פורמלין

תעזרו בבקשה למצוא איפה ניתן ליקנות פורמלין באזור י-ם
תנסה להשיג את המספר של פנחס אמיתי נראה לי שיש לו
פורמלין קונים בבית מרקחת
אני מקווה שאתה מודע לסכנות של השימוש בחומר
יש לצטייד בכפפות ומסיכה שלא תשאף או תהייה במגע עם החומר.

לאיזה שימוש אתה צריך ?

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

כנראה לשמר איזה זוחל שמת לו..
לשעבר ליאלpyton342...
מחפש זחלי קמח!!! דחוף.
ועכברים חיים...
Snek_terכנראה לשמר איזה זוחל שמת לו..
קוראים לך artyx ?

טוב נגמרו הרחמים... אתה מורחק מהפורום, בגלל שהייתי צריך למחוק לך הודעות בשרשור בפורום נחשים שאמרת שלגדל רוזי בואה זה כמו לגדל בואה רגילה... שוב פעם ענית על משהו שאתה לא יודע... הורחקת.

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

בן, אני צריך אותו כדי לשמר את הקשת הברזילאית שמתה לי לפני יומים.. אין בבית מרקחת בדקתי בכולן בבית שמש וכולם אמרו לי שאי איפשר לקנות בבית מרקחת.. בכול אופן מצאתי מאיפה להשיג, אבל ניתקלתי בדילמה: חלק אומרים שבפורמלין הצבע דוהה עם הזמן ויש כאלה שאומרים שאדיף אתנול(כוהל), יצא לי לדבר עם כימיקאים שעובדים בתחום הפאטולוגיה וגם שם יש חילוקי דעות .. אם מישהו ניסה גם וגם אשמח לתגובות..
יש לי כרכן תירס אחד מהראשונים שהיה לי וקרתה תאונה והוא מת הוא בפורמלין כבר 6 שנים ולא דהה בכלל רק העניים..
MSBCתנסה להשיג את המספר של פנחס אמיתי נראה לי שיש לו
אתה לא חושב שעדיף לא להטריד את פנחס בנוגע לקניית פרומלין?
אני יודע שאני לא הייתי רוצה לקבל טלפונים מכל מני אנשים לגבי קניית מזגן, רק בגלל שיש לי שניים כאלו.
זוחלים "ועוד"
https://www.facebook.com/pages/%D7%96%D7%95%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%93/113331138793721
artyxבן, אני צריך אותו כדי לשמר את הקשת הברזילאית שמתה לי לפני יומים.. אין בבית מרקחת בדקתי בכולן בבית שמש וכולם אמרו לי שאי איפשר לקנות בבית מרקחת.. בכול אופן מצאתי מאיפה להשיג, אבל ניתקלתי בדילמה: חלק אומרים שבפורמלין הצבע דוהה עם הזמן ויש כאלה שאומרים שאדיף אתנול(כוהל), יצא לי לדבר עם כימיקאים שעובדים בתחום הפאטולוגיה וגם שם יש חילוקי דעות .. אם מישהו ניסה גם וגם אשמח לתגובות..
זה שבמדריך שומר בפורמלין
/forums/topic/11990
לפני 4 שנים בערך... עדיין נראה כביום שימורו/מותו :D

תיאור Alt חסר