שר פלנינה (רועה יוגוסלבי)

אם למשהו יש ניסיון עם הזן הזה או יודע משהו עליו כי מהרבה פורומים שחיפשתי לא מצאתי מגדלים שלו
ממה שאני ידע יש רק אחד כזה בארץ עם תעודות (אולי הוא גם היחיד בלי קשר) והוא נמצא בנווה אטיב שבחרמון..אבל סיכוי גדול שיש פה עוד..
ראיתי את הכלב הזה אצל חבר שלי בנווה אטיב ופשוט התאהבתי..
שילוב של עוצמה הרתעה חום ואהבה ונאמנות שאין כמוה..בקיצור נדלקתי וכרגע אני רוצה ליבא כזה מבית גידול מאוד נחשב מחו"ל (בית גידול שחבר שלי עובד ומכיר אותם)..החבר מנווה אטיב בעל כלביה לקנה קורסו ורועה בלגי וגרמני ברמה גבוה והוא עוזר לי בכל נושא המשלוח ואירגון הניירת והאישורים..
נקווה לטוב..
העלויות הפסיכיות של היבוא??..זה ממש לא פסיכי..כבר בדקנו הכל כולל הקניה וכולל הכרטיס טיסה עם כל האישורים והתעודות .וזה יוצא בסביבות ה4.500 שקל..זה לא מעט כסף...אבל להגיד הוצאות פסיכיות זה קצת הגזמה..בלי שום קשר לזה שזה כלב מושלם לפי דעתי תוסיף עוד את העובדה שאתה מייבא גזע שלפי הפורומים הרבה אנשים מתעניינים בוא בשנים האחרונות אבל אף אחד לא הרים את הכפפה והביא את הגזע לארץ.
בדכ יעלה בין 2000 ל3000 שקל, לא כולל עלות הכלב עצמו כמובן. שים לב שמכריחים אותך להביא אחרי חיסונים מסויימים ככה שבפועל זה יוצא שלא ניתן להביא לפני גיל שנושק ל4 חודשים. במקרה שלך מדובר בגור גדול למדי ורצוי לוודא שזה לא גורר איתו עלויות נוספות.
מעבר לזה, למיטב הבנתי מדובר בכלב שדורש איזשהו ניסיון באילוף- מקווה שאתה מוכן לזה :)
בהצלחה!
יובל עזוב אותך שטויות תראה כמה פרווה, מלא קרציות, תקנה בירית במקום... הנחש האהוב עלייך.
כפיריובל עזוב אותך שטויות תראה כמה פרווה, מלא קרציות, תקנה בירית במקום... הנחש האהוב עלייך.
חחחחחחחחחחחחעזוב שטויות יאנולה..בוא כבר לביקור
חייב עדר של כבשים כדי לגדל רועה?..
רועה זה כלב עם עוד המון קישורים חוץ מהיעוד העיקרי שלהם..
4500 ש"ח לפני עלות הכלב(שהוא גם לא זול) זו הוצאה ממש גבוהה.
יתרה מכך, אם הכיוון הוא ריבוי, אז "הרמת כפפה" זה להביא יותר מפרט אחד.
אורן הראל4500 ש"ח לפני עלות הכלב(שהוא גם לא זול) זו הוצאה ממש גבוהה.
יתרה מכך, אם הכיוון הוא ריבוי, אז "הרמת כפפה" זה להביא יותר מפרט אחד.

4500 שקל כולל הכלב וכולל הכול אם לא הבנת נכון
אני רוצה להביא נקבה ולחבר שלי יש זכר..וככה לאט לאט נתפתח(במידה ובאמת אני ירצה לעשות רבייה)
Snek_ter_יש לי כלב כזה בפינת חי!!
באמת?..יפה מאוד..מאיפה הוא הגיע אלייכם?..יש לו תעודות?
זכר או נקבה?
זה זכר,ואנחנו מאמצים כלבים שעברו התעללות,משקמים אותם ומוסרים,אני יכול לבדוק לך אולי הוא לאימוץ,
וזה כלב עם מלא שיער ענק ומלכלך.
Snek_ter_זה זכר,ואנחנו מאמצים כלבים שעברו התעללות,משקמים אותם ומוסרים,אני יכול לבדוק לך אולי הוא לאימוץ,
וזה כלב עם מלא שיער ענק ומלכלך.
אין שום בעיה עם הגודל והלכלוך..אני גר במושב עם משק של 8 דונם ככה שמקום זה ממש לא הבעיה..
חוץ מיזה שהכלב שאצלכם יכול להיות גם מעורב (מה שאני לא מחפש כרגע)..גם אם הוא נראה בדיוק כמו גזעי,כל עוד אין לו תעודות הוא לא נחשב לשר פלנינה תהור
אני יברר ביום ראשון ויודיע לך,הוא ניראה לי גזעי...
הוא אפור בלונדיני כזה..
יובל,
אני מציע שוב לבחון את הנושא... המחיר שאתה מציין לא נשמע הגיוני ולהערכתי יש התעלמות מהעלויות הצפויות להיות עם הגעת הכלב לארץ(עלויות שאפשר רק להעריך אך לא לדעת מראש).
נשמע לי מאוד הגיוני שהמשלוח+הכלב יעלה מחיר כזה... אבל בארץ יהיה לך מיסוי, מע"מ, בידוד ושאר ירקות שבקלות יערמו לעוד 1000-2500 ש"ח.

יש הרבה כלבים גזעיים כאן בארץ שנמכרים במחיר גבוה יותר... ולו זה היה כה פשוט לייבא, ואף יותר משתלם, אני די בטוח שהיית רואה יותר אנשים עושים זאת.

תעשה מה שבא לך כן? ההצעה היחידה שלי זה לבדוק גם מול עמילות המכס בארץ- כי לדעתי לא הכול נלקח בחשבון.
אורן הראליובל,
אני מציע שוב לבחון את הנושא... המחיר שאתה מציין לא נשמע הגיוני ולהערכתי יש התעלמות מהעלויות הצפויות להיות עם הגעת הכלב לארץ(עלויות שאפשר רק להעריך אך לא לדעת מראש).
נשמע לי מאוד הגיוני שהמשלוח+הכלב יעלה מחיר כזה... אבל בארץ יהיה לך מיסוי, מע"מ, בידוד ושאר ירקות שבקלות יערמו לעוד 1000-2500 ש"ח.

יש הרבה כלבים גזעיים כאן בארץ שנמכרים במחיר גבוה יותר... ולו זה היה כה פשוט לייבא, ואף יותר משתלם, אני די בטוח שהיית רואה יותר אנשים עושים זאת.

תעשה מה שבא לך כן? ההצעה היחידה שלי זה לבדוק גם מול עמילות המכס בארץ- כי לדעתי לא הכול נלקח בחשבון.
והסכום שהוא הגיע אליו הוא 4500...זה לא כלב יקר בחו"ל,אולי הוא יתפוס מחיר שהוא יגיע לארץ כמו זוחלים למשל שבחו"ל נחש שעולה 100 דולר כאן מוכרים בכפל כפליים.
יכול להיות שאתה צודק...אבל תבין שאני לא עושה את המשלוח הזה בכוחות עצמי..אני נעזר במשהו שעשה ועושה את זה כל זמן,זאת העבודה שלו..זה כמו שא י יגיד לך שרפי וורונסקי לא יודעים ולא לוקחים בחשבון את כל הוצאות של היבוא ..