת האופציות סבבה... הראשונה היא העדיפה בעיניי.
קרימסייקל זה לא סופר סנוא הייפו אלא סופר הייפו סנוא, ובשביל להחשב באמת קרימסייקל הוא גם צריך להיות טנג'רין, קרוט טייל ובולדי, אם הוא ירצה להגיע לקרימסייקל הוא יצטרך לזווג את הנקבה עם זכר SHTCTB ואחרי שיזווג 2-3 דורות של הצאצאים אולי הוא יקבל קרימסייקל ראוי לשמו. יש הבדל ענק במראה בין שממית סופר הייפו סנוא שחסר לה אחד מהמאפיינים של הקרוט טייל\בולדי\טנג'רין, לא ממש נראה כמו קרימסייקל
אני הייתי ממליץ לך לרכוש זכר במופע סנוא בשביל לקבל צאצאים סופר סנוא
בכל מקרה אם אתה מתכוון להרבות שממיות במופע סנוא כדאי לדעת גם שכמעט ואי אפשר לקבוע את המין של הצאצאים במופע סנוא, כמו שאפשר עם כל מופע אחר בעזרת וויסות הטמפרטורה באינקובטור

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
באמת תודה לשנייכם ,אבל אם זה לא יטריד אותכם.
אתם יכולים להוסיף לי בבקשה תמונות?כי אני לא כל כף מבין,וזה דיי משגע 😄
תודה רבה רבה!! אני באמצע של המאמר של אורן על גנטיקה..
Dr. Ben haimבאמת תודה לשנייכם ,אבל אם זה לא יטריד אותכם.
אתם יכולים להוסיף לי בבקשה תמונות?כי אני לא כל כף מבין,וזה דיי משגע 😄
תודה רבה רבה!! אני באמצע של המאמר של אורן על גנטיקה..
סופר סנוא -

לסופר סנוא אין בכלל צהוב על הגוף, רק שחור ולבן בניגוד חזק, ועיינים שחורות לגמרי
והקרימסייקל שדיברנו עליו -

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות