גזעי אורן

ליד הבית שלי כרתו עץ אורן וזרקו אותו בשדה ליד, ואחרי כמה גשמים כל הגזע שלו התפרק ממנו, אז לקחתי כמה חתיכות גזע ואני רוצה להפוך אותם למסתורים לזוחלים שלי. אני רוצה לחטא אותם וגם לוודא שלא יתפתח עליהם עובש (לוודא עוד לפני שאני מכניס לטרריום בלי לקחת סיכון), אבל אני לא יודע איך לוודא שלא יתפתח עובש. חשבתי על לצפות בלקה, זה פתרון? אם כן אז יש סוגי לקה רעילים ויש לא רעילים או שכולם בסדר?

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
קוראים לזה לכה עם "כ" בבקשה לשים לב להבא לשגיאות כתיב.

זה מה שאתה צריך: לכה של יעקובי

אחרי 48 שעות שזה מתייבש זה כבר לא רעיל.
אפילו לא במגע עם מים

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

בן, יש לך נסיון עם הלכה הזאת? כי קניתי אותה ולא מצאתי שום דבר שנוגע לאי-רעילות על האריזה...

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
בעיקרון כל לכה היא רעילה במידה מסויימת כאשר היא נוזלית.
אבל אחרי שהיא מתייבשת היא בסדר, כל האדים הרעילים מתאדים ממנה
יש בה חומר שגורם לה להיות נוזל לצורך שימוש במריחה.

אחרי שסיימת לצבוע את הגזע תן לו 48 שעות להתייבש והוא יהיה בסדר

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

תאמת שביררתי עוד טיפה ומסתבר שלכה בטוחה לילדים=לכה בטוחה לזוחלים. אז קניתי אחת כזאת, על בסיס מים, מחר אני אתחיל לצבוע את הגזעים ואני אעלה תמונות של התוצאה (:

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
הנה תמונה של החתיכה הראשונה שהכנתי, יצא ממש מעולה
IMG_0992.JPG

נעם סלינגרה
מתכדרים, קרפטים ובואות
תתחדש

תיאור Alt חסר